Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Vedonlyonti.com - ilmaiset vihjeet & tarjoukset

Vedonlyonti.com (VL) tarjoaa täydellisen portaalin vedonlyöjille. Alan asiantuntijat poimivat päivittäin etukäteen mielenkiintoiset ottelut ja laativat niistä peliennakot. Muita sivuston sisältöaiheita ovat vedonlyöntisivustojen arvostelut, vedonlyöntibonukset, kattaukset urheilun arvokilpailuihin ja turnauksiin, päivänpolttavat urheilu-uutiset sekä artikkelit.

Ilmaiset vihjeet - katso avoinna olevat kohteet

Vedonlyonti.com tarjoaa päivittäiset veikkausvihjeet käyttöösi. Löydät sivuiltamme pitkävetovihjeet, ravivihjeet, muut pelivihjeet ja muun muassa vakiovihjeet jokaiselle viikolle. Vihjepalvelumme on aina ilmainen ja mukana on kaikki suosituimmat urheilulajit jalkapallosta snookeriin.

Markkinoiden kattavimmat veikkausbonukset

Saat parhaimmat edut, kun käytät ensin kaikki uusien pelaajien vedonlyöntibonukset. Myös vanhoille pelaajille on kuitenkin tarjolla tarjouksia sekä etuja vedonlyöntiin, mistä uutisoimme aina sivustollamme erikseen.

Top 10 veikkausbonukset 2024

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Lisenssi
Arvostelu
1
2x10€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
MGA
2
100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
MGA
3
50€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
Malta
4
Uusi
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
MGA
5
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
MGA
6
30€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
MGA
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
MGA
8
100% bonus 100€ asti
x5 (T+B)
MGA
9
Pop
5x20€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
MGA
10
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
Curacao

Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset

Uusien pelaajien bonusten eli tervetulobonusten lisäksi vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös paljon muita etuja pelaajilleen. Seuraamalla uutisia ja tarjouksia pysyt koko ajan mukana menossa. Talvella 2024 tarjolla on loistavia tarjouksia vaikkapa jalkapallon Mestarien liigaan sekä jääkiekon NHL:ään! Kannattaa pitää silmällä!

Lukijoidemme suosimat vedonlyöntiyhtiöt

Löydät sivustoltamme kaikki parhaat vedonlyöntisivustot arvostelykykyisille pelaajille. Voit tutustua sivustoihin tarkemmin arvosteluista tai käyttää tarjoukset ja siirtyä suoraan pelaamaan. Lisäämme sivuillemme aina myös uudet vedonlyöntisivustot - voit tutustua niihin täältä: uudet vedonlyöntisivut 2024. Seuraa kauttamme myös ajankohtaisia erikoistarjouksia, joita peliyhtiöt julkaisevat urheilutapahtumien tiimoilta

Kuumimmat urheilun suurtapahtumat kevääseen 2024
Löydät sivuiltamme nyt kuukausittaiset urheilutapahtumat 2024 -listauksen. Vedonlyönti tuo oman suolansa näihin tämän hetken kiinnostavimpiin urheilutapahtumiin. .

Jalkapallo

Alkuvuosi 2024 on jalkapallon kulta-aikaa. Kaikki Euroopan isot sarjat ovat käynnissä ja mukaan mahtuu myös mielenkiintoisia cup-kilpailuja. Legendaarisin on tietysti Englannin FA Cup, josta voit lukea lisää täältä >>

Mestarien liigan kauden 2023-24 pudotuspelit ovat täydessä vauhdissa ja mukana on tuttuun tapaan koko Euroopan kaikkein terävin futiskärki! Löydät kaiken tarvittavan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle klikkaamalla alla olevaa banneria.

Pohjois-Amerikan MLS:n kausi 2024 puolestaan alkoi suomalaisittain räjähtävästi. Robert Taylor iski kauden avausmaalin Inter Miamille Leo Messin syötöstä. Myös Minnesotan Robin Lod ja Teemu Pukki ovat avanneet kautensa vahvasti.

Seurajoukkueiden lisäksi tulessa ovat jälleen myös futiksen maajoukkueet. Huuhkajien lokakuun tappiot jalkapallon EM-kisojen 2024 karsinnoissa tietävät sitä, että kisapaikka on hiuskarvan varassa. Ensin pitäisi selvittää tie kevään EM-jatkokarsintaan ja sen jälkeen voittaa kaksi tiukkaa ottelua niissä. Lue lisää Huuhkajien karsintatilanteesta täältä >>

Jääkiekko

Jääkiekkokausi lähestyy kevään ratkaisupelejä. Kotimaan ykköskiekkosarja Liiga tarjoilee kiekkokansalle pudotuspelejä! Sama pätee Mestikseen, jota Jokerien paluu on piristänyt myös katsomoiden puolella.

Lätkän suurin ja kaunein eli NHL:n kausi 2023-24 on ylittänyt puolimatkan krouvin ja kevätauringon paistaessa aletaan ratkoa tosissaan pudotuspelipaikkoja.

Kauden viimeinen jääkiekon EHT-turnaus pelataan jälleen toukokuun alussa Tshekissä ja samalla haetaan lopullista kokoonpanoa kevään kohokohtaan eli jääkiekon MM-kisoihin 2024.

Koripallo, Golf

Maailman paras koripallosarja NBA on suomalaisittain ollut viime vuodet todella kiinnostavaa katseltavaa. Suomalaisässä Lauri Markkanen on kuitenkin toistaiseksi sivuissa karkeloista loukkaantumisen vuoksi.

