Mestarien liiga 2019-20 – Tähtiloistoa nurmella

Päivitys 26.3.2020. Maailmanlaajuinen pandemia on pakottanut myös Mestarien liigan jäämään tauolle. Neljännesvälierävaiheeseen jäänyttä kilpailua ei kuitenkin ole vielä lopullisesti peruutettu, joten seuraamme tilannetta tarkasti. 

Syyskuussa alkanut Mestarien liigan lohkovaihe käynnisti samalla nykymuotoisen kilpailun 28. kauden. Tätä ennen kilpailu tunnettiin yleisesti Euroopan Cupin, kaikkiaan kilpailun historia ulottuu yli 60 vuoden taakse. Hallitsevana mestarina uuteen kauteen lähtee Liverpool, joka voitti finaalissa toisen Valioliigan seuran Tottenhamin.

Mestarien liigaan osallistuu nykyisin 32 joukkuetta. Mukaan on mahdollista päästä joko suoraan sarjasijoituksen ansiosta tai karsintojen kautta. Suurilla jalkapallomailla “kiintiöpaikkoja” on selvästi pienempiä sarjoja enemmän, jonka vuoksi myös itse kilpailuun osallistuu vuosittain paljon joukkueita juuri Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Ligue 1:stä sekä Serie A:sta.

32 joukkuetta arvotaan kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Lohkojen kaksi parasta pääsevät pudotuspeleihin. Lohkokolmosten matka jatkuu Eurooppa-liigaan. Kauden 2019-20 osalta lohkovaihe pelataan 17.9.2019 – 11.12.2019. Pudotuspelit ovat vuorossa vuoden 2020 alkupuolelta lähtien ja mestari on selvillä 30.5.2020 Istanbulissa pelatun finaalin päätteeksi.

casinowinner mainos 25€ bonus

Mestarien liiga – Vedonlyönti ja vihjeet

Mestarien liiga kerää jokaisella pelikierroksella valtavan pelivaihdon, niin maailmalla kuin meillä Suomessa. Varsinkin lohkovaiheesta eteenpäin Mestarien liigan ottelut ovat seuratuimpien joukossa, yhdessä Valioliigan kanssa. Mestarien liigan myyttinen maine lisää mielenkiintoa otteluita kohtaan, kuten myös se tosiseikka että matseja on tarjolla harvemmin kuin sarjaotteluita vaikkapa juuri Valioliigassa.

Vedonlyönnin kannalta Mestarien liiga on haastava sarja. Joukkueet eivät pelaa toisiaan vastaan läheskään niin usein kuin seurajalkapallossa. Voimasuhteiden arvioiminen onkin seurakilpailuissa paljon hankalampaa kuin “normaaleissa matseissa”. Joukkueiden tunteminen ja perustason määrittäminen onkin aivan avainasemassa, mikäli Mestarien liigasta meinaa vetoa lyödä voitollisesti. Mitään vikaa ei toki ole siinäkään, että pistää lapun sisään puhtaasti viihdemielessä.

Veikkausvihjeet.com on historiansa alusta asti tutkinut tarkkaan Mestarien liigaa ja vihjannut myös hyvällä menestyksellä otteluita vuosia. Laskemme oman arviomme jokaiseen lohkovaiheen otteluun ja parhaat pelikohteet päätyvät vedonlyöntivihjeiksi sivuillemme. Suuri yleisö ei moista vaivaa jaksa tai osaa nähdä, joten tarjolla on useinkin varsin maistuvia pelikohteita.

Mestarien liigan erityispiirteisiin kuuluu myös se, että joukkueet pelaavat usein samaan aikaan seurafutista kotimaassaan. Vaikka kansalliset liitot pyrkivät sarjaohjelmia laatiessaan ottamaan huomioon eurokentillä viihtyvien joukkueiden toiveet, kaikkea ei voi saada. Ei ole lainkaan tavatonta, että huippujoukkue pelaa kotimaassaan todella tärkeän ottelun viikonloppuna ja perään Mestarien liigaa viikolla. Nämä tilanteet vedonlyöjän kannattaa hyödyntää tarkalla silmällä, varsinkin kokoonpanot on tällöin syytä tutkia tarkkaan.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1230024214763245569

Vedonlyöntisivustot ja bonukset Mestarien liigaan

Vaikka Mestarien liiga poikkeaa monessa muussa asiassa kansallisista sarjoista, yksi on ja pysyy. Vetoa kannattaa myös tässä UEFA:n kruununjalokivessä lyödä vain tunnetuilla ja luotettavilla vedonlyöntisivustoilla. Ja tietysti hyvillä bonuksilla!

