Lohkojako EM-kisoissa – Huuhkajat B-lohkossa!

Päivitetty 26.3.2020. Maailmanlaajuinen pandemia on pakottanut Uefan siirtämään vuoden 2020 jalkapallon EM-kisoja vuodella eteenpäin. Huuhkajien kisadebyytti antaa siis odottaa itseään vielä vuoden pidempään, mutta ainakaan kannattajille uutinen ei ollut maailmanloppu. Mikäli kisat järjestetään saman ohjelman mukaan, Huuhkajat avaa urakkansa arvokisoissa kesäkuussa 2021 vierasottelulla Tanskaa vastaan. 

A-lohko: Italia, Sveitsi, Wales ja Turkki

B-lohko: Suomi, Venäjä, Tanska, Belgia 

C-lohko: Hollanti, Ukraina, Itävalta, Play-off voittaja D

D-lohko: Englanti, Kroatia, Play-off voittaja C, Tshekki

E-lohko: Espanja, Ruotsi, Puola, Play-off voittaja B

F-lohko: Saksa, Ranska, Portugali, Play-off voittaja A

casinowinner mainos 25€ bonus

A-lohko – Kuka Italian kaveriksi jatkoon?

 • Turkki
 • Italia
 • Wales
 • Sveitsi

Roberto Mancinin luotsaama Italia on etukäteen selkeä suosikki jatkamaan EM-kisojen A-lohkosta. Nuori joukkue selvitti karsinnat murskaavasti ja reilun puolen vuoden valmistautuminen nostanee Azzurrin tasoa entisestään. Valtavat paineet voisivat jossain olosuhteissa olla taakka, mutta emme usko nuoren ja itsevarman joukkueen niistä juuri kärsivän. Jos turnaus saa hyvän alun, Italialla on mahdollisuudet edetä aina mitalipeleihin asti.

Kiinnostavin kysymys ennakkoon kuuluukin, mikä maa nappaa toisen jatkopaikan. Meidän valintamme on Sveitsi. FIFA-rankingissa nousua maailman huipun tuntumaan tehnyt maa ei ollut karsinnoissa aivan parhaimmillaan, mutta lohkovoiton se lopulta nappasi kisaisäntä Tanskan nenän edestä. MM-kisoissa “Nati” jäi ensimmäisellä pudotuspelikierrokselle ja se voi hyvin olla kohtalona nytkin. Bundesliigasta tuleva laadukas runko riittänee kuitenkin jatkopaikkaan ohi Walesin ja Turkin.

B-lohko – Huuhkajat debytoi arvokisoissa!

 • Belgia
 • Tanska
 • Venäjä
 • Suomi

Suomalaisittain EM-kisojen kiinnostavinta antia on tottakai lohko B. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat teki historiaa raivaamalla tiensä lopputurnaukseen. Minkälainen lohko Huuhkajia sitten odottaa? Sanalla sanoen, mielenkiintoinen.

Belgia on monien papereissa tällä hetkellä aivan maailman kärkeä, kenties jopa ykkönen. Tanska ja Venäjä sen sijaan ovat etukäteen Huuhkajille paljon mukavampia vastuksia. Haasteellisen tilanteesta tekee se, että sekä Tanska että Venäjä ovat kisaisäntiä. Niinpä ottelut Kööpenhaminassa ja Pietarissa ovat Huuhkajille kirjaimellisesti vierasmatseja.

Onko Markku “Rive” Kanervan miehistöllä sitten mitään mahdollisuuksia jatkoon? Ehdottomasti. Karsinnoissa nähdyllä laadukkaalla joukkuepelillä ja Teemu Pukin tehoilla ainakin Venäjää ja Tanskaa on mahdollisuus haavoittaa. Belgia voi olla liian kova pala purtavaksi.

HUOM! Katso tästä linkistä miten voit hankkia ottelulippuja EM-kisoihin!

C-lohko – Hollannin heiniä?

