Veikkausvihjeet.comin NBA-kevään “vahvistukset” Sami Ikävalko & Michael Pounds ovat osoittautuneet yhtä kalliiksi ratkaisuksi kuin Ville Leinon sopimus Buffalo Sabresille. Ratkaisuja oli siis tehtävä.

Jätkien kylmä putki oli niin jäinen, että lähdimme hakemaan ratkaisuja eläinmaailmasta. Korviimme kantautui tieto kilpikonnasta, joka on saamiemme tietojen mukaan hyvin, hyvin kaukaista sukua 2010 jalkapallon MM-kisojen ennustajamustekalalle Paul the Octopusille, joka niitti kansainvälistä mainetta ennustamalla lukuisia pelejä keskelle keskiötä aina Espanjan maailmanmestaruutta myöden. Valitettavasti itse Paul ei kuitenkaan ole saatavilla, sillä hän kuoli traagisesti pian MM-kisojen jälkeen.

– Kun kuulimme Herra Konnan sukujuurista, laitoimme sopimuspaperit välittömästi kuntoon. Rimakaan tässä tapauksessa ei ole asetettu järin korkealle, joten Konna pääsee tekemään ensimmäisen valintansa paineettomassa tilassa, Veikkausvihjeet.comin Matti Partanen kommentoi rekrytointia.

Partanen on myös tyytyväinen Herra Konnan tuomaan kokemukseen.

– Ikävuosiahan luontokappaleelta löytyy lähes yhtä paljon kuin tiimiltämme elinvuosia, joten Herra Konna tuo NBA-osastolle paljon kaivattua viisautta ja johtajuutta. Luonnossakin kulkiessa Herra Konna syö vain terveellisiä kasveja ja kiertää kaukaa myrkylliset kasvit, joten sama pätee väistämättä vedonlyöntiin, Partanen nyökyttelee ja vakuuttaa katsoen tiukuaan varmistaen, että tänään ei ole aprillipäivä.

Tämä on tietojemme mukaan ensimmäinen kerta suomalaisessa vedonlyöntihistoriassa, kun pelivalinnan tekee kilpikonna.

PARAS KERROIN 1.96 BETSAFELTA

Ikävalko: Uskomattoman kylmä putki

Ikävalko ja Pounds lähti kirkkain silmin NBA-savottaan, mutta 0/12 putki on iskenyt päin kasvoja kuin Damon Williams korinalustaistossa

– Uskomattoman kylmä putki, mutta minkäs teet. Pari kolme kohdetta kaatui puhtaasti epäonneen, loput on pakko tavalla tai toisella ottaa omaan piikkiin.

– Tietysti Golden Staten kompurointi sekä Cavaliersin pelleily Raptorsin vieraana ovat asioita, joita on vieläkin vaikea käsittää. Vedonlyönti NBA-koripallosta on kuitenkin etenkin tässä vaiheessa kautta niin kovaa puuhaa, suurikaan työmäärä ei aina riitä optimaaliseen tulokseen. Tulos lukee taululla ja sitä on syytä kunnioittaa.

Veikkausvihjeet.comin Partanen muistuttaa vedonlyönnin realiteeteista, sillä sekä voitollisille että tappiollisille pelureille tulee pitkiä kuivia putkia monesti vedonlyöntiuran aikana.

– Oma pahin putkeni on 0/14, joten kyllä jätkät aika lähellä sitä nyt on. Mutta se on osa vedonlyöntiä – välillä hävitään pitkiä putkiä, välillä voitetaan pitkiä putkia. Sitä kutsutaan varianssiksi, ja juuri siksi kassanhallinta on tärkeää. Pitkät putket ovat myös henkisesti vaikeita ja silloin on hyvä pitää pientä taukoa.

Veikkausvihjeet.comin hankkimaan stunttikilpikonnaan Ikävalko luottaa kuin Neuvostoliittoon.

– Onneksi eläinkunnan edustajat ovat ennenkin saalistaneet kovia meriittejä kansan johdattajina sekä profeettoina, ja minulla sekä Mikella on täysi luotto siihen, että jatkajamme sytyttää käytössämme sammuneen vedonlyöntisoihdun ja luo tähän hommaan uutta liekkiä, Ikävalko siunaa.

Comments