Me Veikkausvihjeet.comissa olemme erittäin aktiivisia NFL-vedonlyöjiä ja pystymme katsomaan useimmiten peiliin maanantaiaamuna voitollisen illan jälkeen. Myös pelaajaerikoiset vedot osuvat useammin kuin eivät, mutta seuraavaan lappuun emme mekään pysty.

13 kohteen NFL-rekka maaliin ja pankkiin

Betsafen suomalaispeluri Timi Korkala iski sunnuntai-illan NFL-peleihin 13 kohteen yhdistelmävedon ja uhmasi kaikkia todennäköisyyksien lakeja löytämällä JOKAISEEN KOHTEESEEN oikean merkin.

Mukana oli niin suoria kuin tasoitusvoittojakin sekä kaksi kappaletta under-vetoja. Korkalan mielen valtasi tappiomieliala siinä vaiheessa, kun 49ers karkasi NY Jetsiä vastaan jo 17–3-johtoasemaan

– New York Jets jäi nopesti 17-3-tappiolle ja totesin pelin olevan menetetty. Usko loppui, enkä jaksanut enää seurata peliä, Korkala kommentoi voittoaan tuoreeltaan.

Jets kuitenkin nousi viimeisen neljänneksen 11 pisteellä tasalukemiin ja ratkaisi voiton jatkoajalla Bilal Powellin juoksemalla touchdownilla, ja näin kaikki klo 23 alkaneet pelitkin osuivat maaliin.

– Katsoin sitten tilanteita aivan pelin loppuvaiheessa, ja Jets oli kirinyt tasoihin. Ottelu meni jatkoajalle, ja kun kaikki muut kohteet olivat jo oikein, ratkesi koko lappu tämän ottelun lopputulokseen. Rekka rysähti kotiin kaikkien koettelemusten jälkeen, mies naurahti lunastuksensa jälkeen.

Helsinkiläisen Korkalan 3990,98-kertoiminen lappu tuli kotiin ja panoksen oltua 10 euroa, kasvoi voittosumma huimaan 39 909,80 euron lukemaan.

Voitollisessa, pitkäjänteisessä vedonlyönnissä näin pitkille yhdistelmävedoille ei ole sijaa, mutta ne tuovat pikkupanoksella oivaa lisäjännitystä illan urheilutapahtumien seurantaan. Nyt se lisäjännitys palkittiin huikealla 40 tuhannen euron osumalla. Onnittelut Timille loistavasta voitosta!

EDIT: Voittajan kommentit lisätty 30 minuuttia uutisen julkaisun jälkeen.

Comments