SM-liiga 2019-20 – HPK puolustaa mestaruutta

Päivitys 26.3.2020. Pandemia pakotti Liigan keskeyttämään kauden runkosarjan lopussa. Myöhemmin tehtiin odotettu päätös, jonka mukaan kausi jää kokonaisuudessaan tähän. Seuraavat kotimaiset huippulätkämatsit pelataan siis vasta kauden 2020-21 koittaessa syyskuussa. 

 

SM-liigan, tai tuttavallisemmin vain Liigan, uusi kausi alkoi torstaina 12. syyskuuta 2019. Liigaherkkua on tarjolla pitkälle kevääseen, mestari on selvillä viimeistään toukokuun alussa vuonna 2020. Mestaruutta puolustaa viime kevään suuri yllättäjä HPK, joka kaatoi seitsemän ottelun dramaattisessa finaalisarjassa Oulun Kärpät.

SM-Liigaa on pelattu vuodesta 1975 asti, joten kuluva kausi on jo 45. sarjan historiassa. Viime kausina ottelumäärä on vakiintunut runkosarjan 60 otteluun, mikä tekee huimat 450 ottelua per kausi. Sanomattakin on selvää, että moisesta määrästä huippujääkiekkoa nousee esiin myös valtavasti huippuluokan pelikohteita vedonlyöntiin.

casinowinner mainos 25€ bonus

SM-liiga 2019-20 – Vedonlyönti ja vihjeet

Liiga on Suomen ylivoimaisesti suurin ja kaunein urheilusarja millä tahansa mittarilla. Joka peliviikko kymmenettuhannet suomalaiset löytävät tiensä halleille katsomaan liigaotteluita. Vielä moninkertaisesti suurempi määrä seuraa SM-liigan tapahtumia kotisohvalta.

Liiga on myös vedonlyönnissä aivan omaa luokkaansa suomalaisten veikkaajien keskuudessa. Mikään muu laji ei kerää läheskään samanlaisia pelivaihtoja kierroksesta toiseen. Keväisin jääkiekon MM-kisat ja Leijonien ottelut pääsevät kuitenkin lähelle.

Vedonlyöntisivustot ovat havahtuneet jo aikaa sitten suomalaisten innostukseen kotoiseen kiekkosarjaan. Kohdevalikoimat ovat nykyisen jokaisella vedonvälittäjälle laajat ja kertoimissakin käydää kovaa kilpailua. Onkin helppo todeta, että suomalaisella liigabetsarilla ei ole koskaan ollut asiat niin hyvin kuin nyt!

Veikkausvihjeet Liigaan

Veikkausvihjeet.com on perustamisestaan asti palvellut SM-liigan faneja ja vedonlyöjiä kattavasti. Liiga on todennäköisesti vihjatuin laji sivustollamme kautta aikojen. Seuraamme jokaisen liigaottelun alusta loppuun ja teemme kattavat analyysit jokaisesta ottelusta. Tällä perusteella poimimme joukosta parhaat pelivihjeet lukijoidemme hyödyksi. Ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi.

https://twitter.com/smliiga/status/1228985939000778754

Liigasta on tarjolla valtavasti pelattavaa, eikä vedonlyöjän toki tarvitse tyytyä vain valitsemiimme rusinoihin liigapullasta. Pelaat sitten pitkävetoa tai muita pelikohteita, voit käyttää vihjeitämme oman vedonlyöntisi tukena ja toki pelata kohteita myös omilla ideoillasi.

Kuten aiemminkin todettiin, Liigan huima suosio on saanut myös vedonlyöntisivustot laajentavan kohdevalikoimiaan selvästä. Ottelukohtaisten vetojen lisäksi tarjolla on paljon myös kausivetoja. Jos osasi ennakoida vaikkapa Karri Kiven pikapotkut kauden alussa ensimmäisenä potkut saaneena valmentajana, tilipäivä oli komea.

