Super Bowl LII

Järjestyksessään 52. amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu Super Bowl pelataan 4. helmikuuta Minneapolisissa, Minnesotan osavaltiossa. Vastakkain ovat sarjan kestomenestyjä New England Patriots sekä neljäntoista vuoden tauon jälkeen mestaruusottelussa esiintyvä Philadelphia Eagles.

Ottelun näyttämönä toimii tuliterä U.S. Bank Stadium. Tämä on kahdeksas kerta lajin historiassa, kun Super Bowl pelataan täysin katetuissa olosuhteissa. Minnesotan talvi ei siten pääse värittämään olosuhteita. Katsojia stadion vetää lähes 70 000 ja harvojen vapaille markkinoille ajautuneiden lippujen hinnat liikkuvat pääsääntöisesti selvästi tuhannen taalan paremmalla puolella.

Oheisohjelmasta tämän vuoden Super Bowlissa vastaavat tutut nimet. Se puhutuin eli Halftime Show on jo kolmatta kertaa Super Bowlissa esiintyvän Justin Timberlaken temmellyskenttä. Ennen ottelua Yhdysvaltojen kansallislaulun esittää Pink ja Leslie Odomin versioimana kuullaan klassikko America the Beautiful. Ottelun tuomaroinnin hoitaa Gene Steratoren johtama kahdeksan tuomarin joukkue.

Super Bowlin vedonlyönti

Super Bowl on yksi maailman suurimpia tapahtumia myös vedonlyönnillisesti. Tarjolla on pelattavaa lähes kaikesta mahdollisesta, alkaen ottelun aloittajan määrittävästä kolikonheitosta. Normaalien voittaja- ja pistemäärävetojen lisäksi erittäin suosittuja ovat erilaiset pelaajakohtaiset erikoisvedot. Näihin mekin julkaisemme vihjeemme lähempänä ottelun alkua. Vuodesta toiseen tarjolla on erinomaista pelattavaa, varsinkin hieman vähemmän tunnettujen pelaajien suorituksista. Vedonvälittäjät tarjoavat myös erilaisia kampanjoita Super Bowlin alla ja aktiivisilla pelaajilla onkin mahdollisuudet hyötyä tapahtumasta selvästi. Listaamme näitä tarjouksia tänne, sitä mukaa kun niitä alkaa tipahdella.

Tarjouksia:

LeoVegas tarjoaa seuraavan Super Bowl-kampanjan:

Lyö vetoa mobiilissa jääkiekosta, niin saat kaksi ilmaisvetoa. Ilmaisvedot voit käyttää Super Bowlissa.

  • – Veikkaa ennakkoon, niin saat 50 % vetosi suuruudesta olevan ilmaisvedon käytettäväksi ennen finaalia
  • – Veikkaa livenä, niin saat 100 % vetosi suuruudesta olevan ilmaisvedon käytettäväksi finaalin aikana

Ja extra-bonuksena saat puoliajalla 10 ilmaiskierrosta slottipeliin Fire Joker. Sinun tarvitsee vain avata peli puoliajalla ja pelata kierroksesi. Mikäli et vielä ole LeoVegasin asiakas, olet oikeutettu myös 50€+10€ tervetuliaistarjoukseen.

Unibet tarjoilee aikamoisen bonuskimaran Super Bowliin. Helmenään arvonta, jossa palkintona on NFL-legenda Peyton Manningin aito kypärä nimikirjoituksella varustettuna! Kampanjaan pääset osallistumaan kirjautumalla pelitilillesi. Lisäksi tarjolla on ilmaisvetoja seuraavaan tyyliin:

  • Aseta vähintään 15 euron pre-match veto Super Bowliin, veikaten jompaa kumpaa joukkuetta voittajaksi
  • Super Bowlin aikana saat jokaisesta voittamastasi live-vedosta 5€ ilmaisvedon (*minimipanos 5€, saatavilla maks. 6 ilmaisvetoa) 

Tämän lisäksi saat ennen ottelua automaattisen ilmaisvedon, kun lyöt vetoa Super Bowlista. Ja uusille asiakkaille kirsikkana kakkuun on tottakai tarjolla myös muheva 100% ensitalletusbonus 100€ asti!

