Lokakuu ja lähestyvä talvi on NHL-fanin parasta aikaa! Illat pimenevät, kelit viilenevät ja tämän maapallon kovin kiekkoliiga saadaan käyntiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa klo 02.00.

AVAA TILI & OTA PIPO

Avaa tili ja tee 20€ talletus, saat Unibetin pipon!

Päivitys: Pipokamppis päättyi lokakuun loppuun, alla oleville henkilöille pipot toimitetaan viikon 47 aikana. Pahoittelumme toimitusviiveestä!

 1. Ari-Juha, Espoo
 2. Inka, Joensuu
 3. Jaakko, Snappertuna
 4. Toni, Vantaa
 5. Jaakko, Kuopio
 6. Minttu, Äänekoski
 7. Raija, Rauma
 8. Antti, Vantaa
 9. Pekka, Helsinki
 10. Aarne, Valkeakoski
 11. Mika, Loviisa
 12. Jari, Kuopio
 13. Tiina, Kerava
 14. Juuso, Rauma

Me juhlimme lähestyvää talvea ja alkavaa NHL-kautta yhdessä Unibetin kanssa jakamalla 20 kappaletta uudenkarheaa Unibetin pipoa (kuva). Saadaksesi pipon toimi näin:

 1. Avaa pelitili uutena asiakkaana Unibetille tästä
 2. Tee kerralla vähintään 20e ensitalletus.
 3. Done – Unibet lähettää Sinulle pipon postitse antamiesi yhteystietojen perusteella!

Ole nopea, sillä pipoja riittää vain 20 nopeimmalle! Muista myös uuden asiakkaan huimat edut: ensitalletuksesi tuplataan 100€ asti ja ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön 10€ asti! Luethan myös säännöt ja ehdot.

Esimerkki: Talletat 20e uutena asiakkaana, saat yhteensä 40€ pelirahaa, 10€ riskittömän mobiilivedon JA Unibetin halutun pipon. Ei huono diili! Päivitämme jäljellä olevien pipojen määrän tämän postauksen yhteyteen sitä mukaa kun pipot vähenevät.

Jos et vielä ole Unibetin asiakas, mietit varmasti miksi valita Unibet? Tiivistetysti: Unibetilla homma toimii asiakaspalvelusta kilpailukykyisiin kertoimiin ja laajaan kohdevalikoimaan, rahansiirroista reiluihin pelisääntöihin. Lue lisää Unibetista tästä.

Säännöt & ehdot

 1. Pipokampanja vain uusille asiakkaille, joilla ei ole ennestään tiliä Unibetille.
 2. Saadaksesi pipon sinun tulee 1) avata uutena asiakkaana tili Unibetille yllä olevien linkkien kautta (tai tästä) ja 2) tallettaa ensimmäisellä talletuskerralla vähintään 20 euroa 20 nopeimman joukossa.
 3. Vain asiakkaat, jotka avaavat tilin 8.10.2016 klo 12.00 alkaen ovat mukana.
 4. Talletuksen tulee olla ensimmäisen talletuksen yhteydessä kerralla väihintään 20e. Pienemmissä osissa tehtyjä talletuksia (esim. 1. talletus 10e, 2. talletus 10e) ei lasketa mukaan.
 5. Osallistumalla kampanjaan annat Unibetille luvan luovuttaa etunimesi ja paikkakuntasi Veikkausvihjeet.comille, jotta voimme julkaista voittajat tällä sivulla ja tiedät oletko saanut pipon!
 6. Pipot toimitetaan 20 nopeimmalle kohdassa kaksi mainitut ehdot täytteneelle henkilölle tilinavauksen yhteydessä käytettyjen osoitetietojen perusteella.
 7. Unibetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 8. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Comments