LeoVegas tarjoaa loistavan mahdollisuuden laittaa uudenvuoden suunnitelmat uusiksi. Kahden kampanjaviikon aikana LeoVegas jakaa yhteensä kaksi kahden hengen matkaa Lontooseen uudeksivuodeksi sisältäen lennot, majoitukset, VIP-liput Brentford – Sheffield Wednesday-matsiin ja tietysti LeoVegasin asiantuntevien oppaiden palvelut. Reissuun lähdetään 29.12. ja paluu on tammikuun ensimmäisenä päivänä.

Lue lisää

Kaksi viikkoa, kaksi kisaa, kaksi voittajaa

LeoVegas tarjoaa pelaajilleen kaksi mahdollisuutta voittaa matkan itselleen. Kisaan ei tarvitse osallistua erikseen, vaan kaikki kisaviikon aikana LeoVegasilla ehdot täyttäviä vetoja lyöneet ovat mukana palkintojahdissa. Kisa on auki vain suomalaisille pelaajille, joten voiton todennäköisyydet ovat kohtalaiset.

Viikko 1: Ensimmäisellä kisaviikolla 23.10. – 29.10. haetaan suurinta kerrointa vähintään 5 € vedolla. Järjestelmävedot eivät ole mukana kisassa.

Viikko 2, 30.10. – 5.11.: Toisella kisaviikolla haetaan suurinta nettovoittoa. Suurinta voittoa haettaessa panoksella tai kertoimella ei ole rajoituksia. Esimerkki: Lyöt 20€ vedon kertoimella 50. Nettovoitto on 980€.

Huomaathan, että vedot tulee asettaa jalkapallokohteisiin. Yhdistelmävedoissa vähintään yhden kohteen tulee olla jalkapallokohde.

Avaa pelitili LeoVegasille

Palkinnot:

Pääpalkinto – Kahden hengen VIP-matka Lontooseen, Brentford City FC – Sheffield Wednesday -otteluun!

 Lennot 29.12.2017 – 1.1.2018
 Hotellimajoitukset
 VIP-liput Brentford FC – Sheffield Wednesday -otteluun

2. – 3. Palkinto: 50€ Ilmaisveto
4. – 5. Palkinto: 20€ Ilmaisveto
6. – 10. Palkinto: 10€ Ilmaisveto

Säännöt ja ehdot pätevät. Kilpailun järjestää LeoVegas ja tarkat ohjeet, säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivulla 

Comments