NordicBet järjestää Twitterissä #NordicBetSnowball-kilpailun, jossa pääpalkintona on kahden hengen matka Manchester United – Chelsea -otteluun huhtikuussa.

Twitter-tuplaus twistillä

Miten kisa toimii? Yksinkertaisesti. Aloita maanantaina tallettamalla 10 € NordicBetin tilillesi. Aseta tämän jälkeen 10 € veto johonkin maanantaina pelattavaan otteluun.

Tavoitteenasi on kasvattaa tämä 10 € aloituspotti mahdollisimman suureksi viikon aikana menemällä jokaisella päivänä all-in kohteeseen, jonka minimikerroin on 1.50. Jos vetosi voittaa, menet seuraavana päivänä voittosummalla all-in. Tätä jatketaan läpi viikon – kunnes vetosi häviää tai sunnuntain vetosi on voitettu. Voittaja on se, kuka selviää jokaisesta seitsemästä päivästä läpi ja jolla on viimeisen vedon jälkeen isoin voittopotti.


Kisa käydään NordicBetin Twitterissä, joten mikäli olet harkinnut Twitteriin liittymistä, tässä on erinomainen porkkana.

Puuttuuko sinulta vielä NordicBetin pelitili? Avaa tili nyt ja saat huiman 100 % talletusbonuksen 100 € ensimmäisellä talletuskerralla, 50 % talletusbonuksen 50 € asti toisella talletuskerralla ja kun kaksi ensimmäistä bonusta on hyödynnetty, saat vielä 20 € ilmaisvedon mobiilivedonlyöntiin! Muistathan lukea kilpailun säännöt ja ehdot NordicBetin Twitter-tililtä.

Comments