Unibet TV on täydellinen vastaus sinulle, joka etsit kattavaa urheilupakettia mahdollisimman edullisesti. Unibet TV näyttää CHL-jääkiekon lisäksi lähes kaikki Euroopan huippufutissarjat suorana ja ilmaiseksi. Serie A:n, La Ligan, Bundesliigan ja Ligue 1:n lisäksi näet Unibet TV:sta myös tenniksen ATP-turnaukset. Kirsikkana kakun päällä on Pohjois-Amerikan ammattilaiskorisliiga NBA, jossa Lauri Markkanen aloittaa toisen kautensa lokakuun lopussa.

Jopa yli 47000 vuosittaisen livelähetyksen katsomiseen tarvitset vain rekisteröidyn Unibetin pelitilin ja pelitilille vähintään 0,01 € saldon. Vaihtoehtoisesti myös striimattavaan otteluun 24h sisällä ottelun alkamisesta lyöty veto vapauttaa ottelun katsottavaksi.

Uusi asiakas Unibetilla? Uutena asiakkaana olet oikeutettu myös 100€ starttipakettiin. Esimerkiksi 30 € talletuksella saat 60 € pelirahaa ja näet kaikki Unibet TV:n lähetykset ilmaiseksi.

La Liga

Espanjalaisen jalkapallon pääsarja La Liga (toiselta nimeltään Primera Division) on yksi suomalaisten futisnarkkareiden kestosuosikeista, joskaan se ei Valioliigan suuren suosion vuoksi ole kerännyt aivan potentiaalinsa veroista suosiota suomessa. Useille seuraajille La Liga on yhtä kuin jättiseurat Barcelona ja Real Madrid, mutta esimerkiksi Villarealin, Sevillan ja erityisesti Atletico Madridin hyvä menestys eurokentillä on lisännyt sarjan suosiota.

Suurseurojen ansiosta sarja vilisee toinen toistaan nimekkäämpiä tähtipelaajia. Viimeisiä vuosiaan huipulla pelaavat Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat tietenkin ne suurimmat tähdet, ja ovat omilla maagisilla suoritukseillaan vetäneet katsojia viikosta toiseen. Kiintotähtien takaa löytyy todella iso massa pelipaikkansa eliittiin kuuluvia pelaajia, joista ehdottomasti katsomisen arvoisia ovat ainakin Barcelonan kärki Luis Suarez, Realin keskikentän kaksikko Toni Kroos – Luka Modric sekä Atletico Madridissa hurmannut ranskalaiskärki Antoine Griezmann.

Kauden 2017-2018 La Ligasta on jälleen odotettavissa kolmen suuren taistelu. Atletico Madrid on managerinsa Diego Simeonen johdolla noussut kestomenestyjäksi, vaikka se monina vuosina menettää parhaita pelaajiaan siirtomarkkinoilla. Tänä kesänä joukkue sai pidettyä huhujen keskellä olleen Griezmannin. Yhtä ruusuisesti ei käynyt FC Barcelonalle, jonka kakkostähti Neymar siirtyi ranskalaiseen PSG:hen tähtitieteellisellä 222 euron siirtosummalla. Siirtoikkunan ollessa vielä auki on helppo veikata Barcelonan hankkivan vielä tänä kesänä brassitähdelle nimekkään korvaajan.

Euroopan top-5 sarjana La Liga on vedonlyönnillisesti erittäin mielenkiintoinen. Jokaiseen otteluun löytyy satoja erilaisia pelivaihtoehtoja, joista mielikuvituksellisimmat saavat paatuneimmankin kyynikon hymyn huulille. Suomessa sarjan keskiverto-ottelut eivät valitettavasti juurikaan kerää vaihtoa, johtuen juuri seuraamisen keskittymisestä suurseurojen keskinäisiin otteluihin tai ennalta täysin selviin kyykytyksiin.

