Oletko joskus haaveillut lähteväsi katsomaan Monzan GP:tä Italian kuvankauniiseen kesään?  Unibet tarjoaa tähän mahdollisuuden arpomalla neljä onnekasta, jotka pääsevät ystävänsä kanssa tsekkaamaan F1-sirkustaä livenä. Jotta matkasta saataisiin mahdollisimman uniikki, sisältyy matkaan tapaaminen sarjan kaksinkertaisen maailmanmestarin Mika Häkkisen kanssa! Veikkausvihjeet.comin perustajajäsen Matti Partanen on vieraillut Monzassa useampaan otteeseen, eikä ole vielä kertaakaan palannut reissulta pää painuneena.

– Viimeksi olin Monzassa 2010, kun Fernando Alonso voitti. Pitkään on odotettu suomalaisvoittoa, mutta niin Häkä aikanaan kuin Kimi ja Valtteri ovat joutuneet aina pettymään. Nico sentään voitti viime vuonna, mutta onhan se suomalaisittain ollut melkoista Via Dolorosaa. Tapahtuma itsessään on kuitenkin aivan loistava. Italiassa on tuohon aikaan vuodesta aivan ensiluokkaisen hyvät säät, ja itse olen viettänyt itse kisaviikonlopun lisäksi aikaa muunmuassa parinkymmenen minuutin junamatkan päässä olevassa Milanossa.Kilpailun ajankohta on tänä vuonna syyskuun ensimmäinen  viikonloppu, ja Monacossa vietettävä aika olisi näinollen 1.9 – 4.9.

Miten mukaan?

Osallistuminen kampanjaan on helppoa, seuraa vain alla olevia ohjeita.

    1. Mikäli sinulle ei vielä ole tiliä Unibetilla, avaa sellainen tästä
    2. Talleta vähintään yhden kerran
    3. Rekisteröidy arvontaan kampanjasivulla, jonne pääset klikkaamalla alta

REKISTERÖIDY ARVONTAAN TÄSTÄ

Mikäli olet jo Unibetin asiakas, voit suorittaa yllämainituista kohdista vain kolmannen.

Kampanja-aika 24.7 – 14.8, jonka jälkeen arvonta suoritetaan.. Tarkemmat tiedot ja säännöt voit käydä lukemassa täältä.

Comments