Channel One Cup 2018 – Venäjän EHT-turnaus

Venäjän EHT-turnaus, joka nykyisin myös Channel One Cupina tunnetaan, pelataan perinteisesti joulun alla Moskovassa ja Pietarissa. Isäntämaa Venäjä on perinteisesti ollut kotiturnauksessaan erittäin vahva ja lähtee nytkin selvänä suosikkina turnaukseen. Suomi on usein ollut varsin kokeilevalla miehistöllä liikkeellä tässä turnauksessa. Samaa henkeä on nytkin, mutta mukana on myös paljon rutinoituneita pelureita, joita Jukka Jalonen haluaa nähdä tositoimissa pähkäillessään kevään MM-valintoja.

Otteluohjelma

Torstai 13.12
17:45 Ruotsi – Venäjä
18:30 Suomi – Tsekki (pelataan Tampereella)

Lauantai 15.12
10:30 Suomi – Ruotsi
14:45 Venäjä – Tsekki

Sunnuntai 16.12
13:00 Tsekki – Ruotsi
16:00 Venäjä – Suomi

Turnauksen ohjelma muuttuu hieman aiemmista vuosista. Leijonat aloittaa poikkeuksellisesti turnauksen Hakametsässä. Torstain ottelussa nostetaan jälleen yksi paita kattoon, kun Timo Jutilan hienoa uraa kunnioitetaan nykyisellä paita-seremonialla. Lauantaina Suomi kohtaa Moskovassa Ruotsi aamupäiväottelussa ja sunnuntaina on vuorossa melkoinen spektaakkeli, kun Pietarissa pelataan ulkoilmaottelu klo 16:00 alkaen.

LYÖ VETOA EHT-TURNAUKSESTA UNIBETILLA

Vedonlyönti ja vihjeet

Veikkausvihjeet.com on jälleen vahvasti mukana turnauksessa alusta loppuun. Sivuiltamme löydät parhaat vihjeet ja bonukset tähänkin kiekkoherkkuun. Vihjeet julkaistaan pääosin ottelupäivinä, mutta lauantain 15.12. Ruotsi-otteluun vihje tulee luettavaksi jo edellisenä iltana. Sivuiltamme löydät myös parhaat tarjoukset eri vedonlyöntisivustoilta, joilla voit kasvattaa pelikassaasi mukavilla eduilla.

Leijonien kokoonpano

Jukka Jalonen on nimennyt Venäjän turnaukseen seuraavan kokoonpanon:

Maalivahdit:
Joni Ortio (HK Vitjaz)
Rasmus Tirronen (TPS)

Puolustajat:
Niklas Friman (HPK)
Jani Hakanpää (Kärpät)
Juuso Hietanen (Dynamo Moskova)
Jyrki Jokipakka (HK Sotši)
Casimir Jürgens (Pelicans)
Otto Leskinen (KalPa)
Petteri Lindbohm (Lausanne HC)
Santeri Lukka (TPS)
Juuso Vainio (JYP)
Jesse Virtanen (Färjestad BK)

Hyökkääjät:
Anrei Hakulinen (KooKoo)
Henri Ikonen (Jokerit)
Julius Junttila (Växjö Lakers)
Antti Kalapudas (Sport)
Petri Kontiola (Lokomotiv Jaroslavl)
Jani Lajunen (HC Lugano)
Eetu Luostarinen (KalPa)
Niko Ojamäki (Tappara)
Oula Palve (TPS)
Mika Partanen (Jukurit)
Jukka Peltola (Sibir Novosibirsk)
Juuso Puustinen (Neftehimik Nižnekamsk)
Toni Rajala (EHC Biel)
Jere Sallinen (Örebro HK)
Teemu Turunen (HPK)

Joukkue jatkaa jo kotiturnauksesta tuttua kaavaa, jossa myös ensikertalaisia ajetaan sisään kerralla runsaasti. Nyt ensimmäisen kosketuksen aikuisten maajoukkueeseen ottavat Rasmus Tirronen, Niklas FrimanOtto Leskinen, Anrei HakulinenHenri IkonenAntti KalapudasMika Partanen ja Eetu Luostarinen. Rivien välistä voikin jälleen lukea, että hyvä kausi SM-liigassa on entistä vahvempi valtti ainakin EHT-kiekkoon asti.

Puolustaja Juuso Hietanen edustaa joukkuetta vain Venäjällä pelattavissa kahdessa jälkimmäisessä ottelussa.

EDIT: Petri Kontiola joutuu jättämään turnauksen väliin loukkaantumisen vuoksi. Kontiolan korvaa Ilveksen Arttu Ruotsalainen, joka debytoi maajoukkueessa edellisessä Helsingin EHT-turnauksessa. 

speedybet vedonlyönti

 

MAAILMAN HELPOINTA VEDONLYÖNTIÄ PARHAILLA KERTOIMILLA SPEEDYBETILLÄ

Venäjä – Suomi 16.12. klo 16:00

Turnaus päätetään komealla tavalla, kun Venäjä ja Suomi pelaavat viimeisen ottelun Pietarin uunituoreella jalkapallostadionilla. Jopa 70 000 katsojaa vetävä stadion muutetaan kiekkopyhätöksi ja ottelun oheen on kehitelty aikamoiset oheiskarnevaalit.

Channel One Cupin televisiointi

Yle näyttää tuttuun tapaan kanavillaan kaikki Leijonien ottelut suorina. Muut ottelut nähdään joko suorina tai jälkilähetyksinä. Suomen otteluihin kuuluu myös studio-osuus, joka näkyy niin ikään vapailla kanavilla ilmaiseksi.

Suoratoistopalvelu Yle Areenasta näkyy Suomen pelien lisäksi myös muita suoria otteluita sekä kaikki turnauksen ottelut tallenteena.

 

Comments