Karjala-turnaus aloittaa EHT-kauden

Helsingin EHT-turnaus tai kansanomaisemmin Karjala-turnaus aloittaa tuttuun tapaan EHT-turnausten kauden 2019-20. Isänpäiväviikonloppuna Helsingissä pelattava turnaus käydään tänä vuonna 7.-10. marraskuuta. Ruotsin ja Tshekin avausottelua lukuunottamatta kaikki matsit pelataan Hartwall Areenassa.

Mukana on perinteisesti neljä Eurooppalaisen jääkiekon suurmaata. Suomi, Ruotsi, Venäjä ja Tshekki ovat kisanneet Euro Hockey Tourin mestaruudesta jo vuodesta 1996 saakka. Kotiturnauksiinsa päävalmentajat ovat perinteisesti nimenneet vahvimmat ryhmänsä ja Jukka Jalonen lähtee tänäkin vuonna kovalla nipulla hakemaan menestystä kotikaukalossa. Leijonat on perinteisesti menestynyt erinomaisesti juuri kauden avaustapahtumassa.

casinowinner mainos 25€ bonus

Karjala-turnaus – Otteluohjelma

Vuoden 2019 otteluohjelma noudattaa tuttua kaavaa. Ruotsi ja Tshekki avaavat turnauksen Ruotsissa ja matkustavat perjantaina 8.11. Suomeen. Suomen ja Ruotsin “finaali” isänpäivän iltana kruunaa perinteiseen tapaan turnauksen.

Torstai 7.11.

Klo 18:30 Venäjä – Suomi

Klo xx:xx Ruotsi – Tshekki (ottelu pelataan Ruotsissa)

Lauantai 9.11.

Klo 13:30 Ruotsi – Venäjä

Klo 17:30 Suomi – Tshekki

Sunnuntai 10.11.

Klo 13:30 Tshekki – Venäjä

Klo 17:30 Suomi – Ruotsi

betsafe banneri bonus 150%

Karjala-turnaus – Vedonlyönti

Karjala-turnaus on tottakai myös vedonlyöntimielessä erittäin mielenkiintoinen turnaus. Liigan ja muiden osallistujamaiden sarjojen ollessa turnauksen ajan tauolla, myös vedonlyöjien jakamaton huomio on taattu. Perinteisesti tarjolla on myös ollut erinomaisia kampanjoita ja vedonlyöntibonuksia turnaukseen liittyen. Ei siis ihme, että moni suomalainen betsari odottaa jo vesi kielellä kauden ensimmäistä maaottelutaukoa.

Maajoukkuejääkiekko varsinkin turnausmuodossa tuo aina oman mausteensa myös vedonlyöntiin. Nopeatempoisessa turnauksessa ei ole aikaa pitkäjänteiselle kehitystyölle vaan homman on toimittava heti. Kannattaakin seurata tarkalla silmällä heti avausotteluita ja joukkueiden päivän virettä. Parissa päivässä ei ihmeitä tehdä, joten turnauksen alku voi tälläkin kertaa antaa suuntaa koko karkeloille.

Kolikon toisella puolella on lyhyen turnauksen varianssi. Joukkue voi pelata erittäin hyvän ottelun ja silti hävitä. Jos avaustuloksiin reagoi turhan voimakkaasti, voi yhtäkkiä löytää itsensä väärältä puolelta vetokuponkia koko turnauksen ajan. Päivän vireen lisäksi tulee siis aina muistaa myös joukkueen perustaso. Jakomielistä? Tavallaan.

Kotiedun merkitystä ei näissä turnauksissa kannata väheksyä. Yleensä kotijoukkueena toimiva maa on nimennyt myös hieman muita vahvemman kokoonpanon, vierasturnauksiin lähdetään sitten enemmän kokeilemaan. Tämä yhdessä on vuosien saatossa tiennyt sitä, että kunkin turnauksen isäntämaa on perinteisesti menestynyt hyvin kotiturnauksessaan.

