Vedonlyöntibonukset

Kaikki vedonlyöntibonukset yhdestä paikasta! Löydät tältä sivulta parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset luotettaville, Eurooppalaisille vedonvälittäjille. Päivitämme listaa viikoittain ja neuvottelemme jatkuvasti lukijoillemme parempia bonuksia, vedonlyöntikisoja ja kampanjoita. Kaikki tämän sivun kautta avatut pelitilit ovat oikeutettuja Veikkausvihjeiden erikoiskampanjoihin. Vedonlyöntibonusten ehdot kannattaa lukea tarkkaan ja ehdot löytyvät peliyhtiön sivuilta. Listaus on päivitetty torstaina 1. huhtikuuta 2020.

Vedonlyöntibonukset 2020

Koskaan ennen ei tilanne ole vedonlyöjän kannalta ollut yhtä otollinen kuin nyt. Kova kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on nostanut myös bonustarjoukset uudelle tasolle. Vedonlyöntibonuksia hyödyntämällä pystyykin nykypäivänä keräämään satoja, jos ei jopa tuhansia, euroja ylimääräistä rahaa. Näin aloittelevakin pelaaja saa pelikassansa nopeasti aivan uuteen uskoon.

Olemme listanneet sivuillemme kaikki parhaat vedonlyöntibonukset. Valitsetpa listasta minkä/mitkä bonukset tahansa, olet taatusti hyvissä käsissä. Ilmaista rahaa vedonlyöntisivustot eivät kuitenkaan ehdoitta jakele, joten tutustu tarkasti myös bonuskierrätykseen sekä muihin bonuksia koskeviin ehtoihin. Löydät kaiken tarpeellisen sivuston esittelystä klikkaamalla vedonlyöntisivuston nimeä.

Vedonlyöntimarkkinoille mahtuu myös mätiä omenia. Jos törmäät jossain tarjoukseen, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole totta. Suosittelemmekin pitäytymään isoissa ja tunnetuissa vedonvälittäjissä, silloin voit olla varma että saat aina myös rahasi ulos sivustolta.

Vedonlyöntibonukset ilman talletusta

Kovan kilpailun vuoksi vedonlyöntisivustot houkuttelevat toisinaan asiakkaita myös bonuksilla, jotka eivät edes vaadi oikean rahan tallettamista sivustolla. Nämä tarjoukset ovat kuitenkin melko harvinaisia ja kooltaan pieniä. Yhtäkaikki, ilmainen raha on aina syytä ottaa talteen mikäli tällaisiin tarjouksiin törmää.

Selvästi yleisimpiä ovatkin ns. ilmaisvedot, jolloin sivusto antaa sinulle riskittömän ensimmäisen vedon talletuksesi jälkeen. Esimerkiksi LeoVegas antaa uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä myös 10€ ilmaisvedon käytettäväksi mobiilivedonlyönnissä. Vastaavia ilmaisvetoja on tarjolla myös Karamballa, NordicBetillä sekä Mobilebetillä.

Kannattaa myös muistaa, että ilmaisvedot tai ilman talletusta saatavat bonukset eivät suinkaan lopu ensimmäiseen talletukseen. Sivustot kilpailevat myös jo olemassaolevien asiakkaiden suosiosta jatkuvilla kampanjoilla. Voitkin olla varma, että tilin avaamisen jälkeen sähköpostiisi ja kännykkääsi tipahtelee tasaiseen tahtiin mukavia bonustarjouksia. Sanomattakin on selvää, että nämä tarjoukset kannattaa useimmiten hyödyntää.

Parhaat vedonlyöntibonukset

Olemme listanneet parhaat vedonlyöntibonukset 2020 alapuolelle. Mitkä niistä sitten kannattaisi valita? Kysymykseen ei varsinaisesti ole oikeaa vastausta, mutta puretaan asiaa hieman pienempiin osiin.

Aktiivisen vedonlyöjän tai sellaiseksi aikovan kannattaa tottakai hyödyntää mahdollisimman monta bonusta. Selkein syy tähän on se, että kierrättämällä usean bonuksen saa ilmaista pelirahaa pelikassan kasvattamiseksi. Jos sen sijaan olet harrastepeluri joka lyö vedon tai pari viikossa, emme suosittele kuin yhtä bonusta kerrallaan. Tähän selkein syy on se, että bonukset tavallisesti vanhenevat tietyssä ajassa (7pv – 3kk), joten kierrätys on käytännössä mahdotonta.

Toinen etu useammista bonuksista on se, että löydät aina kohteellesi mahdollisimman hyvän kertoimen. Sivustot tarjoavat eri lajeihin ja tapahtumiin varsin vaihtelevia kertoimia. Useammalla pelitilillä varmistat itsellesi aina parhaan kertoimen tai ainakin hyvin lähelle. Sivustot tarjoavat säännöllisesti myös erilaisia korotettuja kertoimia tai muita täkyjä, jotka luonnollisesti kannattaa useimmiten hyödyntää.

Toinen hyvä sääntö on, että kannattaa avata tilejä niin isoille kuin hieman pienemmillekin sivustoille. Jos esimerkiksi olet melko aktiivinen vedonlyöjä, joka pelaa useita eri lajeja suosittelemme kahdenlaisia bookkereita. Esimerkiksi kaksi isoa ja perinteistä vedonlyöntisivustoa kuten Unibet ja NordicBet sekä kaksi pienempää sivustoa à la Rizk (erinomainen eSportsiin!) ja ComeOn antaa jo sellaisen sateenvarjon, jolla pääset pitkälle. Lisäksi saat välittömästi käyttöösi noin 400€ lisää pelirahaa!

 


100% BONUS 200€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100€ BONUS JA 25€ ILMAISVETO
100% BONUS 200€ ASTI
10€ TALLETUKSELLA 50€
100€ ILMAISVETO
75€ ILMAISVETO
100€ TALLETUSBONUS
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 200€ ASTI
10€ ILMAISVETO
100% BONUS 50€ ASTI
50€ BONUS
100% BONUS 150€ ASTI
100 % BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 50€ ASTI
50€ RISKITÖN VETO
100% BONUS 100€ ASTI
200€ ILMAISVETO
100 % BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 25€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
BONUS 100€ ASTI
100€ Bonus
Ei bonusta, ei kierrätystä
TALLETA 10€, PELAA 50€
100€ ILMAISVETO
100 % BONUS 100€ ASTI
150€ TALLETUSBONUS
SpeedyBet
10€ ILMAISVETO
50€ BONUS
100% BONUS 50€ ASTI
BONUKSIA
50% BONUS 75€ ASTI
100% BONUS 150€ ASTI
Uusimmat vihjeet

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.