Poikkeuksena edellä mainitusta on tietenkin El Classico, eli Barcelonan ja Real Madridin keskinäinen välienselvittely. Futiskauden ehkä odotetuin kamppailu vetää joka kerta satoja miljoonia ihmisiä TV:n ääreen, kuten odottaa sopiikin. Supertähtien kamppailu boostaa hurjasti myös pelivaihtoa, sillä El Clasico on vuodesta toiseen käytännössä kaikkien vedonlyöntiyhtiöiden eniten vaihtoa kerännyt ottelu.

Serie A

Jo kaudella 1929-1930 käyntiin polkaistu Serie A eli Italian jalkapallon pääsarja kuuluu sekin Unibet TV:n laajaan tarjontaan.  Voittopystistä eli Scudettosta on vuosien saatossa taisteluut yhteensä 66 joukkuetta, joista ylivoimaisesti menestyksekkäimpänä hallitseva mestari Juventus 31:llä mestaruudellaan. Juventus on itse asiassa voittanut mestaruuden peräti 33 kertaa, mutta se menetti vuosien 2005 ja 2006 mestaruudet sopupeliskandaalin vuoksi.

Vanhan rouvan jälkeen eniten mestaruuksia ovat keränneet Milanon joukkueet Inter ja Milan, joilla molemmilla on kaapissa 18 mestaruutta. Näiden lisäksi yksikään joukkue ei ole kyennyt voittamaan yli kymmentä Scudettoa. Myös tällä vuosituhannella, varsinkin viime vuosina Juventus on ollut todella dominoiva. Alemman sarjatason visiitistä huolimatta se on kahminut kahdeksan mestaruutta, joista kuusi on tullut kuuden edelliskauden aikana. Hyvänä haastajana on ollut Inter viidellä mestaruudellaan, jotka tulivat peräkkäisinä vuosina viime vuosikymmenen lopussa.

Viime vuonna mestareiden liigan finaalissa pelannut Juventus on myös kautta 2017-2018 lähestyttäessä selkeästi nimekkäin. Sen maailmankuulu alakerta Gianluigi Buffonin ja Giorgio Chiellinin johdolla koki kuitenkin kovan menetyksen, kun eliittitoppareihin kuuluva Leonardo Bonucci vaihtoi osoitteekseen AC Milanin. Äkkirikastunut Milan pyrkiikin tällä kaudella palaamaan vanhaan loistoonsa, vuoden 2007 UCL-mestari kun on viimeiset viisi vuotta vaellellut varjojen mailla. Sillä on riveissään esimerkiksi maailman kohutuin maalivahti Gianluigi Donnarumma, jonka odotetaan lähivuosina perivän Buffonin paikan Italian maajoukkueen ykkösmaalivahtina.  Kolmanneksi suosikiksi on helppo nimetä viime vuonna toiseksi tullut Napoli, joka on jälleen valmis haastamaan isompiaan maalitykki Gonzalo Higuainin johdolla.

Bundesliiga

Saksan pääsarja Bundesliiga on Suomessa jäänyt todella pienelle huomiolle. Syitä tähän on helppo löytää huonosta televisioinnista ja Bayern Münchenin ikuiselta tuntuvasta ylivoimasta. Taloudellisilta resursseiltaan ylivoimainen joukkue on voittanut mestaruuden peräti viisi kertaa peräjälkeen, ja esimerkiksi 2000-luvulla jaetuista 18 mestaruudesta se on kopannut huimat 12.

Bayernin takana Bundesliiga on kuitenkin todella mielenkiintoinen ja laadukas sarja, jossa pelataan huippuvauhdikasta ja tilannerikasta jalkapalloa. Suomalaisille futisfaneille tuttuja joukkueita ovat varmasti esimerkiksi mestareiden liigassa edukseen esiintyny Borussia Dortmund sekä Joel Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen. Yksi tämän kauden mielenkiintoisimmista seurattavista on myös RB Leibzig, joka viime vuonna lähes kaikkien yllätykseksi nappasi nousijajoukkueena itselleen europaikan sijoittumalla sarjassa toiseksi.

