No nyt kuuluu hyvin! Jos et vielä ole Gutsin asiakas, jouluaatosta alkaen kannattaa harkita liittymistä. Kaikki Veikkausvihjeet.comin kautta liittyneet uudet ja vähintään 20 euron talletuksen tehneet asiakkaat ovat mukana 500 € arvonnassa.

Yhdelle onnekkaalle 500 € pelirahaa

Homman nimi on simppeli. Kaikki meidän kauttamme pelitilin Gutsille avanneet ja vähintään 20 € ensitalletuksen tehneet suomalaisasiakkaat ovat mukana 500 € pelirahan arvonnassa. Lisäksi Gutsin yleinen tervetulobonus, eli ensitalletuksen tuplaus 100 € asti on luonnollisesti voimassa.

Arvonnassa ovat mukana kaikki uudet asiakkaat, jotka avaavat pelitilin Gutsille 24.12. – 31.1.2017 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 2.2.2017 ja voittajaan ollaan yhteydessä rekisteröinnissä käytetyn sähköpostin avulla.

Avaa pelitili nyt ja parhaimmillaan saat 100 % talletusbonarin lisäksi 500 € pelirahaa helmikuun alussa, ja vähintään tuplaat ensitalletuksesi.

Miksi Guts?

Gutsilla on ollut menneinä vuosina omat ongelmansa, mutta meno on muuttunut. Sporttipuolta uudistetaan koko ajan toimivammaksi ja helppokäyttöisemmäksi. Palautusprosenttia on isoissa sarjoissa nostettu niin että kertoimet pärjäävät vertailussa mm. Unibetia ja Betsafea vastaan varsin hyvin.

Säännöt ja ehdot

  1. Olet oikeutettu osallistumaan pelirahan arvontaan, kun (1) avaat pelitilin Gutsille Veikkausvihjeet.comin kautta (2) uutena asiakkaana (3) ja teet ensimmäisellä talletuskerralla vähintään 20 € kertatalletuksen.
  2. Pelitilin avaus Veikkausvihjeet.comin kautta tapahtuu klikkaamalla mitä tahansa Gutsille vievää linkkiä sivuillamme.
  3. 500 euroa maksetaan pelirahana voittajan Gutsin pelitilille. Pelirahaa koskee seuraava panosvaatimus: 1x minimikertoimella 1.5, 30 pv aikaa.
  4. Pelirahan arpomisesta ja maksamisesta vastaa Guts.
  5. Voittaja arvotaan 2.2.2017 ja häneen ollaan erikseen yhteydessä pelitilin rekisteröinnin yhteydessä annetun s-postiosoitteen perusteella.
  6. Avaamalla pelitilin Gutsille annat luvan siihen, että voiton osuessa kohdallesi annat Gutsille luvan luovuttaa reksiteröinnin yhteydessä käytetyn s-postiosoitteen Veikkausvihjeet.comin edustajalle yhteydenottoa varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä muuhun kuin yhteydenottoon.
  7. Palkinto on otettava vastaan 3 vuorokauden sisällä yhteydenotosta. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 3 vuorokauden sisällä, arvonta suoritetaan uudelleen ja palkinto luovutetaan seuraavalle. Voittajalla on oikeus olla ottamatta palkintoa vastaan.
  8. Gutsin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  9. Veikkausvihjeet.com ja Guts pidättävät oikeuden muuttaa kampanjan sääntöjä ja ehtoja sekä peruuttaa kampanjan minä tahansa aikana ilman ennakkovaroitusta.

Comments