Vedonlyöntiblogit JaskanBetsit

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  KaljaJaska 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten.

JaskanBetsit

 • Julkaisija
  Viestit
 •  KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Morjens kaikille Veikkausvihjeet.comin kävijöille!

  Minun nimeni on Jaakko ”Jaska” Matikainen ja tässä aloittelen kirjoittamaan jalkapalloaiheisesta vedonlyönnistä. Itselleni tämä on toinen blogi, kun olen kirjoittanut nelisen vuotta olutblogiani nimeltä JaskanKaljat.fi. Nyt sukellamme jalkapallon ja vedonlyönnin maailmaan, joka itselläni (varmaan myös monella muullakin) toimii nätisti myös parin oluen kanssa. Olen intohimoinen jalkapallon suurkuluttaja. Seuraan kaikkia suurimpia jalkapallosarjoja tiiviisti ja itsekin pelaan puulaakitasolla. Nyt muutaman vuoden ajan olen siihen ottanut mukaan myös vedonlyönnin ja se on omalta osaltaan lisännyt myös perehtymistä lajiin.

   

  Kuten mainitsin, niin seuraan suurimpia jalkapallosarjoja, kuten Espanjan LaLiga, Englannin Valioliiga ja Italian Serie A. Mestareiden Liiga on lähellä sydäntä, muttei tule unohtaa myöskään Saksan ja Ranskan pääsarjoja. Jonkinlaisessa seurannassa myös eksoottisempia sarjoja Etelä-Koreasta ja Australiasta.

   

  En ole millään tavalla vedonlyönnin ammattilainen ja olen enemmän sellainen ”pienistä puroista jne…” –jätkä. En pelaa suurilla panoksilla, mutta haluan kuitenkin antaa pienellä panoksella myös lisäjännitystä peliin ja vähitellen kasvattaa lompakkoon euroja.

   

  Vedonlyöntini:

  Vedonlyöntini on muuttunut muutaman vuoden aikana paljon ja nykyisellään haen pienellä riskillä vähitellen tulosta. Pelaan pelejä yleensä kerroinvälillä 1.40 – 2.50, mutta isompia rekkoja ja täsmäiskuja myös isommilla kertoimilla tulee kokeiltua. Omia pelejäni olen jonkin verran jakanut Twitter –sivullani.

  Twitterin puolella on sitten paljon muutakin settiä jalkapallon ja betsien lisäksi. Olutta, salibandya, ruokaa ja sekalaista (huonoa) läppää 🙂

   

  Tästä lähdetään vähitellen kirjoittelemaan juttuja ja pidetään pieni pilke silmäkulmassa. Mikään ei saa olla liian vakavaa ja itsekin positiivisuuden ja huumorin kautta liikenteessä. Palataan asiaan jo tänä iltana, kun isken kolme peliä Mestareiden Liigan kierrokselle. Mestareiden Liiga on itselleni ollut melkoinen peikko, mutta tänään hoidetaan homma kotiin.

  terv. Jaska

   

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Mestareiden Liiga 1.11.2016 ja 3 tipsiä!

  Tänään pelataan Mestareiden Liigassa kahdeksan neljännen kierroksen ottelua ja katseeni siirtyy eniten TV2:sen tv-peliin, jossa vastakkain Manchester City ja Barcelona. Edellinen kohtaaminen parisen viikkoa sitten päättyi Barcelonan murskaavaan 4-0 voittoon. Tuossa pelissä mm. Messi heitti hatullisen häkkejä ja Cityn puolella Claudio Bravo tumpeloi itsensä punaisella kortilla pihalle. Tällä kertaa en usko, että Cityn kotona päästään samoihin murskajaisiin, mutta uskon edelleen, että Barcelona on se vahvempi joukkue. Edellisessä pelissä Barca ei todellakaan ollut 4-0 lukujen mukainen murskaaja, vaan City loi paljon tilanteita.

  Barcelonalla on lukuisia poissaoloja (mm. Iniesta, Pique ja Alba), mutta siltikin joukkueena edellä Taivaansinisiä. Messi jatkaa Messinä olemista ja maalintekijöistä löytyy toinen kohde.

   

  Manchester City – Barcelona

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay ja TV2 klo. 21.45

  Valinnat:

  Barcelona X2: 1.42 (Bet365)

  Messi vähintään yksi maali: 2.00 (Bet365)

  Kuten aikaisemmin mainitsin, niin pienistä puroista ja 1.40 kertoimella lähdetään vähitellen ylöspäin. Messin kahden kerroin ketä vastaan on hyvä tarjous, jota ei kannata sivuuttaa.

