NBA 2018-19

2018-19 NBA-kausi on monelta osin muutosten kausi. Kesän isoimmat otsikot keräsi luonnollisesti LeBron Jamesin muutto Los Angelesiin ja legendaarisen Lakersin nuttuun. Toisaalta mestarisuosikki ylitse muiden on jälleen kolme pyttyä neljään kauteen vienyt ja moderniksi dynastiaksi muodostunut Golden State Warriors.

Kausi alkaa lokakuun 16. ja päättyy huhtikuun 10. ensi vuonna. Pudotuspelit alkavat kolme päivää myöhemmin ja mestari on selvillä kesäkuussa. Kauden katkaisee hetkeksi helmikuun All-Star tapahtuma, joka tänä vuonna järjestetään Charlottessa.

Unibet ja NBA

unibet live nba 2018-19

Unibet hemmottelee suomalaisia huippukoriksen ystäviä näyttämällä jokaisen tämän kauden NBA-ottelun suorana sivuillaan! Ainoa vaatimus on, että pelitilillä on joko lyötyjä vetoja tai vähintään yhden sentin positiivinen saldo. Jos et vielä omaa pelitiliä Unibetilla, tilanne on vielä parempi. Tarjolla on myös 100% bonus aina sataan euroon asti. Ilmaista rahaa ja ilmaisia matseja, ei hassumpaa vai mitä?

AVAA PELITILI UNIBETILLE TÄSTÄ

Suosikit

Uuteen kauteen lähdetään tutussa komennossa. Kolme mestaruutta neljän viime vuoden aikana vienyt Warriors on jälleen kerran selvä ykkössuosikki nostelemaan kannua kesällä. Jos joukkue pysyy terveenä, Warriorsia on lähes mahdoton pudottaa neljä voittoa vaativassa pudotuspelisarjassa.

Warriorsin runko on edelleen kasassa. Nelikko Stephen CurryKevin DurantDraymond GreenKlay Thompson vahvistui vielä kesällä mestaruutta hakemaan tulleella DeMarcus Cousinsilla. Cousins tosin on pitkään sivussa, eikä miehen pelikunnosta ole mitään varmuutta. Jos Cousins pääsee edes lähelle omaa tasoaan, kasassa on aivan käsittämättömän kova nippu millä tahansa mittarilla. Ja vaikkei pääsisikään, Warriorsilla tuskin silti on mitään hätää.

Kun penkiltäkin löytyy kokemusta ja laatuminuutteja avausviisikon kylkeen, Warriors on lähes lyömätön yhdistelmä. Tämä näkyy toki vahvasti myös vedonlyöntimarkkinoilla, sillä Unibet tarjoilee Warriorsin neljännestä konfettisateesta ainoastaan kerrointa 1.50.

LYÖ UNIBETILLE VETOA TÄSTÄ

Viime kauden finaalit olivat Warriorsin näytöstä:

Haastajat

Houston Rockets

Warriorsin ykköshaastaja mestaruuden suhteen on Houston Rockets. Takakentän kaksikko MVP James HardenChris Paul on lähes täydellinen, Paulin loukkaantuminen oli lopulta viime kaudella liian iso este viimeisen askeleen ottamiseen. Kesällä joukkue kohahdutti tuomalla sisään veteraani Carmelo Anthonyn. Toisaalta kokeneen Trevor Arizan ja puolustusspeliasti Luc Mbah a Mouten lähtö voi satuttaa jopa Anthonyn tuloa enemmän.

Rockets on räjähtävä joukkue, joka myös pelaa räjähtävää koripalloa. Rocketsin otteluissa heitetään paljon ja tehoja löytyykin aivan riittävästi, vaikka mestaruuteen asti. Isoin kysymys kuuluu, miten joukkueen puolustus toimii. Tässä päävalmentaja Mike D’Antoni ei ole parhaimmillaan. Isoin, ja kenties ainoa, kanto Rocketsin kaskessa on lännen finaaleissa vastaan tuleva Warriors.

Parhaan kertoimen 9.00 Rocketsin mestaruudelle tarjoaa Betfair.

