Kesä on virallisesti täällä ja sen kunniaksi laitamme jakoon Veikkausvihjeet.comin virallisia tuotteita. Rientojen lähestyessä voit ilahduttaa itseäsi ja kavereitasi esimerkiksi komealla snapbackilla tai #kassankautta T-paidalla.

Sekä paitoja että snäpäreitä löytyy parisataa kappaletta, ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä.

Miten mukaan?

1. Avaa pelitili tältä sivulta joko Unibetille, Mobilebetille, LeoVegasille tai Gutsille, ja talleta vähintään 10 €.
2. Täytä alla oleva yhteystietolomake huolellisesti ja kerro meille, mikä tuote laitetaan postiin.
3. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin 72h kuluessa ja me postitamme valitsemasi tuotteen sinulle.

Yhteystietolomake

Kun olet lunastanut oman erikoisetusi, täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat sähköpostiisi vastausvietinä vahvistuksen lomakkeen perilletulosta sekä tuotteiden arvioidun toimitusajan. 

Täytä lomake huolellisesti

 

1. Sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessä

2. Valitsemasi pelisivusto?

3. Valitse Veikkausvihjeet.com -tuotteesi

4. Nimesi ja haluttu toimitusosoite (katuosoite, postinumero & postitoimipaikka)

5. Puhelinnumerosi (helpottaa postitusta)

Säännöt ja ehdot

1. Kampanjan järjestää Veikkausvihjeet.com
2. Sivustolle päivitetään, kun tuotteet ovat loppu.
3. Saat valintasi mukaan joko #kassankautta T-paidan tai Veikkausvihjeet.comin snapbackin, kun avaat tämän sivun kautta pelitilin uutena asiakkaana Unibetille, Mobilebetille, LeoVegasille tai Gutsille ja teet vähintään 10 € ensitalletuksen. Mikäli avaat tilin useammalle kuin yhdelle yhtiölle, olet oikeutettu useampaan tuotteeseen. Muista kuitenkin täyttää lomake uudelleen jokaisen tilinavauksen yhteydessä.
4. Tarjous on vain uusille Unibetin, Mobilebetin, LeoVegasin ja Gutsin asiakkaille, jotka ovat yli 18-vuotiaita.
5. Tuotteet jaetaan 200 nopeimmalle lomakkeiden lähettämisen järjestyksen perusteella. Tarkistamme tiedot Unibetilta, Mobilebetiltä, LeoVegasilta ja Gutsilta, joten osallistumalla kampanjaan annat luvan tietojenvaihtoon (s-posti, käyttäjätunnus) Unibetin/Mobilebetin/LeoVegasin/Gutsin ja Veikkausvihjeet.comin välillä.
6. Tuotteet toimitetaan postitse. Pyrimme takaamaan että jokainen osallistuja saa vahvistuksen/lisätietopyynnön 72 tunnin sisällä lomakkeen lähettämisestä. Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat ja olemme niiden suhteen yhteydessä suoraan osallistujiin.
7. Liittymällä kampanjaan liityt samalla Veikkausvihjeet.comin vihjeiden postituslistalle. Voit peruuttaa postit niin halutessasi heti saamasi sähköpostin yhteydessä.
8. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Comments