Veikkausvihjeet.comin perustajajäsenen Matti Partanen on toipunut vapun juhlista. Päivän polttavin puheenaihe oli Liigapörssin playoff-jakso, jossa vakuuttavan runkosarjan iskenyt Partanen ja Partasen kollit -joukkue hyytyi 41. sijalle. Näin ollen peräti 40 osallistujaa on oikeutettu 50 € pelirahaan NordicBetille, kunhan säännöissä mainitut ehdot täyttyvät.

Ei niitä juttuja pidä lukea

Partanen tavoitettiin keskiviikkoiltapäivänä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mies oli omien puheidensa mukaan “juhlinut vappua rauhallisesti ulkomailla”.

– Eihän se putkeen mennyt. Alku oli kohtalainen, ja ensimmäisellä kierroksella olin vielä hyvissä asetelmissa. Tämän jälkeen ramasin vääriin hevosiin, ja joukkue kärsi loukkaantumisista. Aika lailla Juhin kanssa samalla tasolla vedettiin, Partanen kertaa.

Sijasta 41. on noussut erittäin paljon keskustelua Veikkausvihjeet.comin WhatsApp-ryhmässä, jossa Partasen Liiga-tietämystä epäiltiin voimakkaasti. Myös pelirahojen perään ehdittiin kysellä, ratkesihan finaalit jo torstaina edellisellä viikolla, ennen vappua.

– Ei niitä juttuja pidä lukea. Samat ihmiset olivat kuitenkin kiittelemässä kovalla prosentilla osuneista Liigan pudotuspelivihjeistä. Loppukausi oli vaikea Liigapörssin suhten, mutta ei sitä pidä jäädä murehtimaan. Ainakin lukijamme voittavat, Partanen hymyilee aurinkolasit silmillään.

Pelirahat tilille seuraavan kerran kirjautuessa

Peräti 40 joukkuetta sijoittui paremmin Liigapörssin pudotuspelijakson aikana. Voittajajoukkueiden managerien NordicBetin pelitilillä näkyy 50 € bonus heidän kirjautuessaan seuraavan kerran sisään.

Bonuksella on NordicBetin yleisten ehtojen ja sääntöjen mukaisesti 3x kierrätysvaatimus minimikertoimella 1.50 ennen kuin bonuksen tai sillä voitetut rahat voidaan kotiuttaa. Aikaa kierrätykseen on 14 päivää.

1. Säteilevät
2. Filip Riska
3. Mitämitä (lomaketta ei lähetetty, bonusta ei voitu maksaa)
4. Humppilan Piimä 2
5. Eliittisauna
6. Manchesthair United
7. No sehän on #41#
8. rystyränni
9. Moukuttajat
10. fc the koomäkiny
11. Pelicans!
12. atentoivo
13. Lepuskin Konkarit
14. VIRE
15. iso_suonekas
16. patelan vesa
17. isolla päätyyn

18. FC Vastapallo

19. tahtotila (lomaketta ei lähetetty – bonusta ei voitu maksettu)
20. JanMus
21. TheKarlssoner65
22. HC Heittopussi ( ilmoitettua sähköpostia ei löytynyt NordicBetiltä)
23. Salamit
24. DDDsd
25. Pyy taklaa polvella
26. Helsingin Hurjat
27. Kesselinkivessyöpä
28. Skanhunt42
29. Niko
30. Punttipenat
31. P.Ness
32. Ollin Kevät
33. rabbits
34. Kjulo
35. Jamon tähdistö
36. pasilan SKA
37. perantiimi
38. miroteam
39. anterot
40.kuopion ifk

Comments