Myös suomalaiset jalkapalloilijat valitsevat usein suunnakseen Saksan, ja tälläkin kaudella Bundesliigassa nähdään ainakin tämän hetken tietojen mukaan kolme suomalaista. Viime kaudella pienimuotoisen läpimurron tehneen Pohjanpalon lisäksi niin Werden Bremenissä palloileva Niklas Moisander kuin Lucas Hradeckykin tienaavat leipänsä Saksassa, joskin huhut ovat viemässä Eintracht Frankfurtin suvereenina ykkösvahtina toiminutta Hradeckya suuremmille areenoille.

Serie A:n ja La Ligan tapaan myös Bundesliiga on vedonlyönnillisesti Suomessa todella pienessä roolissa. Edes Dortmundin ja Bayern Münchenin klassikko-ottelut eivät ole juuri suomalaisia aktivoineet, vaikka monet otteluista ovat viime vuosina olleet huippuviihdyttäviä. Erityisesti vuodesta toiseen areenansa täyteen vetävän Dortmundin kotiotteluissa meno on niin kentällä kuin katsomossa yltynyt välillä huimaksi.

NBA – katseo Lauri Markkasen ottelut Unibet TV:sta

Unibet TV:n tarjonnan yksi ehdottomista helmistä on NBA, joka kuuluu Pohjois-Amerikan suuriin palloilusarjoihin yhdessä NFL:n, NHL:n sekä MLB:n kanssa. Sarjan mielenkiinto Suomessa on tähän mennessä keskittynyt korisfanaatikkoihin, mutta susijengin hyvän menestyksen ja ennenkaikkea Lauri Markkasen myötä se on löytämässä paikkansa suomalaisten sydämmessä.

Kesällä historiallisesti seitsemäntenä varattu Markkanen aloittaa syksyllä ensimmäisen kautensa Chicago Bulssissa. Isoksi pelaajaksi poikkeuksellisen hyvin heittävältä Markkaselta odotetaan heti ensimmäisestä vuodesta lähtien apua Bulssin heikohkoon materiaaliin.  Pitkänhuiskeaa suomalaista on pidetty todellisena superlahjakkuutena jo nuoresta pitäen, ja viimeistään viime vuoden dominointi Arizonan yliopistojoukkueesta antoi katetta hehkutukselle.

NBA:ssa on kolmena viime vuonna nähty identtinen finaalipari, sillä Golden State Warriors lännessä ja Cleveland Cavaliers idässä ovat hallinneet kenttiä suvereenisti. Viime keväänä mestaruuden napannut Golden State lähtee tähänkin kauteen ennakkosuosikkina. Steph Curryn ja Kevin Durantin johtaman joukkueen hyökkäys on käsittämättömän laadukas, joskaan Kyrie Irwingin ja Lebron Jamesin tähdittämä Cleveland ei jää kauas taakse. Selkeästi näiden takana tulevan haastajaryhmän parhaaksi joukkueeksi on arvioitu Houston, jonka tähtipelaaja James Harden taistelee tänäkin vuonna MVP-palkinnosta (oli viime vuonna toinen).

Ligue 1

Ranskan pääsarja Ligue 1 on selkeästi pienin viidestä suuresta jalkapallosarjasta, eikä ranskalaisten euromenestyskään ole ennen aivan viime vuosia ollut kummoista. Liiga on kuitenkin ollut pienessä nousussa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, eikä vähiten melko avokätisiä shekkejä kirjoittavien miljardöörien panostusten vuoksi. Yhä useamman ranskalaisseuran taustalta löytyykin nykypäivänä rahojaan huvin vuoksi tuhlaava sijoittajaryhmittymä tai jopa kokonainen valtio, kuten Neymarin tapauksessa hyvin on tullut ilmi.

Niin, se Neymar. Brasilialainen supertähti siirtyi viikko takaperin Ranskan suurseura PSG:hen kohtalaisella 222 miljoonan euron siirtosummalla.  Supertähden siirtoon on sittemmin liitetty vahvasti Qatarin valtion mukanaolon myötä myös politiikka, eikä tässäkään tapauksessa savua liene ilmassa ilman jonkinmoista tulta. Olipa taustalla mitä tahansa, ilmottautui PSG viimeistään nyt UCL:n voittajasuosikkeihin. Tämän lisäksi Ranskan liigasta tuli kertaheitolle mielenkiintoisempi, sillä valovoimaisilla tähdillä on ollut tapana kerätä yleisöä joka puolelta maailmaa.

