Mayweather vs Pacquaio vol 2

Nyrkkeilymaailma kohahti syyskuussa, kun eläköitynyt mestari Floyd Mayweather ilmoitti kohtaavansa Manny Pacquiaon uusintaottelussa. Lopullinen aikataulu on vielä auki, mutta villeimmissä huhuissa puhutaan ottelun toteutumisesta jopa vielä vuoden 2018 puolella.

Mayweather vs Pacquaio 2015

Kolmen vuoden takainen superottelu, jota myös vuosisadan otteluna tittelöitiin, on vielä tuoreessa muistissa. Mayweather vei ottelun lopulta pisteillä varsin selvän hallinnan jälkeen. Matsin jälkeen Mayweather ilmoitti eläköityvänsä ammattinyrkkeilystä. Eläketurvaa toi arvioitu noin 200 miljoonan jenkkidollarin tilipussi huippuottelusta. Tyhjin käsin ei Pacquiaonkaan tarvinut Las Vegasista kotiin lähteä, sillä noin sadan miljoonan taalan potti lämmitti tappiosta huolimatta.

Mayweather pyörsi eläkepäätöksensä viime vuonna ottelemalla kohutussa matsissa vapaaottelija Conor McGregoria vastaan. Silti ilmoitus uusintaottelusta Pacquaioa vastaan tuli melkoisena yllätyksenä. Las Vegasissa valmistaudutaan jo kovaa kyytiä vuoden kovimpaan nyrkkeilymatsiin Gennadi Golovkinin ja Saul Alvarezin välillä, mutta onko vielä kovempi taisto edessä vielä tämän vuoden puolella?

Vedonlyönti Superotteluun

Vaikka ottelun toteutuminen on vielä kyseenalaista ja vähintäänkin tiedossa on kuukausien odotus, ensimmäiset kertoimet ovat jo esillä. Unibet näkee Mayweatherin jälleen suureksi suosikiksi, sillä mestarin kerroin on vain 1.40. Pacquaion voitosta on tarjolla muhkeampi kerroin 3.00.

LYÖ VETOA HUIPPUMATSISTA UNIBETILLE TÄSTÄ!

 

Floyd Mayweather

Vuonna 1977 syntynyt Mayweather on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. 50 ottelua ammattilaisena ja yhtä monta voittoa, joista 27 tyrmäyksellä. Tilasto ei jätä mitään arvailujen varaan. Mayweather on uransa aikana ja sen jälkeen ollut vahvasti esillä myös värikkään käytöksensä ja raflaavien lausuntojensa ansiosta.

Yksi Mayweatherin tempauksista oli viimevuotinen matsi vapaaottelija Conor McGregoria vastaan. Kahden suurisuun ottelu käytiin ammattinyrkkeilysäännöillä ja Mayweather voitti lopulta teknisellä tyrmäyksellä.

Manny Pacquaio

Mayweatheria vuoden nuorempi, 1978 syntynyt, Pacquaio on otellut ammattilaisena 68 kertaa. Filippiiniläisen iskijän saldona on 59 voittoa, joista hieman yli puolet tyrmäyksellä. Pac-Manilla on maailmanmestaruus kahdeksassa eri painoluokassa, joten aivan erityisestä nyrkkeilijästä puhutaan myös tämän herran osalta.

Pacquaio on jo pitkään vaikuttanut innostuneelta mahdollisesta uusintaottelusta Mayweatheria vastaan. Omien sanojensa mukaan Pacquaio kärsi olkapäävaivoista ensimmäisen ottelun aikoihin, mikä haittasi valmistautumista sekä tottakai myös itse ottelua. Pacquaio teki vuoden tauon jälkeen paluun kehään heinäkuussa ja tyrmäsi Argentiinan Lucas Mathyssen napaten näin WBA-liiton välisarjan herruuden haltuunsa.

 

LYÖ VETOA MAYWEATHER – PACQUAIO UUSINTAOTTELUSTA UNIBETILLA

 

Comments