PELAAMAAN BETFAIRILLE PÄÄSET TÄSTÄ

Boston Celtics

Itäisen konferenssin selkeä ykkössuosikki on Boston Celtics. Viime kaudella NBA-finaalit olivat jo lähellä ja tänä vuonna niistä ulos jääminen olisi iso pettymys. Ykköspyssy Gordon Hayward loukkaantui viime kaudella heti kärkeen vakavasti, mutta on jälleen täydessä iskussa. Kyrie Irving tuo tulitukea takakentälle ja nuorista Jayson Tatum on tähteyden kynnyksellä. Sentteri Al Horford tuo kokoa ja laatua molempien korien alle.

ennakko nba pelivihje

Celtics tähyilee vahvasti mestaruutta.

Kun Bostonilta löytyy vielä penkiltäkin kasapäin laatua, kokoonpanosta on vaikea löytää heikkouksia. Nuori valmentaja Brad Stevens on jo osoittaunut kuuluvansa aivan sarjan eliittiin, joten pelinjohdostakaan homma ei jää kiinni. Jos Celtics pysyy pääosin terveenä, idästä tuskin löytyy joukkueelle pysäyttäjää. Mahdollisissa finaaleissa joukkue onkin sitten automaattisesti altavastaaja, muttei vailla mahdollisuuksia.

Bethardilla on tarjolla Celticsin mestaruudesta kovaa kerrointa 7.00.

PELAA BETHARDILLE TÄSTÄ

Los Angeles Lakers

Lakers kaappasi melko odotetusti kesän isoimman vonkaleen. LeBron James siirtyi enkelten kaupunkiin neljän vuoden sopimuksella. Legendaarisen seuran ja Jamesin yhteinen tavoite on selvä, palauttaa entisen suurseuran kunnian päivät. Tämä kausi voi tulla vielä turhan nopeasti, mutta potentiaalia on. Ja kun kyseessä on LBJ, joukkuetta ei voi täysin unohtaa myöskään mestaruustaistosta.

Lakers on mennyt viime vuodet oikeaan suuntaan varaamalla nuoria lupauksia ja peluuttamalla joukkuetta järkevästi. Entisen pikamenestyksen tavoittelun sijaan joukkuetta on rakennettu yllättävänkin konservatiivisesti. Kaiken takana on ollut toki myös palava halu kaapata juuri James riveihin. Lakersilla on heittää parketille Jamesin seuraksi tukku kovia nuoria pelaajia. Lonzo Ball on tuleva takakentän huippupelaaja ja hyökkääjät Kyle Kuzma sekä kenties myös Brandon Ingram lopullisen läpimurron kynnyksellä. Lakers toi kesällä sisään myös kokeneita rotaatiopelaajia, mikä kertoo halusta menestyä jo tällä kaudella.

Lebron loisti harjoitusottelussa Warriorsia vastaan uudessa kotihallissaan:

Lakersin tulevaisuus on kirkas, mutta voisiko LeBron Jamesin johtama ryhmä tehdä ihmeen jo nyt? parhaan kertoimen 14.00 Lakersin mestaruudelle tarjoaa Betfair.

PELAA LAKERSIA BETFAIRILLE

Lauri Markkanen

Suomen ainoan NBA-pelurin Lauri Markkasen ensimmäinen kausi isoissa valoissa jäi kirjoihin ja kansiin vahvasti plusmerkkisenä. Toki ailahtelua oli, mutta tulokkaalle se on enempi sääntö kuin poikkeus. Markkasta rasitti myös mitat täyttävän pelintekijän puute, nyt tarvittaisiin tasonnostoa varsinkin toiselta nuorelta lupaukselta Kris Dunnilta. Chicago on kaikkinensa varsin samassa tilanteessa kuin vuosi takaperin. Joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta isompi menestys lienee vielä parin kolmen vuoden päässä.

Markkasen urakkaa tällä kaudella helpottaa sentteri Wendell Carterin varaaminen. Suomalaisässän rooli myös kasvaa entisestään, mikä tietää hyvin todennäköisesti myös kasvaneita pistemääriä. Viime kaudella syntyi jo reilut 15 pinnaa per ottelu ja kyllähän keskiarvo tuosta hyvin suurella todennäköisyydellä nousee. Unibet tarjoilee Markkasen yli 17.5 pisteen keskiarvosta hyvää kerrointa 1.85.

lauri markkanen pelivihje nba

 

Comments