Susijengi viimeistelee EM-kuvioitaan Italian Sardiniassa. Perjantaina Cagliarissa vastaan asettuu Italia ja lauantaina Turkki. Ottelut näkee Suomessa yksinoikeudella vain Unibetin sivuilla. Molemmat ottelut selostetaan suomeksi!

Susijengin ottelut Cagliarissa Unibet TV:ssä

Pe 11.8. klo 21:45 Italia–Suomi
Selostaja Juhavaltteri Salminen

La 12.8. klo 21:45 Suomi–Turkki
Selostaja Aaro Linnalaakso

Unibet tarjoaa kaikille asiakkailleen lauantaina 10€ riskittömän vedon! Lisäksi uudet asiakkaat saavat 100€ talletusbonuksen ja valitsemansa Veikkausvihjeet.com- tuotteen! (lue lisää)

Italian Susijengi kohtasi viimeksi Sloveniassa elokuussa 2015. Tuolloin Italia oli parempi pistein 72-86. Susijengin edellinen voitto Italiasta tuli Porto San Giorgiossa elokuussa 2009 lukemin 89-95. Viime EM-kisoissa Italia sijoittui kuudenneksi.

Turkki ja Suomi iskivät yhteen edellisen kerran vuoden 2014 MM-kisojen Bilbaon alkulohkossa, jolloin Turkki väänsi jatkoaikatrillerin nimiinsä 77-73. Vuotta aiemmin, Slovenian EM-kisoissa 2013, Susijengi kaatoi silloisen hallitsevan MM-hopeamitalistin 61-55. Kaksi vuotta sitten Turkki päätyi EM-kisojen 14. sijalle.

Susijengin suurin tähti Petteri Koponen on vielä viikonlopun otteluista todennäköisesti sivussa, mutta kotimaisesta tähtiloistosta ei silti ole puutetta. Suomalaisittain varmasti mielenkiintoisin nimi on Lauri Markkanen, jonka ura jatkuu EM-kotikisojen jälkeen NBA:n Chicago Bulssissa. Toinen mielenkiintoinen nimi on kesken kesän paluun maajoukkuepaitaan tehnyt Teemu Rannikko, joka on etenkin Koposen poissaollessa olennainen osa joukkueen pelinrakentelua – maileista huolimatta.

Näin näet Italia-Suomi ja Suomi-Turkki–ottelut Unibetilta

Italian ja Suomen ottelu alkaa Suomen aikaa perjantaina kello 21.45. Lauantaina Suomi kohtaa niinikään 21.45 alkavassa pelissä Turkin.Molemmat ottelut selostetaan Suomeksi.

Lähetysten katsominen vaatii rekisteröitymisen Unibetille. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Itse ottelulähetysten katsominen on kuitenkin maksutonta, kuten kaikkien muidenkin Unibet TV:n suorien urheilutapahtumien katsominen.

 

Comments