  Kolmas kohteeni löytyy pelistä Ludogorets – Arsenal, jossa vierailija on ollut vahvassa vireessä lähiaikoina. Barcelonan tavoin Arsenalin loukkaantumistilasto on hurjan mittainen, mutta ei siellä ole juurikaan ketä nyt Ludogoretsia vastaan tarvitaan. Arsenal on pelannut viimeiset 14 peliä tappioitta ja hävinnyt viimeksi 14.8.2016 Liverpoolille pelissä, jota voi kuvailla sanalla Hurlumhei! Nykyformissaan Arsu on pelottavan kova ja en usko tänä iltana kotijoukkueen voivan tarjota suurta vastusta Tykkimiehille. Ludogoretsin tilastot eivät hirveän paljon kalpene vierailijan tilastoille, mutta fakta on se, että nämä tilastot tulevat Bulgarian Parva Ligasta jota en lähtisi suoraan vertaamaan Valioliigaan. No en kyllä edes epäsuoraan.

   

  Ludogorets – Arsenal

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45

  Valinnat:

  Arsenal WIN: 1.40 (Bet365)

  Tässä on sama periaate, kuin Barcan kohteessa eli pienellä kertoimella vähitellen.

   

  Näillä peleillä jännäämään illan Mestareiden Liigaa!!!

   

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  2.11.2016 Mestareiden Liigasta ylikerroin ja helppo erikoinen!

  Eilinen startti jäi hieman vajaaksi, kun Barcelona meni häviämään eli saldoksi 2/3. Katastrofilta säästyttiin ja siitä kiitos Mesut Ölizin yksilösuoritukselle, joka toi Arsenalille voiton 88 minuutin kohdalla. Messi teki sen mikä oli odotettavissa ja toi sen pyydetyn maalin. Tänään tarkoituksena on parantaa ja sieltä löytyi pari pelattavaa kohdetta.

   

  FC Kööpenhamina – Leicester

  Vierailija on pelannut ailahtelevasti Valioliigassa, mutta ollut timanttisen kova Mestareiden Liigassa, joka onkin heidän kauden päätavoitteensa. Nyt Leicester matkustaa Kööpenhaminaan, joka ei ole millekään joukkueelle helppo paikka pelata. Kuitenkin vierasvoitolle tarjottu 3.50 (Bet365) kerroin on mielestäni huikea ylikerroin, jota ei voi missään tapauksessa jättää kokeilematta. Leicesterin vierassaldo ei mairittele, mutta tänään he hakevat kolme pistettä mukaansa. Varovainen kokeilu.

   

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45

  Valinnat:

  Leicester WIN: 3.50 (Bet365)

   

  Legia Warsaw – Real Madrid

  Päivän toinen kohde on hieman erikoisempi, mutta tuo jännitystä heti pelin alkuun. Kohteeksi valitsin vähintään 1 kulmapotku ensimmäisen 10 minuutin aikana. Viime pelissä ehti tässä vaiheessa tulla jo kaksi kulmapotkua ja se napsui itsellä himaan helposti. Nyt luottoa on että alussa rytisee ja otetaan betsi himaan heti alkuun.

   

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45

  Valinnat:

  Corners in first 10 minutes: Over 0.5: 1.57 (Bet365)

   

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  11.11.2016 Viikonloppua kohti Australian kautta!
  Tämä viikko on ollut jalkapallorintamalla melko tympeää, kun juurikaan kiinnostavia pelejä ei ole tullut vastaan (näin siis ainakin itselläni). Perjantaille kuitenkin löytyi heti aamuun mielenkiintoinen peli Australian A-Liigan puolelta. Ottelussa vastakkain asettuvat Adelaide United ja Brisbane Roar. Katseeni kääntyy luottavaisin mielen vierailija Brisbaneen.

  Peli starttaa jo klo. 10.50 Suomen aikaan ja näkyy Bet365 -sivuston kautta.

  Brisbane Roar pelasi 4.11. Melbourne Citya vastaan timanttisen kovan puolustusvoiton ja vei pelin 1-0. City ei päässyt kertaakaan laukomaan maalia kohti ja paketti pysyi täydellisesti kasassa. Kotijoukkue Adelaide on aloittanut kautensa kehnosti ja viiden pelin jälkeen hallussa ainoastaan yksi piste. Luotan Brisbanen hyvien otteiden jatkuvan ja uskon, että Adelaide jatkaa rämpimistään. Vierasjoukkueen voitolle kerroin 2.90 on kyllä kokeilemisen arvoinen kohde. Jos kaveriksi jotain hieman riskimpää, niin vähämaalinen peli ja Brisbanen voitto tarjoaa 6.50 kerrointa. Joukkueiden välinen historia puoltaa suurimaalista peliä, mutta jos Roar pelaa vähääkin yhtä tiiviisti, kuin edellisessä pelissä, niin kotijoukkueella ei pitäisi paljon maalipaikkoja olla.

