Formula 1 – Kausi 2020

Päivitys 26.3.2020. F1-kausi 2020 viivästyy maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Tällä hetkellä ensimmäinen mahdollinen ajettava osakilpailu on Kanadan GP 14.6.2020. Tämä tarkoittaisi kahdeksan osakilpailun perumista tai ainakin siirtämistä.

Hallitsevana kuskien maailmanmestarina kauteen lähtee jälleen Lewis Hamilton. Valmistajien mestaruuden vei tutusti Mercedes. Kausi 2020 tarjoaa myös paljon uutta. Kokonaan uusi osakilpailu kalenterissa on Vietnamin Grand Prix. Hanoin katuradalla ajettava kilpailu käydään huhtikuun alussa. Myös Hollannin Grand Prix tekee paluun, aiemmin Zandvoortin rantaradalla ajettiin vuonna 1985.

Tiedossa on jälleen huima kausi ja myös Veikkausvihjeet.com on vahvasti mukana kauden mittaan. Tarjoamme parhaat pitkävetovihjeet ja muut veikkausvinkit suurimpaan osaan kilpailuja, joten muista tsekata sivustomme säännöllisesti!

Veikkausvihjeet.com tarjoaa parhaat vihjeet 2020 F1-kauteen

Formula 1 – Kisakalenteri 2020

Kisakalenteri käsittää siis kaudella 2020 peräti 22 osakilpailua. Uusina mukana ovat Vietnamin GP sekä Hollannin GP, Saksan GP puolestaan putoaa kalenterista pois. Niin viime kaudesta kilpailujen määrä kasvaa yhdellä.

1. Australian Grand Prix, Melbourne 15. maaliskuuta
2. Bahrainin Grand Prix, Sakhir 22. maaliskuuta
3. Vietnamin Grand Prix, Hanoi 5. huhtikuuta
4. Kiinan Grand Prix, Shanghai 19. huhtikuuta
5. Hollannin Grand Prix, Zandvoort 3. toukokuuta
6. Espanjan Grand Prix, Montmeló 10. toukokuuta
7. Monacon Grand Prix, Monaco 24. toukokuuta
8. Azerbaidžanin Grand Prix, Baku 7. kesäkuuta
9. Kanadan Grand Prix, Montreal 14. kesäkuuta
10. Ranskan Grand Prix, Le Castellet 28. kesäkuuta
11. Itävallan Grand Prix, Spielberg 5. heinäkuuta
12. Britannian Grand Prix, Silverstone 19. heinäkuuta
13. Unkarin Grand Prix, Mogyoród 2. elokuuta
14. Belgian Grand Prix, Stavelot 30. elokuuta
15. Italian Grand Prix, Monza 6. syyskuuta
16. Singaporen Grand Prix, Singapore 20. syyskuuta
17. Venäjän Grand Prix, Sotši 27. syyskuuta
18. Japanin Grand Prix, Suzuka 11. lokakuuta
19. Yhdysvaltain Grand Prix, Austin 25. lokakuuta
20. Meksikon Grand Prix, México 1. marraskuuta
21. Brasilian Grand Prix, Sao Paolo 15. marraskuuta
22. Abu Dhabin Grand Prix, Abu Dhabi 29. marraskuuta

 

Tallit ja kuljettat – F1-kausi 2020

Tuttuun tapaan F1-sarjassa nähdään jälleen kymmenen tallia ja 20 kuskia. Viime kaudesta ainoa muutos koskee Toro Rossoa, joka muuttuu Scuderia Alpha Tauriksi. Kokonaisuudessan talli- ja kuljettajatilanne näyttää kaudella 2020 tältä:

  • Mercedes (Lewis Hamilton – Valtteri Bottas)
  • Ferrari (Sebastian Vettel – Charles Leclerc)
  • Red Bull (Alexander Albon – Max Verstappen)
  • Racing Point (Sergio Perez – Lance Stroll)
  • Williams (George Russell – Nicholas Latifi)
  • McLaren (Lando Norris – Carlos Sainz)
  • Alpha Tauri (Daniil Kvjat – Sergio Perez)
  • Haas (Romain Grosjean – Kevin Magnussen)
  • Renault (Nico Hülkenberg – Daniel Ricciardo)
  • Alfa Romeo (Kimi Räikkönen – Antonio Giovinazzi)

https://twitter.com/F1/status/1230048929229819904

F1 2020 – Suomalaiskuskit

Suomalaisittain kauteen lähteen tutusta tilanteesta. Valtteri Bottas tavoittelee Mercedeksen ratissa jälleen menestystä. Seitsemännen kautensa kuninkuusluokassa aloittava Bottas oli viime kaudella kuljettajien MM-taistossa toinen. Nyt pitäisi sitten ottaa vielä se viimeinen askel ja kukistaa tallikaveri Hamilton, jotta unelma F1 maailmanmestaruudesta saisi tuulta alleen.

Alfa Romeon Kimi Räikkönen aloittaa toisen kautensa tallissa varovaisen optimistisista lähtökohdista. Avauskaudella Alfan ratissa “Jäämies” keräsi 43 pistettä, kauden kohokohdaksi muodostui Brasiliassa napattu nelostila. Jos Alfa Romeo saa uudesta ajokistaan taiottua lisää tehoja irti, reilukin parannus tuloslistoilla on realismia.

Räikkösellä on mahdollisuus tehdä myös historiaa alkavalla kaudella. Mies on kymmenen startin päässä kaikkien aikojen ennätyksestä, jota pitää hallussaan Brasilian Rubens Barrichello. Yhdellätoista F1 -startilla ennätys siirtyisi yksin suomalaisen nimiin.

ranskan avoin vihjeet

F1-vedonlyönti

Moottoriurheilun kuninkuusluokassa vedonlyönti poikkeaa monelta osin perinteisestä urheiluvedonlyönnistä. Siinä missä esimerkiksi joukkueurheiluissa on melko helppo laskea eri joukkueille perusvoimalukuja sekä käyttää hyväksi laajasti tilastoitua muuta raakadataa päätösten tueksi, tilanne muuttuu nopeasti F1:ssä. Yllätysten mahdollisuus on toki edelleen olemassa, mutta se konkretisoituu usein yksittäisiin äärimmäisen vaikeasti ennakoitaviin tilanteisiin kuten lähtöön, varikkopysähdyksiin sekä kaluston kestävyyteen.

Menestyminen F1-vedonlyönnissä vaatiikin nykyisin valtavasti kokemusta sekä näkemystä eri skenaarioiden toteutumisesta kisatilanteessa. Veikkausvihjeet.com tarjoaa tarkoin valikoidut pelivihjeet jokaiseen osakilpailuun täysin ilmaiseksi. Nykyisin F1-vedonlyönnin ollessa huippusuosittua, myös vedonlyöntisivustot ovat lisänneet kohdevalikoimaansa merkittävästi. Normaalien pitkävetovihjeiden lisäksi pystymme siis tarjoamaan veikkausvinkkejä myös voittajavetoihin, sijavetoihin sekä muihin hieman eksoottisempiin kohteisiin.

F1-kauden parhaat bonukset saat meiltä!

Urheiluvideot ja -uutiset