 • Hollanti
 • Ukraina
 • Itävalta
 • Karsija A/D

C-lohko on etukäteen varsin suoraviivainen. Vahvat karsinnat pelannut Hollanti on huimassa nousussa ja ehdottomasti suuri ennakkosuosikki myös EM-alkulohkossa. Normaalipelillä tulppaanimaa nappaa jatkopaikan ja pääsee keskittymään jatkopeleihin jo hyvissä ajoin. Maailman parhaaksi pelaajaksikin ehdolla olleen Virgil van Dijkin johtama puolustus on aivan maailman huippua, kenties jopa maailman paras tällä hetkellä.

Hollannin takana jatkopaikasta taistelevat Ukraina ja Itävalta. Molemmat ovat sitkeitä ryhmiä, jossa ei kuitenkaan huipputaitoa juuri ole. Andri Sevchenkon Ukraina on meidän papereissamme kaksikosta vahvempi ja siten myös hienoinen ennakkosuosikki toiseksi jatkajaksi.

888 banneri talletusbonus 100€

888SPORT TARJOAA KATTAVAN VALIKOIMAN KISAKOHTEITA SEKÄ PARHAAT KERTOIMET!

D-lohko – Englanti ja Kroatia ylitse muiden

 • Englanti
 • Kroatia
 • Karsija C
 • Tshekki

Englanti ja Kroatia erottuvat selvästi edukseen EM-kisojen D-lohkossa. Kaksi edellisten MM-kisojen mitalipeleissä pelannutta joukkuetta menevät suurella todennäköisyydellä myös lohkosta jatkoon. Tshekki ja lohkoon myöhemmin tuleva karsija, mahdollisesti vaikkapa Serbia, tuskin pystyvät isoja haastamaan.

Kumpi jäteistä sitten lohkon voittaa? Me laittaisimme lanttimme Englannin puolesta. Gareth Southgaten miehistö alkaa olla optimaalisessa iässä isompaakin menestystä ajatellen. Venäjän MM-kisat tulivat ehkä kuitenkin vielä hieman liian aikaisin nuorelle joukkueelle. MM-hopeamitalisti Kroatia puolestaan on ollut viime ajat aiempaa vaisumpi, mikä asettaa ainakin harmaita pilviä joukkueen yläpuolelle ennen kesän suurtapahtumaa.

E-lohko – Puola vai Ruotsi jatkaa?

 • Espanja
 • Ruotsi
 • Puola
 • Karsija B

MM-pettymyksestä toipuva Espanja vakuutti karsinnoissa ja hakee nyt myös arvokisoissa kunnianpalautusta. Lohko on sille ihan sopiva, isompaa haastetta tuskin mikään näistä ryhmistä pystyy heittämään. Espanjan takana toisesta jatkopaikasta käydään kuitenkin etukäteen armoton taistelu.

Ruotsi pelasi hyvin Espanjaa vastaan jo karsintalohkossa, mutta kyllähän tasoero oli silti melkoinen. Jos Ruotsi saa peräpään tukittua karsintojen malliin ja pidettyä esimerkiksi Puolan Robert Lewandowskin kurissa, kaikki on mahdollista. Silti pitäisimme Puolaa suosikiksi jatkopaikan suhteen. Puolalla on hieman enemmän laatua ja huippuosaamista, mikä isoissa turnauksissa saattaa olla se ratkaiseva tekijä. Yhtäkaikki, toisesta jatkopaikasta tullaan näkemään hurja taisto.

F-lohko – Kuolemanlohko

 • Karsija A
 • Portugali
 • Ranska
 • Saksa

EM-kisojen hurjin lohko on jätetty viimeiseksi. Miltä kuulostaa hallitseva maailmanmestari Ranska, hallitseva euroopanmestari Portugali sekä Saksa? Kuka tahansa karsija tähän lohkoon joutuu, haaste on mahdoton. Myös yksi iso ruumis lohkosta tulee väistämättä.

Maailmanmestari Ranska on itseoikeutetusti lohkon suosikki. Erot kolmen kärkimaan välillä ovat kuitenkin pienet. Miten Saksan nuorennusleikkaus osuu kohdilleen näihin kisoihin? Onko Portugalin runko edelleen arvokisojen arvoinen? Kysymyksiä on paljon ja me aiomme katsoa tarkalla silmällä jokaisen joukkueen valmistavia otteluita. Lohko on harvinaisen herkullinen jopa arvokisojen mittarilla.

fastbet vedonlyönti

FASTBETILLE PÄÄSET PELAAMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!