  Sarja: Australia A-League
  Mistä näkyy: Bet365
  Valinnat:
  Brisbane Roar WIN: 2.90 (Bet365)

  Result / Total goals
  Brisbane & under 2.5: 6.50 (Bet365)

  ps. nyt Brisbanen voittokerroin on hieman jo tippunut, mutta siltikin pelattavissa!

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Jalkapallon superviikonloppu 19.11.2016

  Lauantai tarjoilee futisfanille mitä mahtavampia ottelupareja ympäri Eurooppaa ja niistä ehkä ne hienoimmat ovat:

  • Manchester United – Arsenal
  • Atl. Madrid – Real Madrid
  • Dortmund – Bayern München

  Jokainen noista ottelupareista on normipitkävedon kannalta hankalia, koska ottelut voivat päättyä miten tahansa. Marginaalit ovat pienet ja otteluista on odotettavissa tiukkoja taisteluita. Jos noista kolmesta pelistä jotain 1X2 –peliä pitäisi etsiä, niin Arsenalin 3.00 voittokerroin on houkutteleva, vaikka siellä pelotteleekin Old Traffordin kirous. Tällä tarkoitan, sitä että The Gunners ei ole viimeiseen kymmeneen vuoteen poiminut voittoa Unitedin kotiluolasta. Nyt siihen kuitenkin on hyvä mahdollisuus, kun vertaa joukkueiden nykykuntoja.

  Se oli vaan sellainen toteamus, eikä suoranainen vinkki. Nyt mennäänkin sitten betsien kimppuun. Itse kyllä otan pienen siivun Arsulle.
  Atl. Madrid – Real Madrid
  Madridilaisten paikalliskamppailu tulee olemaan tarkka peli ilman maali-iloittelua. Kummallakin joukkueella on kysymysmerkkejä loukkaantuneiden kanssa. Pelaako Griezmann ja onko Sergio Ramos pelikunnossa? Siinä on kaksi pelaajaa, jotka ovat myös tärkeä ottelun lopputuloksen kannalta. Lähdetään otteluun hakemaan underia, koska kotijoukkue ei tule päästämään Realin hyökkäyspatteristoa helpolla.

  Sarja: La Liga
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45
  Valinnat:

  Under 2.5: 1.80 (Bet365)

  Southampton – Liverpool
  Toinen peli otetaan yllämainittujen pelien ulkopuolelta, mutta kiinnostusarvo on vähintäänkin yhtä korkealla. Valioliigassa iskevät vastakkain Southampton ja Liverpool. Liverpool on tällä hetkellä Valioliigan ykkösjoukkue ja peli toimii virheettömästi. Viimeisestä 12 pelistä saldona 10 voittoa ja 2 tasuria. Tasapelit tulleet ManUa ja Tottenhamia vastaan. Vieraskentälläkin tällä hetkellä neljä peräkkäistä voittoa. Kotijoukkue Southampton on ollut hieman epätasaisempi suorittaja, jolla viimeiset kaksi ottelua päättyneet tappioon. Liverpoolin nykykunto huomioiden heidän voittonsa kerroin 2.50 on sellainen, mitä kannattaa syvästi harkita.
  Sarja: Valioliiga
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 17.00
  Valinnat:
  Liverpool WIN: 2.50 (Bet365)

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Sunnuntaina soi Blues!

  Viisi viimeistä peliä Valioliigassa ja viisi voittoa. Maalierolla 16 tehtyä ja omissa ei soinut kertaakaan. Tämä saldo kuuluu Chelsealle. Eilen luotin Liverpoolin voittoon, mutta peli päättyi tasan. Nyt kuitenkin on vielä pari astetta varmempi peli tiedossa, kun Chelsea matkustaa Middlesbroughin vieraaksi. Pelistä tuskin on tulossa mitään maalijuhlaa, mutta voittajasta ei ole suurta epäselvyyttä. Voitto tästä pelistä nostaa The Bluesin Valioliigan piikkipaikalle ja sitä he lähtevät kovalla voimalla hakemaan. Selkeä valinta tähän peliin on vierasvoitto. Tuon lisäksi kannattaa ottaa harkintaan maalintekijöistä esim. Hazard tai Costa.