Liiga ja vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivustojen kilpailu pelaajista on kovaa. Tämä tietää melkoisia tarjouksia sivustoilta uusille pelaajille. Veikkaat sitten Liigaa tai mitä tahansa muuta urheilusarjaa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös sivustojen tarjoamat bonukset. Kaikki parhaat uuden pelaajan bonukset löydät tästä linkistä. Hyödyntämällä bonuksia on mahdollista saada satoja euroja ylimääräistä pelirahaa!

Avaamalla useampia pelitilejä eri sivustoille saa muhkeiden bonusten lisäksi myös toisen erittäin tärkeä edun haltuunsa. “Shoppailemalla” kertoimia ei sivustojen välillä voi parantaa tulostaan vedonlyönnissä huomattavasti. Kymmenyksen puolikkaat eivät tunnu äkkiseltään isolta erolta, mutta pitkässä juoksussa pelaaminen aina parhailla kertoimilla tuo valtavan eron.

leo promo

Bonukset ja muut tarjoukset eivät missään nimessä rajoitu vain uuden asiakkaan etuihin. Aktiiviselle liigavedonlyöjälle on jatkuvasti tarjolla erilaisia kilpailuja, ilmaisvetoja sekä muita rahanarvoisia etuja. Kannattaakin seurata tarkasti vedonlyöntisivustojen markkinointikamppanjoita.

Liiga 2019-20 – Joukkueet

Liigaa pelataan kuluvallakin kaudella 15 joukkueen voimin. Mukana ovat seuraavat joukkueet:

 • HPK
 • Kärpät
 • Tappara
 • HIFK
 • Lukko
 • Jukurit
 • Ässät
 • SaiPa
 • Sport
 • KooKoo
 • Pelicans
 • KalPa
 • Tps
 • JYP
 • Ilves

SM-liigan voittajasuosikit – Kuka nostaa Kanada-maljaa?

Kanada-maljalla on huomattavasti SM-liigaa pidempi historia. Kotimaisessa jääkiekon pääsarjassa kyseinen pokaali on jaettu jo 69 kertaa. Aina yhtä himoittua pyttyä on kuitenkin päässyt vuosien saatossa nostelemaan huomattavasti pienempi määrä joukkueita.

Kausi 2019-20 on suosikkien osalta melko tuttua kauraa. Hallitseva mestari HPK tuli viime kaudella puskista haastamaan isompiaan ja vei lopulta koko potin. Kuitenkin jälleen tällä kaudella sarjan suurseurat Tappara, Kärpät ja HIFK ovat selkeitä suosikkeja ainakin vedonlyöntisivustojen mielestä. Ennen kautta Kärpät oli Jesse Puljujärven kotiinpaluun myötä rankattu niukasti ykkössuosikiksi, Unibetin päätöskerroin Kärppien mestaruudelle oli 3.50.

Runkosarjan perusteella Tappara on näyttänyt vahvimmalta. Liigan ominaispiirteisiin kuuluvat kuitenkin hyvin vahvasti yllätyksen, joten kevään pudotuspeleissä ei kannata mitään pitää itsestäänselvyytenä. Tuleeko jostain “tämän kauden Kerho”, joka pistää keväällä isommille luun kurkkuun?

Liiga live stream ja televisiointi

Liigaa ei ainakaan laillisen keinoin ole ilmaisina live streameina tarjolla. Sen sijaan Telia tarjoaa Telia TV:n kautta jokaisen liigaottelun suorana ja Suomeksi selostettuna. Hintakin on varsin kohtuullinen, joten liigafanille Telia TV:n Liigapassi on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Telia jatkaa myös suositun Liigalive 360 formaatin toteuttamista läpi kuluvan kauden. Ohjelmassa seurataan kaikkia kierroksen otteluita ja käydään samalla läpi polttavia puheenaiheita Liigan ympärillä.

Tälle kaudelle Telia on myöntänyt lähetysoikeuksia muutamaan otteluun myös perinteisille tv-kanaville. MTV Oy:n Sub näyttää kauden aikana 15 ottelua suorana. Avausottelua lukuunottamatta kaikki näytetään perjantai-iltaisin. Ottelut löytyvät myös C Moren suoratoistopalvelusta.

888 banneri talletusbonus 100€