Super Bowl LIII – Veikkausvihje

Super Bowl pysäyttää jälleen urheilua seuraavan maailman helmikuun alussa. Varhain maanantaina 4.2.2019 Suomen aikaa käytävä ottelu on myös maailman suurin yksittäinen vedonlyöntitapahtuma. Vastakkain ovat tällä kertaa nopeasti liigan pohjilta huipulle noussut Los Angeles Rams ja kestomenestyjä New England Patriots.

Luvassa on yksi kaikkien aikojen Super Bowleista, jossa vastakkain ovat kokemus ja nuoruus. Parasta pelattavaa löytyy jälleen kerran pienemmistä pistemääristä, näissä otteluissa harvemmin mitään ilotulitusta nähdään. Alle 56.5 pinnaa on loistava kohde Rizkin markkinoiden kärkikertoimella 1.87. Jos et vielä omaa tiliä Rizkillä, saat kaupantekijäisiksi myös 100% bonuksen aina 100€ asti.

HUOM! Päivitämme vihjettä Super Bowliin asti ja julkaisemme tämän lisäksi erillisen paketin parhaita erikoisvetoja lähempänä superottelun alkua.

Meiltä parhaat vihjeet Super Bowliin

Super Bowl 2019 – Ma 4.2.2019 klo 01:30

Vuoden 2019 Super Bowl on etukäteen yksi kaikkien aikojen mielenkiintoisimmista otteluista, mitä NFL:ssä on nähty. Ottelussa on poikkeuksellista vastakkainasettelua, sekä tietysti legendaarisen kaksikon Bill BelichickTom Brady kenties viimeinen esiintyminen areenoista suurimmalla. Tiedossa on myös urheilullisesti harvinaisen herkullinen kattaus, joten kisakatsomot on syytä virittää kuntoon varhain helmikuun ensimmäisenä maanantaina.

Ottelu pelataan Atlantassa ja kyseessä on jo 53. kerta Super Bowlin historiassa. Ottelussa kohtaavat perinteisesti konferenssien mestarit. Viime vuonna Super Bowlin voitti yllättäen Philadelphia Eagles, joka kukisti trillerissä tälläkin kertaa kentällä nähtävän New England Patriotsin. Viime vuoden huippuhetket löytyvät koosteen muodossa alta.

Miksi Patriots voittaa?

New England Patriots on NFL:n nykypäivän dynastia, joka esiintyy Super Bowlissa jo yhdeksännen kerran tällä vuosituhannella. Voittoja noista otteluista on kasassa viisi. Tilasto on ultra-kilpaillussa lajissa varsin hämmentävä. Kuudes voitto veisi Patriotsin Pittsburgh Steelersin rinnalle kaikkien aikojen eniten NFL-mestaruuksia voittaneena joukkueena.

Tärkein asia voittokulun takana on parivaljakko Belichick – Brady. Intohimoinen päävalmentaja ja puskista legendaksi noussut pelinrakentaja ovat vuosien saatossa katsoneet kaikki kortit mitä voittaminen on vaatinut. Aina keinot eivät ole olleet sallittuja, mutta yhtäkaikki menestystä on tullut. Voittamisen kulttuuri on Patriotsissa jotain ennen näkemätöntä, kaikki Pohjois-Amerikan ammattilaisliigat mukaanlukien.

Patriots on asetettu etukäteen noin potkumaalin suosikiksi ja raja tuntuu varsin oikealta. Kokemuksen lisäksi joukkueesta löytyy toki huippuluokan pelaajia molemmin puolin palloa. Hyökkäyksen takakentän kolmipäinen hirviö Sony MichelJames WhiteRex Burkhead on avainasemassa. Juoksupelien vastapainoksi joukkueesta löytyy laitahyökkääjä Julian Edelmanin pehmeät kädet sekä jokaisen puolustuksen painajainen, sisempi laituri Rob Gronkowski.

Belichick on perinteisesti myös vetänyt sitä useampia kaneja hatusta, mitä kovemmat panokset ovat olleet. Eiköhän ainakin muutama kikkapeli sekä pitkä pommi Phillip Dorsettin ja Chris Hoganin suuntaan ole myös luvassa. Myös Patsin puolustus on parantanut, vaikkakin edelleen se on antanut pisteitä liian paljon.

casinowinner mainos 25€ bonus

Miksi Rams voittaa?

Jos on Patriots nähnyt ja kokenut kaiken moneen kertaan, Rams on täysin toista maata. Vielä muutama vuosi sitten joukkue majaili St. Louisissa ja räpiköi sarjan hännillä ollen usein yleinen naurunaihe. Muutos tähän päivään on ollut nopea ja raju, nyt jalkeilla on erittäin urheilullinen joukkue jolla on kaiken lisäksi yksi tulevaisuuden supertähdistään tärkeimmällä pelipaikalla. Nuori pelinrakentaja Jared Goff on alkuvaikeuksien jälkeen ottanut paikkansa sarjan eliitissä.

Myös Rams rakentaa pelinsä vahvasti juoksuhyökkäyksen päälle. Todd Gurley ja kesken kauden riveihin liittynyt kiertolainen C.J. Anderson ovat kantaneet pallon tähän mennessä loistavan hyökkäyksen linjan takaa kovilla tehoilla. Heittopelit laadukkaille laitureille lähtevät lähes järjestäen juoksuhämäyksistä, joissa Rams on Goffin vahvan käden ja varmakätisten laitahyökkääjien ansiosta sarjan parhaimmistoa.

Ramsin puolustus on ollut varsin lähellä Patriotsin tasoa. Sarjan keskikastia lähes joka kategoriassa ollut yksikkö on niin ikään parantanut, muttei sekään vielä potentiaalinsa edellyttämälle tasolle ole noussut. Nuori päävalmentaja Sean McVey tarvitsee puolustukseltaan tasonnostoa, johon onkin täydet mahdollisuudet.

Veikkausvihje: Matalia pistemääriä

NFL on kauttaaltaan täysin eri liiga, kuin vaikkapa vielä pari vuotta sitten. Joukkueet pelaavat kautta linjan rohkeampaa peliä ja perinteinen “ground and pound” ryskiminen alkaa olla pelkiltään käytettynä historiaa. Kuitenkin näinä pistetehtailun aikanakin ainakin Super Bowlissa kannattaa katseet kääntää mataliin pistemääriin. Ottelu on myös etukäteen erittäin tasainen koitos, esimerkiksi Unibet näkee Patriotsin noin potkumaalin suuruisena suosikkina ja tasaisempiakin arvioita markkinoilla on.

Molemmat joukkueista juoksevat mielellään palloa. Molemmilla on myös heittää kehiin laadukkaat puolustukset, jotka pitävät pääsääntöisesti vastustajat kurissa ainakin isompien pelien osalta. Myös Super Bowlin jännitys on perinteisesti tehnyt pisteiden tekemisestä karvan vaikeampaa, kuin missään muussa tilanteessa.

Kaikki tämä ja ottelun todella korkealle vedetty pistelinja tekevät “under” vaihtoehdoista selvästi houkuttelevimmat pelikohteet. Tällä hetkellä tarjouksista paras on lähes kaksi kertaa kolmesta osuva alle 56.5 pistettä, jolle Rizk antaa äärimmäisen kovaa kerrointa 1.87. Tämä on syytä ottaa talteen jo hyvissä ajoin ennen peliä, sillä kerroin tuskin tulee tästä ainakaan nousemaan.

Nappaa talteen Super Bowlin parhaat bonukset

 

888 banneri talletusbonus 100€

Comments