   

  Middlesbrough – Chelsea

  Sarja: Valioliiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 18.00

  Valinnat:

  Chelsea WIN: 1.53 (Bet365)

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  La Ligan häntäpääntaisto 21.11.2016

  Viikko aloitetaan Espanjasta ja siellä luvassa yksi ottelu La Ligan puolella. Ottelussa kohtaavat 17. sijalla majaileva kotijoukkue Leganes ja 19. sijalla oleva Osasuna. Leganes on tämän hetken huonoin kotijoukkue ja viidestä pelatusta kotiottelusta takana ainoastaan yksi tasapelipiste. Vierasjoukkueen saldo ei ole sen mairittelevampi, kun 11 pelattua peliä on kilauttanut kassaan seitsemän pistettä. Tässä lähdetään hakemaan pisteitä vierailijan kautta ja vedotaan kotijoukkueen huonoihin kotipeleihin. Samalla myös vierasjoukkueella hallussa jo neljä tasapeliä, niin otetaan sitä myös mukaan eli peliksi valitaan X2 hyvällä kertoimella 1.95. Viihdebetsinä vedän vielä pienellä siivulla vierasvoittoa kertoimella 4.50.

  Leganes – Osasuna
  Sarja: La Liga
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45
  Valinnat:
  X2: 1.95 (Bet365)

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Mestareiden liigassa juhlii CR7 ja Juve!

  Mestareiden Liigassa tänä iltana luvassa kahdeksan peliä ja pelattavia kohteita vaikka millä mitalla. Viaplay tarjoilee futiksen ystävälle valinnan varaa ja sieltä voi valita seurattavakseen minkä pelin tahansa noista kahdeksasta. Ne joilla ei Viaplay näy, niin TV2 näyttää mielenkiintoisen pelin, jossa kohtaavat Sevilla – Juventus.

  Sevilla – Juventus
  Ensimmäinen betsi löytyykin TV2:sen pelistä. Sevilla johtaa omaa lohkoaan, joten on selvää, että vierailija lähtee hirveällä draivilla hakemaan kolmea pistettä. Juventuksen peli on toiminut tapansa mukaan hyvin ja tänäänkin on lupa odottaa onnistumisia. Juventuksen voitolle tarjoillaan suurta kerrointa, joka on elänyt viimeisen vuorokauden aikana 2.90 – 3.10 välillä. Itse tarraan kiinni Vanhan Rouvan voittoon.
  Sarja: Mestareiden Liiga
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45 ja TV2 (studio klo. 21.15)
  Valinnat:
  Juventus WIN: 3.10 (Bet365)

  Sporting – Real Madrid

  Toiseksi kohteeksi valitsen Viaplayn studio-pelin, jossa kohtaavat Sporting ja Real Madrid. Vierailija haki viikonloppuna komean voiton paikallisvastustaja Atlético de Madridista ja CR7 iski tyylikkäästi hatullisen maaleja. Tänään jatkuu tämä maalitehtailu myös Ronaldon entistä joukkuetta vastaan ja haetaan Ronaldolta vähintään yksi häkki. Aina kun Ronaldon maalille tarjotaan yli 1.50 kerrointa, niin siihen on syytä tarrata kiinni (tämä siis on oma keksimäni sääntö). Messille olen pitänyt rajana 1.40. Nyt kerroin ainakin Bet365:sella on 1.72 eli hyvinkin pelattavissa. Otetaan sitä.
  Sarja: Mestareiden Liiga
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45 (Studio klo. 21.00)
  Valinnat:
  Cristiano Ronaldo to score at any time: 1.72 (Bet365)

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Mestareiden liigassa haetaan maaleja!

   

  Eilen kotiutettiin nätisti Juventuksen voitto reilulla kolmosen kertoimella ja tänään lähdetään etenemään hieman eri tavalla. Aloitetaan päivän ekalla pelillä ja siitä jos/kun tulee voitto kotiin, niin siirretään rahat illan peliin ja hoidetaan päivä voitokkaasti kotia. Mestareiden liigassa tänäänkin kahdeksan peliä ja sieltä lähdetään tavoittelemaan leivän päälle parempaa leikkelettä.

