Luit oikein! Raketin lailla vedonlyöntimaailman huulille noussut LeoVegas tarjoaa Suomen avausotteluun Ranskaa vastaan Susijengin voittokertoimeksi muhkean 15,00. Ero normaaliin on todella merkittävä, sillä muun markkinan listoilla kertoimet pyörivät noin kuuden tietämillä. Maksimiveto Suomelle on 10€.

Vaikka Suomi lähteekin otteluun selkeänä altavastaajana, on se aiemmissa kolmessa EM-turnauksessaan kyennyt haastamaan maanosan kärkijoukkueet. Ranskaa on tuttuun tapaan näissäkin kisoissa yksi suosikeista, mutta loukkaantumissuma ja kieltäytymiset jättävät Suomelle oivat saumat yllätykseen.

Miten mukaan?

  1. Mikäli ei vielä tiliä LeoVegasilla, avaa sellainen tästä.
  2. Lyö vetoa Suomen puolesta 28.8 – 31.8 (kohde sulkeutuu ennen alkuvihellystä).
  3. Tarjous on voimassa Suomessa rekisteröityneille asiakkaille.
  4. Suomen voittaessa saat ensin voittosi voimassa olevan kertoimen mukaan, loppuvoitto lisätään pelitilillesi peliä seuraavana päivänä.

Lisätietoja sekä säännöt ja ehdot voit lukea LeoVegasin kampanjasivulta, jonne pääset klikkaamalla alta.

Comments