Jorge Masvidal ja Nate Diaz tähdittävät UFC 244 -iltaa

Vuonna 2019 on jo nähty useampiakin huimia UFC-otteluita, mutta paras on vielä tulossa! Madison Square Garden toimii marraskuun alussa näyttämönä tapahtumalle UFC 244, jonka pääotteluna nähdään huima välisarjan matsi Nate Diaz vastaan Jorge Masvidal.

Vastakkain ovat kaksi UFC:n suosituinta ottelijaa, mikä on näkynyt ottelun huomiossa myös ennakkoon. Useampikin julkkis tunnetuista viihdehahmoista huippu-urheilijoihin on jo kerinnyt jakamaan mielipiteensä tapahtumasta sosiaalisessa mediassa.

https://twitter.com/ufc/status/1175198957481279489

UFC 244 Diaz vs Masvidal – Vedonlyönti

Etukäteen nämä kaksi välisarjan ottelijaa ovat varsin tasainen pari. Valitettavasti tässäkin hienossa matsissa on kuitenkin tarjolla vain yksi “vyö”. Nyanssina mainittakoon, että voittajalle on luvassa “Baddest Motherfucker” tittelivyö, josta ei UFC:n presidentti Dana Whiten mukaan enää tämän jälkeen otella. Kummasta kruunataan UFC:n pahis?

Vedonlyöntikertoimissa Masvidal on etukäteen edellä. “Gamebred” Masvidal on tehnyt räjähtävän paluun huipulle lähes puolentoista vuoden ottelutauon jälkeen. Voitot Darren Tillista ja Ben Askrenista nostivat Masvidalin jälleen kaikkien huulille. Varsinkin Masvidalin “lentävä polvi” ja UFC:n historian nopein tyrmäys viidessä sekunnissa Askrenista olivat omiaa nostamaan hypeä Gamebredin ympärillä. Unibet tarjoaa Masvidalin voitosta Diazia vastaan kerrointa 1.57.

Diaz on erittäin yleisöystävällinen ottelija ja omaa täydet saumat myös tässä matsissa. Oikeastaan ainoa kysymys etukäteen on, kuinka kovassa vireessä harvakseltaan otellut Diaz on? Jos ruoste saadaan karistettua koneesta pois ajoissa, Diaz on käytännössä aivan samalla viivalla ennakkoon. Mies on erittäin kokonaisvaltainen ottelija ja todennäköisesti omaa edun mitä pidemmälle ottelu etenee. Unibetin kertoimella 2.40 Diaz on ehdottomasti mielenkiintoisempi valinta.

unibetin 100€ bonus mainos

Jorge Masvidal

Masvidal on 34-vuotias yhdysvaltalaisottelija, joka on matsannut välisarjassa ja kevyessä sarjassa. Uralta löytyy myös otteluita niin nyrkkeilyn kuin potkunyrkkeilynkin parissa. UFC:n riveissä “Gamebred” on esiintynyt vuodesta 2013 asti. 47 ottelusta voittoja on 34, joista tyrmäyksellä 15.

Kahden perättäisen tappion myötä Masvidal aloitti loppuvuodesta 2017 lähes puolentoista vuoden tauon. Tämän vuoden maaliskuussa mies teki voitokkaan paluun Lontoossa iskemällä Darren Tillin kanveesiin. Vielä enemmän huomiota sai Las Vegasissa viidessä sekunnissa Ben Askrenin nukuttanut polvi.

Nate Diaz

Diaz on niin ikään 34-vuotias ja kotoisin Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Nyrkkeily- ja brassijujutsutaustainen Diaz on otellut UFC:ssä aina vuodesta 2007 saakka. Kasassa on 31 matsia kevytsarjassa ja välisarjassa, voittoja 20 joista tyrmäyksellä 4.

Diaz muistetaan kenties parhaiten kahdesta ottelustaan Conor McGregoria vastaan. Ensimmäinen maaliskuussa 2016 käyty matsi päättyi Diazin voittoon kuristuksella. McGregor vei puolestaan jälkimmäisen nimiinsä saman vuoden elokuussa tuomariäänin.

UFC 244 – Missä ja koska?

UFC 244 järjestetään New Yorkin Madison Square Gardenissa paikallista aikaa lauantaina 2.11.2019. Pääottelu Diaz vs Masvidalin lisäksi tarjolla on muitakin mielenkiintoisia otteluita. Ainakin keskisarjan otatus Kelvin Gastelum vs Darren Till sekä välisarjan matsi Stephen Thompson vs Vicente Luque kannattaa merkitä kalenteriin jo hyvissä ajoin.

Suomen aikaa pääottelut venyvät pitkälle sunnuntaiaamuun. Diaz vs. Masvidal on ennakoitu alkamaan noin kello 05:00 sunnuntaina.

Comments