Ranskan Avoimet 2020

Ranskan Avoimet on tuttuun tapaan tänäkin vuonna kauden toinen Grand Slam-turnaus. Kaksiviikkoinen turnaus pelataan legendaarisessa Stade Roland Garrosin tennispyhätössä Pariisissa. Turnaus alkaa 24. toukokuuta ja päättyy 7. kesäkuuta.

Turnauksella on pitkät perinteet, sillä Ranskan Avoin tennisturnaus pelattiin ensi kerran vuonna 1891. Nykyisessä pelipaikassa Roland Garrosissa on pelattu vuodesta 1928 alkaen. Turnaus on pelattu massa-alustalla jo pitkälle toistasataa vuotta, joten todella perinteikkäästä tapahtumasta puhutaan.

Tänäkin vuonna miesten puolella hallitsevana mestarina turnaukseen lähtee Espanjan Rafael Nadal. Nadalille vuoden 2019 mestaruus oli Roland Garrosilla jo huimasti kahdestoista. Nadal onkin ollut Roland Garrosin valtias ison osan ammattilaisurastaan. Naisten puolella viime vuoden voittoa puolustaa Asleigh Barty.

NAPPAA TALTEEN BETWAYN UUDEN ASIAKKAAN BONUS! 

Ranskan Avoimet 2020 – Vedonlyönti

Kuten kaikki muutkin tenniksen suurturnaukset, myös Ranskan Avoimet keräävät valtavan pelivaihdon vuosittain vedonlyönnin puolella. Vedonlyöntisivustot tarjoavat turnaukseen todella runsaasti pelikohteita hyvillä kertoimilla, joten pelattavastakaan ei ole Roland Garrosin kaksiviikkoisen aikaan pulaa.

Tarjolla on jälleen myös varsin avokätisiä bonustarjouksia vedonlyöjille. Kannattaakin ehdottomasti tsekata useammaltakin sivustolta parhaat tarjoukset turnaukseen. Pienellä vaivalla voi pelikassaa muokata aivan uusiin lukemiin.

Turnauksessa voi jälleen lyödä vetoa yksittäisten ottelujen voittajan lisäksi myös todella monesta muusta asiasta. Jos uskoo Nadalin valloittavan jälleen turnauksen, Matadorin puolesta voi lyödä vetoa vaikkapa koko turnauksen voitosta. Myös erilaiset erikoisvedot, kuten erien lukumäärä, syötettyjen ässien määrä ja moni vielä eksoottisempi kohde vedonlyöntisivustojen kattauksesta jälleen löytyy.

Ranskan Avoimet – Televisiointi ja live stream

Televisiosta turnausta on mahdollista seurata jälleen Eurosportin kanavilta. Myös Yle on viime vuosina nostanut profiiliaan turnauksen suhteen ja näyttänyt otteluita kanavillaan. Ainakin nelinpeli-spesialisti Henri Kontisen matseja sekä turnauksen finaalit nähdään jälleen varmuudella myös Ylen kanavilla.

Hyvä vaihtoehto katsoa matseja on myös vedonlyöntisivustojen ilmaiset live streamit. Osa suurista vedonvälittäjästä näyttää jälleen lähes kaikki turnauksen ottelut sivustollaan. Live streamien katsominen on helppoa ja mikä parasta, täysin ilmaista. Tarvitset vain pelitilin, jolla on positiivinen saldo. Sen jälkeen kaikki sisältö on vapaasti katsottavissa. Rahapelaamista ei siis myöskään Ranskan Avointen katsominen vaadi.

ranskan avoin vihjeet

LYÖ VETOA TENNIKSESTÄ HYVILLÄ KERTOIMILLA BETWAYLLA!