Epidemia ja vedonlyönti

Kuten urheilua seuraava maailma on varsin hyvin viime aikoina huomannut, ympäri maapalloamme riehuva epidemia on iskenyt rajulla voimalla myös urheilutapahtumiin. Harvassa ovat tänä päivänä ne lajit ja sarjat, jotka jatkuvat edes osittain. Suomalaisittain isoimman huomion ovat keränneet isot peruutetut kainsainväliset turnaukset, suurimpana tietysti jalkapallon EM-kisat 2020. Kisat siirrettiin suosiolla vuodella eteenpäin, kuten myös Tokion olympialaiset.

Pienemmistä tapahtumista esimerkiksi jääkiekon MM-kisat 2020 jätetään suosiolla pelaamatta. Myös kaikki kansalliset jääkiekkosarjat ovat vähintään tauolla. Pohjoismaiset jalkapallokaudet alkaisivat normaalisti huhtikuussa, mutta siihen tuskin päästään tänä vuonna. Lyhyesti sanottuna lähes kaikki urheilu on kärsinyt ainakin jossain määrin tästä historiallisesta pandemiasta.

E-urheilu valtaa alaa

Yksi vähiten nykytilanteesta kärsineistä urheilun alalajeista on E-urheilu. Viime vuosina jo muutenkin hurjasti suosiotaan nostanut esports onkin noussut nopeasti kansakunnan kaapin päälle myös vedonlyönnissä. Kohdevalikoima on erittäin laaja ja matseja riittää jokaiselle päivälle. Ei siis ihme, että muun urheilun ollessa tauolla myös esportin pelivaihdot ovat moninkertaistuneet viime viikkoina.

Suomalaisittain tutuin esports-laji on tottakai Counter Strike eli nykyisin CS:GO. Suomalaisjoukkue ENCE on raivannut lajille valtavasti tietä myös kotimaassaan, joskin viime aikojen vaikeudet ovat tiputtaneet joukkuetta hieman kauemmaksi maailman kärjestä. Kaikesta huolimatta ENCE nähdään myös jatkossa pelaamassa maailman huipputurnauksissa ja katsojia on takuuvarmasti jatkossakin enemmän kuin koskaan ennen.

BETSAFE TARJOAA 100% / 150€ TERVETULOTARJOUKSEN LISÄKSI RISKITTÖMIÄ ESPORTS-VETOJA JOKA VIIKKO!

E-urheilu on mielenkiintoinen vaihtoehto myös vedonlyöjille. Jos aiemmin ei ole vaikkapa CS:GO-peliä seurannut saati pelannut, toiminta saattaa aluksi vaikuttaa päättömältä räiskimiseltä. Lajiin pääsee kuitenkin nopeasti sisälle ja äkkiä huomaakin sen olevan melkoista shakkia huipputaktisessa ympäristössä, joka vaatii kaiken lisäksi saumatonta tiimipeliä ja nopeita refleksejä.

Kun peliin pääsee hieman sisälle, lisäjännityksen hakeminen pienten vetojen muodossa ei ole lainkaan hassumpi idea. Jokaiseen “karttaan” ja jopa kierrokseen saa aivan uutta värinää, kun vedot on sisässä. Ammattimaisemmin vedonlyöntiin suhtautuville laji tarjoaa myös lähes loputtoman mahdollisuuden kehittyä. Tässä lajissa vanhat urheiluvedonlyönnin lainalaisuudet eivät sellaisenaan päde, joten sille joka on valmis tekemään paljon tutkimustyötä, tarjolla voi olla erittäin tuottoisa uusi aluevaltaus.

Veikkausvihjeet.com tarjoaa myös omalta osaltaan apua niin viihdevedonlyöjille kuin totisemmillekin betsareille. Perkaamme jokaisen isompien turnausten CS:GO-matsin etukäteen läpi ja julkaisemme mielestämme parhaat kohteet myös veikkausvihjeinä sivuillamme.

Muutakin pelattavaa löytyy!

Vaikka perinteisempien lajien osalta meno on tällä hetkellä hiljaista, muitakin pelikohteita on vedonlyöjille tarjolla sillä aikaa kun koko maailma odottaa tilanteen rauhoittumista. Ruotsalaiset futisjoukkueet valmistautuvat kaikesta huolimatta uuteen kauteen pelaamalla harjoitusotteluita ja Valko-Venäjällä pelataan juuri alkanutta Valioliiga-kautta lähes normaalisti.

Myös vaikkapa pöytätennis on saanut epidemia-aikana varmasti valtavasti uusia katsojia, lajin isot turnaukset pelataan normaalisti ja ne löytyvät mm. Unibetin sivustolta myös vedonlyöjille. Suuri osa matseista on mahdollista myös katsoa suorana Unibet TV:n tarjoaman live streamin kautta! Ilmaisena vihjeenä voimme kertoa, että pingisveikkaaminen on oivallista viihdettä. Myös panokset on toki syytä pitää erittäin maltillisena, jos ei satu omaamaan hyvää tietopankkia pelaajien perustasosta.

Urheiluvideot ja -uutiset 

Summa summarum

Maailma on myllerryksessä ja tilanne on haastava, myös vedonlyöjän kannalta. Tämäkään epidemia ei kuitenkaan sekään ole maailmanloppu ja jossain vaiheessa meille niin rakkaat urheilusarjatkin pyörähtävät taas käyntiin. Sitä odotellessa on aikaa vaikkapa kehittää itseään kaikin mahdollisin keinoin. Kriisitilanteet ovat perinteisesti olleet myös täynnä mahdollisuuksia, myös veikkaamisessa.

Tilanteen normalisoitumista odotellessa voi tutustua uusin mielenkiintoisiin asioihin, kuten esimerkiksi vaikkapa itselle vieraampiin urheilulajeihin ja -sarjoihin. Tärkeintä on kuitenkin pysyä turvassa ja pitää huolta niin itsestään kuin läheisistään!

Comments