Olemme listanneet parhaat vedonlyöntibonukset niin Mestarien liigan vedonlyöntiin kuin kaikki muihinkin lajeihin. Nykypäivänä Mestarien liiga on niin jättimäinen sirkus, että jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa kattavan valikoiman kohteita. Useampi tili kannattaa kuitenkin avata bonusten lisäksi myös siksi, että näin varmistaa parhaat kertoimet jokaiseen kohteeseen. Samalla voi mukavasti kierrättää pelikassaa uuteen uskoon bonusten avulla.

NAPPAA BETHARDILTA MESTARIEN LIIGAAN 100€ PELIRAHAA!

Mestarien liiga 2019-20 – Joukkueet ja suomalaispelaajat

Kaudella 2019-20 Mestarien liigan lohkojako näyttää tältä:

Lohko A: PSG, Real Madrid, Club Brügge, Galatasaray
Lohko B: Tottenham, Bayern München, Olympiakos, Crvena Zvezda
Lohko C: Manchester City, Atalanta, Din. Zagreb, Shaktar Donetsk
Lohko D: Leverkusen, Juventus, Atletico Madrid, Lok. Moskova
Lohko E: Liverpool, Napoli, Salzburg, Genk
Lohko F: Slavia Praha, Dortmund, Barcelona, Inter
Lohko G: Lyon, Benfica, Zenit, RB Leipzig
Lohko H: Chelsea, Lille, Ajax, Valencia

Helppoja lohkoja ei perinteisesti Mestarien liigassa ole, mutta eroja toki löytyy. Miltä kuulostaa vaikkapa Dortmundin, Barcelonan ja Interin F-lohko? Eikä Leverkusenin, Juventuksen ja Atletico Madridin D-lohkokaan köykäinen ole. Tällä tasolla myös ns. pikkuseurat ovat todellisuudessa melkoisia jättiläisiä ja laadukkaita nippuja, jotka kyllä pystyvät kellistämään isompiaan hyvänä päivänä.

Suomalaiset Mestarien liigassa 2019-20

Suomalaisia pelaajia ei juuri Mestarien liigassa ole viime vuosina nähty. Tällä kaudella vakiokokoonpanossa esiintyvät ainoastaan Leverkusenin Lukas Hradecky ja Genkin Jere Uronen. Hradeckyn seuratoveri Joel Pohjanpalo kuuluu myös joukkueen vahvuuteen. Virallisesti myös kaksoiskansalainen Boris Rotenberg on kauden suomalainen Mestarien liigan palloilija. Lokomotiv Moskovan peluri ei kuitenkaan tällä hetkellä joukkueen pelaavaan kokoonpanoon kuulu.

Mestarien liiga 2019-20 – Suosikit ja haastajat

Kuka voittaa Mestarien liigan kaudella 2019-20? Veikkauksia on yhtä monta kuin veikkaajiakin. Harva olisi viime kaudella ennakoinut Ajaxin tai Tottenhamin esiintymistä välierissä. Vaikka melko usein isokorvaista pyttyä on kauden päätteeksi nostellut joku maanosan suurseuroista, myös yllätykset kuuluvat tähän kilpailuun.

Alkukauden perusteella Valioliigan seurat sekä PSG vaikuttavat tänäkin vuonna vahvoilta. Harva on kuitenkaan valmis laskemaan ulos vaikkapa Espanjan jättiläisiä Barcelonaa ja Real Madridia. Myös Italian huippuseurat Juventuksen johdolla ovat varmasti jahdissa pitkälle kevääseen. Kausi on jälleen kerran täynnä nautinnollista huippufutista ja hienoja vedonlyöntikohteita!

888 banneri talletusbonus 100€