Ruiz – Joshua 7.12.2019 – Toinen näytös

Anthony Joshuan yllätystappio tyrmäyksellä Andy Ruizille oli kesän kuumin puheenaihe nyrkkeilypiireissä. Siihen asti voittamattoman ja kiistattoman mestarin Joshuan oli alunperin tarkoitus kohdata Jarrell Miller, mutta tämän missattua dopingtestit vastustajaksi tuli Ruiz. Loppu onkin historiaa.

Ruiz voitti ottelun lopulta teknisellä tyrmäyksellä seitsemännessä erässä ja nappasi samalla siis kiistattoman raskaansarjan mestarin tittelin nimiinsä. Joshuan ei kuitenkaan tarvitse odottaa revanssiaan kauaa, sillä joulukuun 7. päivä miehet iskevät jälleen yhteen. Tällä kertaa näyttämönä toimii vartavasten ottelua varten rakennettu areena Saudi-Arabiassa.

Clash on the Dunes

Saudi-Arabian Diriyahissa käytävä ottelu järjestetään siis 7.12.2019. Matsi on suunniteltu alkamaan noin 22:00 Suomen aikaa. “Dyynien taisto” on ensimmäinen titteliottelu koskaan Saudi-Arabiassa ja pelissä ovat siis jälleen WBA. IBF, WBO ja IBO-liittojen mestaruusvyöt.

Näyttämönä ottelulla toimii kattamaton 15 000 ihmistä vetävä areena. Lipunmyynti tapahtumaan on ollut vilkasta ja tarjolla on pääottelun lisäksi myös muita korkean profiilin matseja. Tähän mennessä on varmistettu samaan iltaan myös ottelut Alexander Povetkin – Michel Hunter ja Filip Hrgovic – Eric Molina.

Ruiz – Joshua 2 – Kertoimet ja vedonlyönti

Kuten arvata saattaa, yksi kaikkien aikojen otteluista on jättimäinen tapaus myös vedonlyönnissä. Ennen ensimmäistä ottelua Ruizin mahdollisuuksia pidettiin täysin olemattomina. Yllätysvoitto on tasoittanut tilannetta hieman, mutta edelleen Anthony Joshua on suuren suuri suosikki viemään matsin nimiinsä.

Unibet tarjoaa Joshuan voitosta kerrointa 1.38. Ruizin voitto palauttaisi rahat 3.05 -kertaisesti ja hyvin epätodennäköinen tasapeli saa kertoimen 29.00. Tarjolla on tuttuun tapaan myös paljon muita vedonlyöntikohteita, kuten erävetoja ja voittotapa-vetoja.

Selvästi todennäköisin lopputulos vedonlyöntimarkkinoiden mielestä on Joshua tyrmäys, tekninen tyrmäys tai Ruizin diskaus. Unibet tarjoaa tälle kerrointa 1.80. Jos uskoo Ruizin uusivan temppunsa ja tyrmäävän toistamiseen, tarjolla on kerroin 3.75. Ottelun kestäminen täyden eli 12 erää on kertoiminen perusteella varsin epätodennäköistä. Jos näin käy, Joshuaa pidetään selvästi todennäköisempänä voittajana.

Joshuan voittoa pidetään todennäköisimpänä erissä 5-7. Ensimmäisessä ottelussa huima kolmas erä oli käännekohta. Joshua pudotti Ruizin tuossa erässä lattiaan, mutta Ruiz teki perään saman Joshualle jopa kahdesti. Lopulta Ruizin tyrmäysiskut nähtiin erässä seitsemän. Jos sama toistuisi tässä ottelussa, kerrointa olisi tarjolla mukavasti 26.00.

Ruiz – Joshua – Televisiointi ja live stream

Nykytyyliin matsi on tarjolla maksu-tv:n puolella. Suomessa yksinoikeuden huippuotteluun omistaa Viasat. Tapahtuma on kokonaisuudessaan näkyvillä Viasatin Viaplay-palvelussa. Tapahtuman hinta on 49.95€ ja tuolla taksalla saa siis nähtäväkseen myös kaikki muut illan ottelut.

 

Comments