CHL:ssä pelataan tiistaina ja keskiviikkona lohkovaiheen viimeiset ottelut. Ottelut on katsottavissa suorana ja ilmaiseksi Unibet TV:ssä. Suomalaisjoukkueista askissa tiistaina ovat JYP, HIFK ja TPS, keskiviikkona Tappara kohtaa vieraissa HC Banska Bystrikan ja KalPa matkaa Norjaan Stavangerin vieraaksi.

Miten näen matsit?

CHL-otteluiden katsomiseksi Unibet TV:stä tarvitset Unibetin pelitilin ja pelitilille vähintään 0,01 € saldon. Vaihtoehtoisesti ottelu on katsottavissa myös, mikäli olet lyönyt ottelusta vetoa viimeisen 24h aikana.

  1. Tarvitset pelitilin Unibetille. Jos sinulta puuttuu pelitili, voit rekisteröityä asiakkaaksi tästä.
  2. Tee talletus / lyö vetoa ottelusta, jonka haluat katsoa. Saat halutessasi talletuksellesi 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti.
  3. Valmista – voit nyt nauttia suosikkijoukkueesi CHL-matseista suorina lähetyksinä ilman sitoumuksia. Siirry Unibet TV:n ohjelmalistaan ja tsekkaa, monelta matsit alaa.

Katso päivän matsitarjonta

Muistathan myös, että Unibet TV:stä näet CHL:n ohella runsaasti muitakin huippusarjoja: La Liga, Serie A, Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 sekä valikoituja otteluita Englannin Championshipistä. Futiksen ohella myös NBA ja MLB kuuluvat Unibet TV:n valikoimiin, kyseessä on siis todellinen penkkiurheilijan ja vedonlyöjän unelmapaketti!

Huomaathan, että Unibetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

 

Comments