Mitä meinasit tehdä helmikuussa? Hiihtää? Nauttia keväisestä auringopaisteesta Suomessa? Mitäpä jos kuitenkin lähtisit kaverin kanssa Torontoon katsomaan Leafs-Habs -matsia ja Raptorsin NBA-matsia NordicBetin Kiekkoguruna.

Tiedolla, taidolla vai tuurilla?

Oletko koskaan käynyt Torontossa katsomassa Original Six -joukkueiden Toronto Maple Leafsin ja Montréal Canadiensin keskinäistä nokittelua ja heti seuraavana päivänä NBA-matsia Toronto Raptors-Portland Trail Blazers? Haluaisitko? Me ainakin haluamme.

Miten mukaan?

Ensimmäinen viikon kisa meni umpeen lauantaina 7.1. Ei kuitenkaan hätää, sillä toinen kisaviikko on jo käynnissä. Toisella viikolla veikataan kotimaista Liigaa ja osallistumisaika umpeutuu lauantaina 14.1. klo 17.00.

  1. Klikkaa tästä ja jätä 1X2-veikkauksesi lauantain 14.1. Liiga-kierroksen seitsemästä ottelusta Kiekkugurun sivuilla.
  2. Veikkaa näiden otteluiden kokonaismaalimäärää.
  3. Lyö NordicBetillä 9.1.–15.1. välisenä aikana vähintään 20 eurolla vetoa ja olet mukana.

Jos koet olevasi Saara Aallon tapaan ikuinen kakkonen ja lempibiisisikin on Kallion Reijon tunnelmoiva balladi ja jäät kakkoseksi, NordicBet lyö käteesi lohdutuspalkinnoksi 500€ käteistä. Myös sijoille 3.–10. sijoittuneet palkitaan lohdulla, käteisellä ja pelirahalla.

Puuttuuko sinulta vielä pelitili? Nyt jos koskaan kannattaa siirtää pelit NordicBetille. Uutena asiakkaana saat tammikuun ajan jopa 320€ tervetuliaispaketin!

Entä jos ei ensimmäisellä kerralla tartu onkeen ja mitä palkintoon kuuluu?

Ei hätää. NordicBet palkitsee tammikuun jokaisena viikon Kiekkogurun kahden hengen hulppealla elämysmatkalla Torontoon ja seuraava mahdollisuutesi on heti seuraavalla viikolla.

Matka-ajankohta on helmikuun lopussa ja pitkällä viikonloppureissulla näet Air Canada Centressä niin Leafs-Habs -matsin (lauantai 25.2.) kuin NBA-ottelun Raptors Portland Trailblazers (sunnuntai 26.2.).

NordicBet hoitaa lennot, majoitukset Torontossa sekä matsiliput molempiin otteluihin.

Eikä tässä vielä kaikki! Jos avaat pelitilin tammikuun aikana JA lyöt vetoa tammikuun aikana vähintään 100 eurolla, saat kuuden kuukauden ajan 25€ bonuksen tilillesi maksettuna NordicBetin siirtoikkunan ollessa auki eli jopa 150€ !

Voit siis lunastaa etuja parhaimmillaan 150€ talletusbonuksina, 20€ ilmaisvetona sekä 150€ siirtoikkunan bonuksena eli hulppeat 320€.

Comments