Suomen golfykkönen Sami Välimäki teki helmikuun lopulla historiaa nappaamalla rahakkaalla PGA Tourilla hienosti kakkossijan Meksikossa. Golf on loistava laji myös vedonlyöntiin, sillä isoja ja laadukkaita kilpailuja pelataan lähes joka viikko. Vahva suositus!

Tennistä, talviurheilua ja moottoriurheilua

VL.com on vahvasti mukana tenniksessä ja myös tennisvihjeitä on luvassa Emil Ruusuvuoren sekä muiden suomalaispelaajien otteluihin ATP-kiertueella.

Talviurheilun puolella katseet kohdistuvat alkuvuodesta hiihdon maailmancupiin sekä ampumahiihdon maailmancupiin, joita seurataan tarkalla silmällä pelivihjeiden kera.

Rallin MM-sarja 2024 jatkuu Kenian rallilla maaliskuun loppupuolella. Formula 1-kausi 2024 puolestaan starttailtiin Bahrainin GP:llä maaliskuun alussa. Seuraavana vuorossa ovat Australian GP ja Japanin GP maalis-huhtikuun vaihteen molemmin puolin.

Nyrkkeily ja UFC

Nyrkkeilyvedonlyönnissä suurin mielenkiinto kohdistuu supermatsiin Fury vs Usyk, joskin ottelu on siirtynyt käytäväksi helmikuun sijasta toukokuussa. Voit lukea lisää raskaan sarjan huippuottelusta täältä >>

UFC:n puolella alkuvuoden 2024 seuraava iso tapaus on huhtikuun UFC 300, jonka pääotteluina nähdään Alex Pereira - Jamahal Hill sekä Zhang Weili - Yan Xiaonan.

Presidentinvaalit ja Euroviisut

Urheilun lisäksi puhuttaa myös politiikka, joka on varsinkin isojen vaalien aikaan erittäin suosittua myös vedonlyöjien keskuudessa. Marraskuussa lähes koko maailma pidättää henkeään, kun USA:n 2024 presidentinvaalit järjestetään. Myös ennen varsinaisia vaaleja on tarjolla paljon kohteita vedonlyöntiin esivaalien muodossa.

UMK 2024-Kilpailu järjestettiin helmikuussa Tampereella ja Suomea toukokuussa pidettävissä Euroviisuissa edustaa Windows95man kappaleella No Rules. Alustavissa voittajakertoimissa Suomi on kärkipäässä, esimerkiksi Bethard tarjoaa tällä hetkellä Suomen voitosta kerrointa 13.00!

Uutiset ja artikkelit

HUOM! Vedonlyonti.comin Awardsit 2024 eli paikallisen vedonlyöntinäyttämön ensimmäisen palkintogaalan tulokset julkistetaan 19.3.!

Alta löydät tuoreimmat uutiset ja artikkelit urheilun ja vedonlyönnin maailmasta. Lue lisää kuumimmista aiheista juuri nyt!

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan jatkoparit - Katso tulevat otteluparit täältä >>

Eurofutiksen valmentajaruletti - Ketkä vaihtavat kesällä maisemaa? Lue lisää >>

Kaksi matsia jäljellä, Huuhkajat kisoihin? - Lue lisää EM-karsinnoista täältä >>

Suomen valovoimaisimmat naisurheilijat - Lue lisää ja äänestä suosikkiasi!

MLS alkaa, Messin Inter suursuosikki - Lue lisää alkavasta kaudesta >>

Veikkaajien suosimat vedonlyöntimuodot

Pitkäveto (1x2), Vakioveikkaus ja ravit (toto) ovat sivustomme suosituimpia pelimuotoja. Vedonlyönnin harrastajat ja ammattilaiset tuntevat kuitenkin muutkin vedonlyönnin muodot. Sivustollamme on esiteltynä eri vedonlyöntimuotoja ja jaettu muutamia vinkkejä eri pelimuotojen hyödyntämiseen.

Vedonlyöntiopas - Voitollisen vedonlyönnin perusteet

Olit sitten satunnainen harrastelija tai ammattilaiseksi pyrkivä vedonlyönnin ystävä, kannattaa opiskella vedonlyöntiä jatkuvasti lisää. Lainalaisuudet ymmärtämällä opit nopeastikin paljon ja saavutat parempi tuloksia. Voit tutustua vedonlyöntioppaisiimme alta. Julkaisemme viikottain useita vedonlyöntiartikkeleita sekä urheilu-uutisia, joiden avulla pysyt jyvällä mitä urheilurintamalla tapahtuu.

Nopea ja helppo pikavedonlyönti

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä eli pikavedonlyönti on huippusuosittua. Katso kattavasta listauksestamme parhaat rekisteröintivapaat sivustot vedonlyöntiin ja pistä betsit sisään entistä nopeammin ja vaivattomammin!

Vastuullinen vedonlyönti

Sivustomme korostaa kaikessa toiminnassaan myös vastuullista pelaamista. Vedonlyönnin tulisi aina olla hauskaa viihdettä, jossa pelaat vain summilla, jotka olet valmis häviämään. Mikäli pelaaminen aiheuttaa sinulle ongelmia, suosittelemme vähintäänkin tutustumaan pelisivustojen vastuullisen pelaamisen työkaluihin, joilla voit hallita pelaamistasi. Mikäli rajoitustyökaluista huolimatta pelaaminen vaikuttaa elämääsi negatiivisesti, suosittelemme pitämään tauon kaikesta pelaamisesta.

Uudet vedonlyöntisivut

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
120% talletusbonus 120€ asti
3
Pop
5x20€ ilmaisveto
4
30€ ilmaisveto
5
100% bonus 100€ asti
7
100% bonus 200€ asti
8
10€ ilmaisveto