Gutsilla on tarjolla 10€ riskitön veto Super Bowliin. Ehdot ovat seuraavat:

  • Minimiveto on 10€ ja maksimibonus niinikään 10€, tarjous koskee sunnuntaina klo 13:30 jälkeen jätettyä ensimmäistä vetoa
  • Jos veto häviää, saat 10€ bonuksen tilillesi, bonus on kierrätettävä 4 kertaa kolmen päivän aikana vähintään kertoimella 1.80

Riskitöntä vetoa kiinnostavampi on kuitenkin Gutsin erinomainen uusien asiakkaiden tervetuliaistarjous 100% aina 100€ asti.

Meiltä parhaat vihjeet Super Bowliin

 

Patriots vs Eagles

Super Bowl LII on samalla uusinta neljäntoista vuoden takaa. Vuoden 2004 Super Bowl XXXIX tarjosi hienon näytöksen näiden kahden seuran välillä, lopulta Patriots vei mestaruuden 24-21. Suunilleen tuota luokkaa eron arvioidaan olevan tälläkin kertaa, vedonlyöntimarkkinoilla Patriots on asetettu 5-6 pinnan suosikiksi vähän välittäjästä riippuen.

Patriots varmisti tiensä Super Bowliin vaikeamman kautta. Joukkue oli konferenssifinaalissa Jacksonville Jaguarsia vastaan kymmenen pistettä tappiolla viimeisen neljänneksen alkaessa. Sitten joukkueen suurin tähti, veteraanipelinrakentaja Tom Brady, teki jälleen kerran sen, minkä on tehnyt toistakymmentä kertaa pudotuspeleissä viimeisen viidentoista vuoden aikana. Kaksi touchdownia yhdeksään minuuttiin sarjan parasta heittopuolustusta vastaan ilman tärkeintä asettaan Rob Gronkowskia alleviivasi entisestään Bradyn asemaa yhtenä lajin kaikkien aikojen parhaista.

Patriots esiintyy loppuottelussa jo kymmenennen kerran, mikä on NFL:n ennätys. 2000-luvun dynastia on jo voittanut viisi mestaruutta, kun vastaan asettuva Eagles tavoittelee vielä ensimmäistään. Konferenssifinaali Minnesota Vikingsia vastaan oli Eaglesilta vakuuttava näytös. Puolustus oli jälleen täyttä rautaa ja kun pelinrakentaja Nick Foles näytti enemmän Joe Montanalta kuin omalta itseltään, marssi Eagles vaivatta Super Bowliin numeroin 38-7. Ykköspelinrakentaja Carson Wenzin loukkaannuttua joulukuun alussa, moni oli jo valmis kirjoittamaan Eaglesin ulos mestaruustaistosta, mutta Wenz on näyttänyt epäilijöiden olevan väärässä.

Siinä missä Patriotsin peli perustuu Bradyn ja valmentajaguru Bill Belichickin orkestroimaan monipuoliseen hyökkäyspeliin, Eagles on enemmän puolustuksensa varassa. Joukkue on neljässä edellisessä ottelussaan antanut vastustajilleen korkeintaan kymmenen pistettä ja puolustus on myös ottanut lukuisia syötönkatkoja sekä ryöstänyt palloja vastustajiensa käsistä. Jos uskoo vanhaan mantraan puolustuksen voittamista mestaruuksista, voi Eaglesin puolesta lyödä huoletta mestaruusvedon  Mobilebetin kertoimella 2.90. (EDIT: kerroin pudonnut, paras tarjous on nyt Unibetin 2.75)

Pelin kokonaispistemäärässä oma linjamme on hieman matalammalla, kuin mihin markkinat näyttävät asettuneen. Kahden hyvän puolustuksen ja yhden Super Bowlin tulokaspelinrakentajan sopassa tuskin mihinkään äärimmäiseen ilotulitukseen ylletään, joten 47-48 pisteen välissä liikkuva raja tuntuu korkealta. Parhaan tarjouksen tässä vaiheessa tarjoilee LeoVegas, jonka kärkikerroin 1.98 alle 47.5 pinnalle on pienen pelin arvoinen.

 

Nappaa talteen Super Bowlin parhaat bonukset

 

Comments