Kesä alkaa olla taputeltu ja talven urheilusarjat ovat pärähtäneet käyntiin yksi kerrallaan. Jaoimme lukijoillemme kesällä reilusti #kassankautta- paitoja sekä snapbackeja, mutta vielä jäi hieman varastoon. Monilla teistä oli ongelmia kun joka vedonlyöntiyhtiöllä oli jo tilit pystyssä, mutta nyt palettiin on otettu viides veikkausyhtiö – 10Bet!

– Otimme 10Betin mukaan, jotta lukijat saavat lisää vaihtoehtoja, ja heidän kertoimensakin pärjäävät vertailussa muille parhaille vedonvälittäjille. On helppo suositella 10Betiä, sillä heilläkin on Maltan lisenssi ja voitot ovat verovapaita, Veikkausvihjeet.comin perustajajäsen Matti Partanen kommentoi tuoreeltaan.

10Betin kohdalla minimitalletus paidan tai snapbackin saadakseen on 20 euroa – tähän tottakai irtoaa 100% talletusbonus päälle. Unibetin, Mobilebetin, LeoVegasin ja Gutsin kohdalla minimitalletus on edelleen 10 euroa.

Ilmoitamme tälle sivulle, kun paitojen eri koot tai snapbackit loppuvat!

Miten mukaan?

1. Avaa pelitili tältä sivulta joko 10Betille, Unibetille, Mobilebetille, LeoVegasille tai Gutsille,. 10Betille kampanjan minimitalletus on 20 euroa ja muille 10 euroa.
2. Täytä alla oleva yhteystietolomake huolellisesti ja kerro meille, mikä tuote laitetaan postiin.
3. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin 72h kuluessa ja me postitamme valitsemasi tuotteen sinulle.

Yhteystietolomake

Kun olet lunastanut oman erikoisetusi, täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat sähköpostiisi vastausvietinä vahvistuksen lomakkeen perilletulosta sekä tuotteiden arvioidun toimitusajan. 

Täytä lomake huolellisesti

 

1. Sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessä

2. Valitsemasi pelisivusto?

3. Valitse Veikkausvihjeet.com -tuotteesi

4. Nimesi ja haluttu toimitusosoite (katuosoite, postinumero & postitoimipaikka)

5. Puhelinnumerosi (helpottaa postitusta)

Säännöt ja ehdot

1. Kampanjan järjestää Veikkausvihjeet.com
2. Sivustolle päivitetään, kun tuotteet ovat loppu.
3. Saat valintasi mukaan joko #kassankautta T-paidan tai Veikkausvihjeet.comin snapbackin, kun avaat tämän sivun kautta pelitilin uutena asiakkaana 10Betille, Unibetille, Mobilebetille, LeoVegasille tai Gutsille. 20€ talletusminimi 10Betille, 10 euron minimi Unibetille, Mobilebetille, LeoVegasille sekä Gutsille. Mikäli avaat tilin useammalle kuin yhdelle yhtiölle, olet oikeutettu useampaan tuotteeseen. Muista kuitenkin täyttää lomake uudelleen jokaisen tilinavauksen yhteydessä.
4. Tarjous on vain uusille 10 Betin, Unibetin, Mobilebetin, LeoVegasin ja Gutsin asiakkaille, jotka ovat yli 18-vuotiaita.
5. Tuotteet jaetaan 200 nopeimmalle lomakkeiden lähettämisen järjestyksen perusteella. Tarkistamme tiedot 10Betiltä, Unibetilta, Mobilebetiltä, LeoVegasilta ja Gutsilta, joten osallistumalla kampanjaan annat luvan tietojenvaihtoon (s-posti, käyttäjätunnus) 10Betin/Unibetin/Mobilebetin/LeoVegasin/Gutsin ja Veikkausvihjeet.comin välillä.
6. Tuotteet toimitetaan postitse. Pyrimme takaamaan että jokainen osallistuja saa vahvistuksen/lisätietopyynnön 72 tunnin sisällä lomakkeen lähettämisestä. Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat ja olemme niiden suhteen yhteydessä suoraan osallistujiin.
7. Liittymällä kampanjaan liityt samalla Veikkausvihjeet.comin vihjeiden postituslistalle. Voit peruuttaa postit niin halutessasi heti saamasi sähköpostin yhteydessä.
8. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Comments