Vedonlyöntiblogit USA:n presidentinvaalit

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  finchandie 3 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

USA:n presidentinvaalit

 • Julkaisija
  Viestit
 •  finchandie 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 6 | Liittynyt: 10. 10. 2016

  Avataanpas tälle oma ketju, tossa ainakin Noosella oli aiheeseen postausta ja ite kävin siihen vastailemassa kanssa. Otan tähän avaukseksi omat turinat Noosen rahapeliblogista, toivon keskustelua ja omia veikkauksia: Mihin ja missä osavaltioissa vaalit ratkeaa?

  “It’s all lies, it’s all fiction lies.” – Donald J. Trump

  Niin, Trumpin ja Clintonin keskinäistä nahistelua on ollut ilo seurata, mutta meikäläistä hirvittää toden teolla ajatus siitä, että Drumpfilla on periaatteessa mahdollisuudet voittoon.

  Ehdokkaana Trump on täysi farssi. Hänellä ei ole ehdottaa mitään konkreettista parannettavaa juuri mihinkään. Puheissta toistuu tyhjä retoriikka siitä, miten ennen oli kaikki paremmin ja miten hän on itseriittoinen vapahtaja, joka nostaa USA:n historian pahimmasta alhosta uuteen kukoistukseen.

  Tää tulee ratkeamaan loppuen lopuksi siihen, miten tyhmä keskiverto amerikkalainen äänestäjä on. Tossa törmäsin yhteen amerikkalaiseen konsulttiin, jonka ydinviesti oli selvä: “Don’t ever underestimate the stupidity of an average American television viewer.”

  Media muuttuu, mutta tyhmyys säilyy. Trumpille propsit siitä, että mies elää kansan pulssilla kohtalaisen hyvin ja vie sosiaalisessa mediassa (ainakin Twitterissä) Clintonia 100-0. Vaikka mies on kävelevä PR-painajainen, Trump herättää voimakkaita tunnepitoisia reaktioita suuntaan ja toiseen. Trump kokeilee eri juttuja Twitterissä ja se mikä resonoi, sitä myllytetään ja huolella.

  “Simplify, amplify, modify, repeat.”

  Clinton puolestaan on aika lailla harmaa, jopa kuohittu kandidaatti ja HRC:n virkamiesmäisyys puhuttaa suurin piirtein yhtä paljon kuin maitorahka ilman lisähöysteitä. HRC yritti kampanjan alkuvaiheessa vedota ihmisten järkiperäisyyteen ja sivistykseen, mutta ihmiset, jotka tekevät tärkeitä päätöksiä järjen avulla ovat erittäin harvassa. Siihen löytyy lukuisia esimerkkejä niin pokeripöydistä kuin vedonlyönnistäkin. Täysin järkevillä ihmisillä on tapana taantua tärkeiden asioiden äärellä tunnepohjalta kumpuaviin ratkaisuihin. Hauska oli huomata, miten Clintonin kampanjassa tapahtui selkeä täyskäännös ja peliä ruvettiin pelaamaan Trumpin säännöillä. En sitten tiedä, miten hyvin taktiikka toimii Clintonia vastentahtoisesti äänestävien keskuudessa.

  Meitsiä pelottaa. Muutenkin oon suhteellisen skeptinen ihmisten sivistyneisyyden ja älykkyyden suhteen. Kun katsoo, miten Trump virittelee kokonaisen kansakunnan (okei, ei kokonaista kansakuntaa, mutta osan) liskoaivoja siihen tilaan ETTÄ MIES ON JUMALAUTA OIKEASTI GOP:N PRESIDENTTIEHDOKAS ja tässä oikeasti joudutaan miettimään jopa Trumpin voittamista mahdollisena lopputuloksena….Shiiieet.

  No niin. Mun papereissa Clintonin pitäisi olla selkeähkö suosikki, mutta jos Trump onnistuu kääntämään Pohjois-Carolinan ja Pennsylvanian itselleen, silloin paskasta tulee mielenkiintoista.

