Kansojen Liiga

Kansojen liiga, eli alkuperäiseltä nimeltään UEFA Nations League, on UEFA:n uusi turnausmuotoinen maajoukkuekilpailu. Mukana turnauksessa on yksi joukkue jokaisesta UEFA:n 55:stä jäsenestä, myös Suomi. Kansojen liiga alkoi syyskuussa 2018 ja loppuu vuoden 2019 kesäkuussa.

Kansojen liigalla haettiin lisää panosta ja motivaatiota maiden välisiin ystävyysotteluihin. Porkkana turnaukselle löytyi arvokisapaikoista. Kansojen liiga on jaettu neljään liigaan rankingin perusteella ja jokaisen liigan voittaja saa paikan vuoden 2020 EM-kisoissa.

vetovihje kansojen liiga 2018-19

Huuhkajat

Suomi sijoitettiin rankingin perusteella Kansojen liigassa C-liigaan. Lohkovastuksiksi valikoitui Viro, Kreikka sekä Unkari. Huuhkajat ovat aloittaneet kilpailun mainiosti, sillä kolmesta ensimmäisestä ottelusta kasassa on täysi potti.

Huuhkajien sankari turnauksen alussa on ollut Norwichin tulikuuma kärkimies Teemu Pukki. Pukki on tehnyt kaikki kolme Suomen maalia ollen näin joka ottelun ratkaisija.

vetovihje kansojen liiga

Lohkovoitolla Suomi nousisi B-liigaan. Veikkausvihjeet.com seuraa Kansojen liigaa tarkasti ja valikoi parhaat pelikohteet vedonlyöntiin. Seuraa sivujamme ja ole mukana voittokulussa!

Isojen maiden A-liiga

Urheilullisesti parasta antia on luonnollisesti isojen jalkapallomaiden muodostama A-liiga. Kesän MM-kilpailujen jälkeen moni isokin maa on kuitenkin melkoisessa rakennusvaiheessa ja tulokset voivat olla varsin yllättäviä. Esimerkiksi Saksa on aloittanut turnauksen erittäin vaatimattomasti, mikä on nostanut esiin jatkosopimuksen tehneen Joachim Löwin aseman Die Mannschaftin peräsimessä.

Myös Portugali, Espanja, Italia ja Hollanti ovat vahvasti nuorennusleikkauksen keskellä eikä Englantiakaan voi laskea nykymiehistöllään rutinoituneeksi joukkueeksi. Kansojen liiga tarjoaakin isoille maille erinomaisen tilaisuuden rakentaa tulevaisuuden joukkueita kilpailullisessa ilmapiirissä.

Haastajien B-liiga

B-liiga on ennakkoon äärimmäisen tasainen ja täynnä hyvää laatua. Joukossa on erittäin kovia Euroopan kakkoskorin maita, kuten Itävalta, Wales ja Ukraina. Myös länsinaapurimme Ruotsi ansaitsi paikan toiseksi korkeimmasta liigasta. Ero menestyksen ja menestymättömydeen välillä on tässä liigassa mitätön ja jokainen kuudestatoista joukkueesta omaa mahdollisuudet vaikkapa nousuun.

Etukäteen yksi potentiaalisista yllättäjistä voisi olla Andri Sevtsenkon valmentama Ukraina, joka on löytänyt viime aikoina otteisiinsa aivan erinomaisen lennon. Ukraina on erinomainen sekoitus nuorta laatua sekä kokemusta ja johtajuutta.

pelivihjeet kansojen liiga

Huuhkajat ja C-liiga

Kuten edellä mainittiin, Suomi avaa Kansojen liigan kolmannessa korissa. C-liigassa on vahvasti kahden kerroksen väkeä. Norja, Serbia, Kreikka ja Romania ovat hyviä maita, joiden ranking on kuitenkin viime vuosina valahtanut kovin alas. Suomi, Skotlanti, Montenegro ja ehkä Unkari kiusaavat hyvänä päivänään ketä tahansa. Toisaalta Kypros, Viro ja Liettua ovat hyviä esimerkkejä kovin köykäisistä joukkueista.

D-liiga ja Mixu Paatelainen

Alimpaan D-liigaan riittää monenkirjavaa väkeä. Yksi etukäteen vahvimmista on entisen huuhkajaluotsin Mixu Paatelaisen valmentama Latvia. Turnaus on kuitenkin alkanut Mixulta ja Latvialta vaatimattomasti. Liigan vahvoja joukkueita ovat etukäteen myös Valko-Venäjä, Azerbaidzan ja Makedonia. Erot pienien maiden välillä ovat kuitenkin varsin olemattomia, joten D-liiga saattaa tarjota isompiakin yllätyksiä.

LYÖ VETOA KANSOJEN LIIGASTA UNIBETILLA

Comments