Riskitön veto ja ilmaisveto ovat vedonlyöjän kannalta eri asioita, Riskittömässä vedossa lyöt normaalin vedon, jolloin saat rahasi takaisin, jos vetosi ei osu. Ilmaisvedossa lyöt vedon ilmaisrahalla, jonka vedonlyöntiyhtiö antaa sinulle kampanjaluontoisena etuna.
Vedonvälittäjät käyttävät eri sääntöjä koskien ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, mutta yleensä säännöt ovat hyvin samankaltaiset. Alta löydät tarkempaa tietoa ilmaisvedoista, riskittömistä vedoista ja mistä löytyy tällä hetkellä parhaat ilmaisvedot ja riskittömien vetojen tarjoukset.

Ilmaisveto eli free bet

Yleisesti ilmaisvedot toimivat niin, saat pelitilillesi tietyn määrän rahaa, jonka voit käyttää ilmaisvedon asettamiseksi. Toinen vaihtoehto on, että pystyt laittamaan ruksin ruutuun ilmaisvedon kohdalle lyödessäsi vetoa valitsemastasi kohteesta, jolloin saat asetettua vetosi ilman, että pelitililtäsi veloitetaan rahaa.

Normaalisti ilmaisvetojen panosta ei palauteta, eli jos asetat esimerkiksi 50€ suuruisen ilmaisvedon 1.50 kertoimella, tällöin vedon osuessa voitat vain 50€ x 0,50 = 25€. Ilmaisvetojen kanssa kannattaakin käyttää mahdollisimman korkeita kertoimia, sillä tällöin pelaaja saavuttaa mahdollisimman ison edun. Tästä esimerkki alla:

Pelaat HIFK – Kärpät -otteluun 50€ ilmaisvedon kotivoitolle kertoimella 2.00. Arvioit vedon osuvan noin 50 % ajasta (vedon odotusarvo on tällöin tasan 1, sillä 0,50 x 2 = 1). Tällöin voitat odotusarvoisesti rahaa 0,50 x 50€ x 1 = 25€. Tässä laskussa 0,50 vastaa 50 prosenttia ja 1 on kerroin, jossa on otettu se huomioon, ettet saa itse panosta takaisin.

Jos taasen pelaat samat 50€ Kärpät – TPS ottelun vierasvoitolle, eikä TPS:llä ole ollut kovin kummoinen kausi takana, joten saat kertoimeksi 5 arvioidessasi TPS:n voittavan 20% ajasta (odotusarvo taas tasan 1), niin voitat odotusarvoisesti rahaa 0,20 x 50€ x 4 = 40€.

Mitä isompaa kerrointa siis haet ilmaisvedollasi, sitä paremman edun saat. Ei kannata kuitenkaan liikaa ahnehtia, sillä 100 kertoimiset kohteet eivät osu kovin usein! Kannattaa myös lukea tarjouksen säännöistä, onko ilmaisvedossa mainittu esim. kerroinkatto.

Mistä paras ilmaisveto?

Tällä hetkellä parhaan ilmaisvedon tarjoaa Mr Green. Saat ensimmäistä talletustasi ja vetoasi vastaavan ilmaisvedon ja mikä parasta, ilmaisvedon nettovoitto on puhdasta käteistä ilman kierrätysvaatimusta!

100€ ilmaisveto mr green suomi

Mr Greenin tarjous on antelias ja helppokäyttöinen. Näin se toimii:

  1. Avaa ilmainen pelitili Mr Greenille alla olevasta linkistä
  2. Tee ensimmäinen talletus (minitalletus 10€)
  3. Lyö vetoa talletuksesi määrä (minimikerroin 1.50)
  4. Saat talletustasi vastaavan ilmaisvedon 100€ saakka
  5. Nauti ilmaisvedostasi, voitot maksetaan tilillesi puhtaana käteisenä!

Ilmaisvetoja myös vanhoille asiakkaille

Voit saada ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja erilaisista kampanjoista. Tietyt vedonvälittäjät eivät anna uusille asiakkaille talletusbonusta vedonlyöntiin, sillä he tarjoavat ensimmäiseksi vedoksi rahamääräisesti isohkoa ilmaisvetoa tai riskitöntä vetoa.

Ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja voi saada myös vanhana asiakkaana. Löydät tällaisia tarjouksia vedonvälittäjien tarjous-osioista, mutta usein näistä tarjouksista lähetetään myös mainoskirje sähköpostitse. Esimerkiksi Unibet järjestää usein kampanjoita, joista saa riskittömän vedon tai ilmaisvedon. Hyvä esimerkki tällaisesta kampanjasta voisi olla seuraava: ”Lyö vetoa Liigan mestarista, ja jos vetosi menee väärin, saat panoksesi suuruisen riskittömän vedon 50€ saakka.”

Riskitön veto eli risk free bet

Riskitön veto tarkoittaa kiteytetysti sitä, että saat rahasi takaisin, mikäli vetosi menee väärin. Eli jos lyöt esimerkiksi 50€ HJK – SJK ottelun tasapelille, mutta HJK voittaa ottelun 2-0,  saat 50€ panoksesi takaisin. Et siis riskeeraa lantin lanttia, sillä saat panoksesi takaisin, vaikka vetosi meni pieleen.

Suurin osa vedonvälittäjistä käyttää kuitenkin kierrätysvaatimuksia riskittömän vedon tarjouksien yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli vetosi menee pieleen ja saat 50€ panoksesi takaisin, niin joudut kierrättämään kyseisen summan vedonlyönnissä X kertaa. Myös riskittömien vetojen kanssa saat suurimman mahdollisen edun, mikäli haet mahdollisimman korkeita kertoimia.

Mistä paras riskitön veto?

Tällä hetkellä markkinoiden paras riskitön veto löytyy Gutsilta, joka tarjoaa uusille asiakkailleen 50 euron riskittömän vedon 4x kierrätysvaatimuksella!