Veikkausvihjeet – EHT 2019-20

Veikkausvihjeet.com tarjoilee vedonlyöntivihjeitä myös vuoden 2019 Karjala-turnaukseen. Seuraamme joukkueiden otteita tarkasti heti nimeämisestä asti ja analysoimme myös jokaisen ottelun tarkasti. Jaamme tietomme vihjeinä ulos lukijoillemme täysin ilmaiseksi päivittäin, joten sivujamme ja erityisesti veikkausvihjeitä kannattaa tarkkailla säännöllisesti.

Myös vedonlyöntisivustot ovat vahvasti mukana EHT-kiertueella. Tarjolla on jälleen mukavia bonuksia, ilmaisvetoja sekä muita rahanarvoisia etuja. Hyödyntämällä bonukset sekä vihjeemme päivittäin voit ruuvata pelikassaasi uuteen asentoon. Karjala-turnausta varten kannattaa myös avata tili tai pari uusilta vedonlyöntisivustoilta. Näin varmistat joka tilanteessa kilpailukykyiset kertoimet turnauksen otteluihin.

Leijonat Karjala-turnauksessa 2019

Päävalmentaja Jalonen lähtee varsin vahvalla kokoonpanolla kotiturnaukseen. Yhdessä apuvalmentajiensa Mikko Mannerin ja Antti Pennasen kanssa Jalonen luottaa tälläkin kertaa kauden avausturneessa kokemukseen. Ilahduttavasti mukaan on silti mahtunut myös hienon alkukauden pelanneita yllättäjiä.

Ensiesiintymisensä Leijonissa tekevät puolustajat Petteri Nikkilä sekä Mikko Niemelä. Kevään MM-kulta on valinnoissa arvossaan, sillä peräti 14 viime kevään kultaleijonaa pukee maajoukkuepaidan ylleen myös Helsingin turnauksessa. Myös liigajäille palannut Jesse Peuljujärvi on mukana kokoonpanossa.

Maalivahdit:
29 Harri Säteri, Sibir
45 Jussi Olkinuora, Admiral Vladivostok

Puolustajat:
2 Ville Pokka, Avangard Omsk
4 Mikko Lehtonen, Jokerit
7 Veli-Matti Vittasmäki, Tappara
28 Mikko Niemelä, Kärpät
38 Juuso Hietanen, Dynamo Moskova
40 Petteri Lindbohm, Lausanne HC
41 Petteri Nikkilä, HPK
42 Teemu Eronen, Jokerit
50 Juuso Vainio, JYP
55 Atte Ohtamaa, HC Lugano

Hyökkääjät:
10 Eemeli Suomi, Ilves
12 Marko Anttila, Jokerit
15 Miro Aaltonen, HK Vitjaz
20 Niko Ojamäki, Tappara
21 Juhani Tyrväinen, Luleå
25 Toni Rajala, EHC Biel
39 Jesse Puljujärvi, Kärpät
52 Henrik Haapala, Jokerit
65 Sakari Manninen, Salavat Julajev Ufa
70 Teemu Hartikainen, Salavat Julajev Ufa
71 Kristian Kuusela, Tappara
75 Arttu Ilomäki, Luleå HC
76 Jere Sallinen, HIFK
82 Harri Pesonen, SCL Tigers
91 Juho Lammikko, Kärpät

Karjala-turnaus 2019 – Televisiointi ja live stream

EHT-jääkiekko on perinteisesti Suomessa ollut Ylen heiniä ja sama pätee edelleen. Myös kotiturnaus Karjala Cup on siis nähtävissä Ylen kanavilla. Kaikki Suomen ottelut näytetään suorana TV2:n puolella. Otteluihin sisältyy ennakkostudio ja lähetykset alkavatkin jo hyvissä ajoin ennen varsinaista ottelua.

Myös suoratoistona Karjala-turnauksen otteluita on mahdollista seurata. Yle Areena näyttää kaikki Suomen ottelut ja myös muut Suomessa pelattavat ottelut suorana palvelussaan. Turnaus tarjoaakin huippujääkiekon ystävillä oivallisen sauman seurata parasta eurooppalaista maajoukkuelätkää suorana ja ilmaiseksi.