Valioliiga-fantasy on jälleen täällä! Kausi 2016-17 käynnistyy lauantaina 13. elokuuta ja viime vuonna hurjan suosion saavuttanut Veikkausvihjeet.com:in Fantasy-kimppa järjestetään myös tänä vuonna.

Palkitsemme yhteensä 10 parasta manageria, joten voitonmahdollisuudet ovat huimat. Voittaja kuittaa kauden päätteeksi urakastaan 500 euroa riihikuivaa rahaa!

Näin osallistut Fantasy-kimppaan

1. Hyödynnä valitsemasi erikoisetu
2. Ilmoita joukkueesi mukaan alla olevalla lomakkeella
3. Saat sähköpostiisi vastausviestinä liigan tiedot ja liittymisohjeet

Osallistuaksesi Veikkausvihjeet.comin kimppaan, käytä yksi viidestä tarjolla olevasta huikeasta erikoisedusta – valitse itsellesi sopivin etu!

Kun olet lunastanut oman erikoisetusi, täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat sähköpostiisi vastausviestinä liigan tiedot, mistä klikkaamalla pääset liittymään Veikkausvihjeet.comin kimppaan.

Mikäli et saa sähköpostivahvistusta muutaman minuutin kuluessa, tarkistathan roskapostikansiosi. Mikäli vahvistusta ei löydy sieltäkään, otathan meihin yhteyttä info@veikkausvihjeet.com. Huomaathan lisäksi, että kimppa sulkeutuu 13.8. Hull-Leicester -ottelun alkuvihellyksen hetkellä!

Liigan palkinnot:

1. sija – 500 €
2. sija – 250 €
3. sija – 150 €
4.-5. sija – 50 €
Sijat 6.-10. – Tuotepalkintoja

Säännöt ja ehdot

Liiga on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille. Osallistuminen tapahtuu hyödyntämällä yksi tai useampi erikoisetu johonkin viidestä yllä listatusta vedonlyönti- tai kasinosivustosta: ComeOn!, Expekt, Unibet, LuckyDino tai Rizk, sekä täyttämällä edun lunastamisen jälkeen yllä oleva liittymislomake.

Lomakkeen jälkeen saat 24h sisällä vastauksena sähköpostiisi liittymisohjeet Veikkausvihjeiden suljettuun liigaan. Osallistumisaika liigaan umpeutuu 13.8. klo 14.30 ja deadline tehdä joukkue on 13.30. Emme hyväksy myöhässä tulleita liittymispyyntöjä liigaan.

Valioliigan kauden päätyttyä palkitaan 10 eniten liigassa pisteitä kerännyttä manageria seuraavasti:

1. sija – 500 €
2. sija – 250 €
3. sija – 150 €
4.-5. sija – 50 €
Sijat 6.-10. – Tuotepalkintoja

Palkinnot maksetaan voittajille kauden päätyttyä ja sijoitusten varmistuttua.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Comments