PSG:n vanavedessä nousuaan on tehnyt myös vuonna 2004 mestareiden liigan voittanut Monaco. Pariisilaisten ykköshaastajan riveissä pelaa monia todella mielenkiintoisia nuoria tähtiä, joista muun muassa Kylian Mbappe on superviihdyttävää seurattavaa. Kärkikaksikon takana sarja on todella tasainen, joskin aivan peräpään joukkueet ovat nätisti sanottuna melkoisen huonoja.

Unibet TV:sta CHL-herkkua syksyyn

Champions Hockey League eli CHL on jalkapallon mestareiden liigaa vastaava turnaus jääkiekossa. Kaudesta 2014-2015 yhtäjaksoisesti pelattu turnaus kerää kasaan parhaat eurooppalaiset joukkueet yhteensä 13 eri maasta. Aikaisempina vuosina CHL:ään on otettu mukaan 44/48 joukkuetta, mutta täksi kaudeksi joukkuemäärää alennettiin 32:een. Tämän myötä turnauksesta poistuivat myös ns. kiintiöjoukkueet, sillä aiemmin A-lisenssillä (perustajajäsenet) varustetut seurat olivat mukana automaattisesti.

Kauden 17-18 CHL:ssä on suomalaisjoukkueista mukana Tappara, JYP, KalPa, TPS ja HIFK. Aikaisemmista A-lisenssijoukkueista pois on jäänyt Kärpät, jonka heikko viime kausi kotimaisessa liigassa maksoi myös paikan CHL:ään. Ennakkosuosikkina turnaukseen lähtee jälleen kahden edelliskauden mestari Frölunda HC, jonka riveistä yleisön kannattaa poimia muun muassa ensi kesän NHL-draftin potentiaalinen ykkösvaraus Rasmus Dahlin. Frölundan lisäksi nykymuotoisen turnauksen voittajaksi on kruunattu vuonna 2015 Luulaja, joten ruotsalaisten panos on historiallisestikkin ollut todella vahva. Parhaiten suomalaisjoukkueista turnauksessa on menestynyt Kärpät, joka ylsi vuonna 2016 finaaliin.

MLB

Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja. Baseball on Yhdysvaltojen kansallispeli ja MLB-liigassa liikkuvat tähtitieteelliset rahasummat. MLB koostuu kahdesta eri liigasta: National Leaguesta ja American Leaguesta. Molemmissa liigoissa on kolme erillistä divisioonaa eli divisioonia on yhteensä kuusi, joukkueita 30.

Sarja on viime vuosina kerännyt Suomessa entistä enemmän vakituisia seuraajia ja faneja, erityisesti vedonlyöjien keskuudessa. Suurena syynä tähän on sarjan ajankohta, sillä se pyörii kesän urheilullisesti hiljaisina viikkoina täydellä höyryllä. Baseball on myös televisiolajina viihdyttävä, vaikka kotimaisesta pesäpallosta poiketen sen intensiteetti ei nouse missään vaiheessa ottelua erityisen korkeaksi.

Suosion kasvuun vedonlyöjien keskuudessa vaikuttaa vahvasti sarjan valtavat ottelumäärät, sillä 162 ottelun runkosarja tarjoaa todella paljon pelattavaa käytännössä jokaiselle päivälle. Toinen vedonlyöntiä helpottava tekijä on sarjan vahva tilastoitavuus. Tavan tallaajakin löytää nopealla googlettelulla valtavan määrän erilaista tilastodataa pelaajiin liittyen, jonka pohjalta tuottoisa pelaaminen helpottuu huomattavasti.

Mikäli MLB on sinulle hämärän peitossa, lue kattava MLB-vedonlyöntioppaamme tästä. 

Comments