   

  FK Rostov – Bayern München

  Tämä peli starttaa jo klo. 19.00 ja siinä kotijoukkue joutuu kovan paikan eteen, kun vastaan vyöryy suuri ja mahtava Bayern! Edellinen kohtaaminen päättyi saksalaisten 5-0 voittoon. Nyt lähdemme hakemaan myös maaleja, mutta en usko näkeväni eilisen Dortmund pelin kaltaista maalivyöryä. Bayernin ykköskoppari ja yksi koko planeettamme parhaimmista maaliverkon suojelijoista Manuel Neuer kärsii loukkaantumisesta, joten tässä on myös kotijoukkueella mahdollisuus heiluttaa ainakin kertaalleen verkkoa. Lähden tähän peliin hakemaan varovasti vähintään se 2.5 maalia, jonka kerroin liikkuu siinä 1.60 – 1.65 välillä.

   

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 18.45

  Valinnat:

  FK Rostov – Bayern München o2.5: 1.60 (Bet365)

  Tuo kun kotiutetaan, niin siitä siirretään potti seuraavaan betsiin, joka alla. Jos ei kotiuteta, niin sitten jätetään väliin 🙂

   

   

  Mönchengladbach – Manchester City

  Aikaisempi ottelu näiden kahden välillä päättyi Cityn 4-0 voittoon ja se tulos ei enää tänään ole vertailukelpoinen, kun ottelua lähdetään pelaamaan Gladbachin kotiluolassa. Yllätys on suuri, jos peli päättyy muuten kuin vierailijan voittoon. Lähdetään siitä, että tänään myös kotijoukkue heiluttaa verkkoja. Both teams to score tarjoilee kertoimen 1.70, joka napsautetaan tähän peliin

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45 (Studio klo. 21.00)

  Valinnat:

  Mönchengladbach – Manchester City BTTS: 1.70 (Bet365)

  Bonuksena otetaan Come On –pelisivustolta päivän tarjous, joka menee näin:

  ”Aseta 10€ “1X2 Full-Time” veto illan Arsenal – PSG otteluun ja jos vetosi häviää, me hyvitämme panoksesi ilmaisvetona.”

  Come On – Riskitön

  Arsenal – PSG

  Kaksi kovaa joukkuetta vastakkain ottelussa, joka voisi päättyä kuinka tahansa. Riskitön veto isketään Arsenalille, koska kotiedun turvin The Gunners on hieman todennäköisempi voittaja tässä otteluparissa.

  Sarja: Mestareiden Liiga

  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.45

  Valinnat:

  Arsenal WIN: 2.60 (ComeOn)

   KaljaJaska 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 15 | Liittynyt: 01. 11. 2016

  Monaco on pankki!

  Dijon – Monaco
  Jokaisella jalkapallokaudelle tulee esiin 1 – 3 jalkapallojoukkuetta, jotka omissa kirjoissani saavat nimityksen ”pankki”. Tällä tarkoitan sitä, että lähes poikkeuksetta tämä joukkue voittaa pelin, kuin pelin. Tällä kaudella yksi varmimpia joukkueita tätä nimitystä käyttämään on Ranskan Ligue ykkösen AS Monaco FC. Joukkue on Ranskan liigan toisena ainoastaan pisteen perässä sensaatiomaista Nicea (joka tarjoilee hyviä rahoja suurilla kertoimilla). Mestareiden liigassa Monaco johtaa omaa lohkoaan tyylikkäästi. Monacon peleissä tulee maaleja ja peleihin kannattaa katsoa poikkeuksetta o2.5 maalia tai Monaco o1.5 maalia. Myös Monacon voitot ovat ns. hyviä pelattavia, koska voitot tarjoilevat usein yli 1.60 kerrointa ja se itsellä riittää lapun sisään laittamiseksi.

  Tänään tiistaina Monaco matkaa sinappi-paikkakunnalle eli kohteena Dijon. Ilman suurempia perusteluja hurjassa kiidossa oleva Monaco iskee 14. sijalla majailevan Dijonin maan rakoon ja pankitamme tämän betsin tilillemme.

  Sarja: Ranska Ligue 1
  Mistä näkyy: Viaplay klo. 21.55
  Valinnat:
  Monaco WIN: 1.61 (Bet365)
  tai
  Dijon – Monaco o2.5: 1.66 (ComeOn)

  Bonus:
  (Näitä kannattaa myös harkita tälle päivälle)
  Dijon – Monaco: Falcao maali: 2.00 (Bet365)
  Dijon – Monaco: Monaco o1.5: 1.60 (ComeOn)
  Hull – Newcastle: Newcastle WIN: 2.25 (Bet365)

JaskanBetsit

Kirjaudu sisään

Kadonnut Salasana?

Puuttuuko sinulta tunnukset?

x
Rekisteröidy

Rekisteröitymällä hyväksyt Veikkausvihjeet.comin käyttöehdot ja vastuuvapautuksen.

Oletko jo rekisteröitynyt?

x
Unohtuiko salasana

x