  Anywho, luulisin että seuraavien osavaltioiden äänestystulos ratkaisee paljon, jos ei kaikkea.

  • Florida (29), Ohio (18), Michigan (16), Arizona (11), Colorado (9), Nevada (6).

  #MakeDonaldDrumpfAgain

   VVadmin 
  Avainmestari (Keymaster)
  | Viestejä: 1 | Liittynyt: 30. 11. 2016

  Doly noted. Tämä keskustelu kiinnotaa myös ylläpitoa.

   Noose 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 5 | Liittynyt: 27. 10. 2016

  Mun mielestä kaikista yllättävintä on, että viimeiselle vaaliviikolla ei saatu mitään suurfarssioperaatiota. FBI ei avannutkaan Hillaryn keissiä uudelleen ja Trumpin raiskaussyytökset feidattiin takavasemmalle. Popcornit jäi pussiin.

  Sitten oman blogipostaukseni aiheesta, vedonlyöntimarkkina on liikahtanut rivakasti Hillaryn suuntaan. Postaustani seuranneena aamuna Hillarysta sai jo 1.40+ luokan kertoimia, ja nyt on romahtanut -> 1.20. Nyt olisi paikka lyödä Trumpia, jos aikoo painaa Donaldia ennen kuin aletaan saada exit polleja ja kertoimet alkaa liikkua livessä.

  Viihteen kannalta suosittelen lämpimästi Deadspiniä, joka varmasti kaivaa kaiken paskan esiin vaalipäivältä. Vaalistudiossa toinen silmä Deadspinissä.

   finchandie 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 6 | Liittynyt: 10. 10. 2016

  Joo Trumpia voisi painaa ihan farssikäyrän ja vitutuskäyrän korrelaation laskemiseksi. Osavaltioista kiehtoo ainakin Arizonassa Clintonin voitto ja Pohjois-Carolinassa Trumpin voitto.

  Jännä nähdä, miten jengi uurnalle menee. Milleniaalit saattaa aktivoitua yllättävän paljon, mutta kumpaan laariin se sitten loppuen lopuksi sataa?

  Eväitähän tässä on alettava suunnitella ja haettava kaupasta juomaa sekä farssin että oletuksen varalle.

   finchandie 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 6 | Liittynyt: 10. 10. 2016

  Tämä on varsin kätevä sivusto ennusteiden seuraamiseen.
  Fla., Iowa, Nev., N.H., Ohio, Pa., Wis. käsittelyssä.

   Noose 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 5 | Liittynyt: 27. 10. 2016

  Olen päivän seurannut CNN:aa ja ilmeisesti äänestyspinnat ovat ainakin kunnossa. Jonot on reippaat ja jengiä kiinnostaa.

  Betfairilla tässä oli 136 miljoonaa euroa vaihtoa, joten aika reipashenkistä hommaa. Nyt noin tunnin aikana tullut noin neljä kolme lisää, joten livevedossakin fyrkka liikkuu kovalla sykkeellä.

   finchandie 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 6 | Liittynyt: 10. 10. 2016

  Vaikka miten pyörittelee omaa Race to 270 -karttaa, en vaan saa millään Donaldille 270 valitsijamiestä. Joten näyttää aika gg:ltä. Donaldin pitäis kääntää Florida, jos HRC vie sen niin se oli IMO aika lailla siinä.

   finchandie 
  Osallistuja (Participant)
  | Viestejä: 6 | Liittynyt: 10. 10. 2016

  Eiiiiii. vittu.

USA:n presidentinvaalit

Kirjaudu sisään

Kadonnut Salasana?

Puuttuuko sinulta tunnukset?

x
Rekisteröidy

Rekisteröitymällä hyväksyt Veikkausvihjeet.comin käyttöehdot ja vastuuvapautuksen.

Oletko jo rekisteröitynyt?

x
Unohtuiko salasana

x