Perjantaina käynnistyvät jääkiekon MM-kisat ovat myös vedonlyöjien kulta-aikaa. Jotta sinä saisit mahdollisimman paljon irti kisojen ajan vedoistasi, keräsimme kisa-ajan parhaat bonukset yhteen. Veikkausvihjeet.comin perustajajäsen Matti Partanen on vetänyt jo Leijona-paidan päälle ja kisahuuma on nousussa.

– Vedonlyönnillisesti tämä on vuoden parasta aikaa, vaikka MM-kisojen arviointi ei koskaan ole helppoa. Nopeasti kasaan kerättyjen joukkueiden peliesitykset voivat ailahdella valtavasti, joka tuo parin viikon pätkälle mukaan mukavaa yllätysmomenttia. Kun tähän lisää sen faktan että monet yhtiöt tarjoavat tälle ajalle myös vuoden parhaat bonukset, voi hereillä oleva vedonlyöjä kerätä kisoista todella mehevän potin.

MM-kisojen parhaat bonukset

Unibetilta pelikassan triplaus TAI 5€ ilmaisrahaa

Veikkausvihjeet.com tarjoaa yksinoikeudella Unibetille loistavan talletusbonuksen, jonka myötä uusien asiakkaiden talletus triplataan aina 40€ saakka! Saat siis 40€ talletuksella 120 euron kisakassan. Unibetilla on tarjolla myös vaihtoehtobonus, jossa saat liittyessäsi asiakkaaksi 5€ ilmaista pelirahaa ja lisäksi 10€ ilmaisvedon tehdessäsi ensimmäisen talletuksen!

Mobilebetilta isojen pelaajien bonus – 300 euroa!

Mobilebetin kisakamppanjana näämme myös triplauksen, sillä liittymällä saat vaihtoehdoksesi joko triplauksen 20€ saakka tai tuplauksen aina 300€ saakka. Varsinkin ison rahan pelaajille 300€ tuplaus on maukas tarjous, mutta myös 20€ triplaus on todella kilpailukykyinen muiden bonusten kanssa!

Gutsilta 100€ ja Viaplay

Guts tarjoilee kisojen aikana mukavaa talletusbonusta, jolla saat tuplattua talletuksesi aina 100€ asti. Mikäli olet nopea ja talletat vähintään 25€, saat kaupan päälle vielä Viaplayn ilmaiseksi seuraavan kuukauden ajaksi. Viaplaylta näet mm. NHL:n pudotuspelit sekä Valioliigan sekä Uefa Champions Leaguen ratkaisuhetket!

LeoVegasilta 10€ ilmaisveto ja 50€ talletusbonus

Raketin lailla vedonlyöjien tietoisuuteen nousseelta LeoVegasilta löydät kisojen aikana markkinoiden monipuolisimman bonuksen. Avatessasi tilin saat sekä 10€ ilmaisvedon että tuplattua talletuksesi 50€ asti! Tällaisia sekä – että tarjouksia näkee jokseenkin harvoin – tartu siis kiinni!

Nordicbetilta 100€ talletusbonus ja Suomen peleihin 10€ riskitön veto

Nordicbet puolestaan hellii kisojen aikana nimenomaan leijonafaneja, sillä se tarjoaa jokaiseen Suomen alkusarjan otteluun 10€ riskittömän vedon. Tämä tarjous koskee myös kaikkia asiakkaita! Uusille asiakkaille se tarjoaa lisäksi tervetuliasbonuksena talletuksen tuplauksen aina 100€ saakka!

Betsafelta 100€ talletusbonus

 Betsafe on nostanut panoksia ja aikaisemman 50€ ilmaisvedon sijasta se tarjoilee kisojen ajan talletuksen tuplauksen aina 100€ saakka. Betsafe on yksi leijonafanin ehdottomista suosikeista, sillä sen kertoimet Leijonien menestymiselle ovat markkinoiden kärkitasoa!
Kuten ylempänä huomasit, ovat MM-kisat vedonlyöjille todellista kulta-aikaa erilaisten erikoisbonuksien ja muiden myötä. Muistathan hyödyntää omasi, sillä kisatarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan!
MM-kisojen ennakon voit ottaa lukuun tästä! 

Comments