Euroopan futissarjoista Ranskan Ligue 1 on jo käynnissä, mutta viikonloppuna sylinterit starttaavat täydellä teholla Valioliigan alkaessa. Suomessa lähes ylivertaista suosiota nauttiva sarja näyttää jälleen erittäin tasaiselta ja mestariksi on eri lähteissä arvioitu niin Manchesterin suurseuroja kuin pitkästä kuivasta kaudesta kärsivää Arsenaliakin! Veikkausvihjeet.comin Matti Partanen on täysin haltioissaan alkavasta kaudesta.

– Pitkä kesä on taas odoteltu isojen sarjojen alkua, joten onhan se mahtavaa että päästään vihdoinkin piinasta. Kaudesta on taas tulossa huippumielenkiintoinen, ja tuttuun tapaan punnat ovat pelaajakaupoissa vaihtaneet omistajaa mukavalla sykkeellä. Itse olen kauteen lähtiessä hieman Tottenham-mielinen, mutta rehellisyyden nimissä on todettava kaikilla top-6 jengeillä olevan ihan realistiset saumat nostella kannua keväällä.

Parhaat bonukset Valioliigan alkuun

Tuttuun tapaan vedonlyöntiyhtiöt aktivoituvat syksyn tullen ja tarjoavat vedolyöjille tukun mahtavia tarjouksia ja kampanjoita.

Unibetin futispaketti – 110€ starttipaketti, ilmaisvetoja ja paljon muuta

Unibet tarjoaa Valioliigan ystäville mahtavan futispaketin avausviikonlopulle. Uutena asiakkaana saat 100€ talletusbonuksen, minkä lisäksi kaikki 11.8 – 13.8. rekisteröityneet asiakkaat saavat viikonloppuna lyödyllä 10€ betsillä automaattisesti kolme 10€ ilmaisvetoa, jotka lisätään pelitilille maanantaina 14.8.

Jotta myös vanhat pelaajat pääsisivät nauttimaan futishuumasta, tarjoaa Unibet kaikille asiakkaille 10€ riskittömän vedon Valioliigaan jokaisena elokuun lauantaina.

Tämän lisäksi betsaamalla Valioliigan mestaria saat 5€ ilmaisvedon joka kerta, kun joukkueesi voittaa matsin.

Katso Unibetin kaikki Valioliiga-tarjoukset tästä ja nappaa talteen Sinulle parhaiten maistuvat tarjoukset.

LeoVegas Football Club

Raketin lailla vedonlyöjien tietoisuuteen nousseelta LeoVegasilta löydät markkinoiden monipuolisimman bonuksen. Avatessasi tilin saat sekä 10€ ilmaisvedon mobiiliin että tuplattua talletuksesi 50€ asti. Tällaisia sekä – että tarjouksia näkee jokseenkin harvoin – tartu siis kiinni. Live-vedonlyöjille tarjolla on LeoVegas Football Club, jossa saat pelitilillesi korototetun kertoimen tai ilmaisvedon jokaista viittä mobiililaitteella jalkapallokohteisiin asettamaasi live-vetoa kohden.

Mobilebetiltä 20€ talletuksella 60€ pelirahaa Valioliigaan

Mobilebetin kampanjana on tarjolla harvinaista triplausta, sillä liittymällä saat vaihtoehdoksesi joko triplauksen 20€ saakka tai tuplauksen aina 300€ saakka. Varsinkin ison rahan pelaajille 300€ tuplaus on maukas tarjous, mutta myös 20€ triplaus on todella kilpailukykyinen muiden bonusten kanssa!

Gutsilta ensitalletuksen tuplaus aina 100€ saakka!

Guts tarjoilee kisojen aikana mukavaa talletusbonusta, jolla saat tuplattua talletuksesi aina 100€ asti. Gutsin asiakkaana pääset käsiksi yhteen markkinoiden parhaista vetovalikoimasta niin Valioliigaan kuin muihinkin Euroopan suursarjoihin, jonka lisäksi erityisesti Gutsin laadukas asiakaspalvelu ja nopeat kotiutukset ovat saaneet laajalti kiitosta.

Kuten huomaat, on Valioliigan alku todellista sesonkiaikaa vedonlyönti- ja urheilukansalle.

Jotta saat käteesi myös jotain konkreettista, lähettää Veikkausvihjeet.com uusille asiakkaille suoraan kotiin myös maksuttoman Veikkausvihjeet.comin tuotteen! Lue lisää tästä.

Comments