Vedonlyöntisivut

Täältä löydät parhaat vedonlyöntisivut vuodelle 2020. Vedonlyöntisivujen joukkoon olemme valikoineet netin laajasta valikoimasta luotettavimmat toimijat, joilta löydät myös kilpailukykyiset kertoimet, verovapaat voitot sekä suomenkielisen asiakaspalvelun.

royal panda ilmaisveto 20 euroa

Parhaat vedonlyöntisivut

Rahapelaaminen on siirtynyt yhä enemmän nettiin ja yrittäjiä on moneen lähtöön. Siksi kaikista tärkein kriteeri vedonlyöntisivustolle on luotettavuus. Parhaat vedonlyöntisivut ovat niitä, jotka pitävät sen mitä lupaavat ja joiden huomaan uskallat luovuttaa rahaa luottavaisin mielin. Parhailla kertoimilla ei tee mitään siinä vaiheessa, jos et saa voittojasi kotiutettuja tai luvattuja palkintoja ja bonuksia ei koskaan toimiteta. Siksi löydät sivuiltamme vain sellaisia vedonlyöntisivuja, jotka olemme itse käytössä havainneet luotettaviksi.

Toiseksi tärkein kriteeri vedonlyönnissä on kerrointen kilpailukykyisyys. Vedonlyöntisivustoilla on usein eri kertoimia tarjolla ja siksi kerrointen vertailu on välttämätöntä parhaan kertoimen löytämiseksi. Pitkässä juoksussa voitollinen vedonlyönti on vaikeaa, joten tasoituksen antaminen “talolle” pelaamalla huonommalla kertoimella ei ole järkevää. Paras vedonlyöntisivusto on se, jolta löydät parhaat kertoimet luotettavuuden ohella.

Käytettävyys

Vedonlyöntisivuston tulee myös olla helposti ja mukavasti käytettävä. Käyttömukavuus ilmenee hyvin siinä, että löydät haluamasi ottelun ja kohteet vaivattomasti ja nopeasti, niin mobiilissa kuin tietokoneellakin. Lisäksi sivuston tulee olla rakennettu niin, että kaikki toiminnot ja palvelut – myös säännöt ja ehdot – ovat helposti löydettävissä.

Pidämme tärkeänä myös suomenkielistä asiakaspalvelua pelaajan ja vedontarjoajan viestinnän helpottamiseksi. Suomenkielisyys madaltaa kysyä mielessä pyöriviä kysymyksiä ja helpottaa mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämistä.

Verovapaat voitot

Kaikki meidän sivuiltamme löytämäsi vedonlyöntisivustot omaavat lisenssin EU- alueella, joten voittosi ovat automaattisesti verovapaita, eikä sinun tarvitse miettiä voittojesi verotusta.

Kaikilla vedonlyöntisivuilla on omat heikkoutensa ja vahvuutensa, joten vedonlyöntisivustoihin kannattaa aina tutustua löytääkseen oman suosikkinsa. Mutta ei kuitenkaan pidä ummistaa silmiään muiden vedonlyöntisivustojen kertoimilta.

Löydä paras vedonlyöntisivu

Paras vedonlyöntisivu juuri Sinulle löytyy kokeilemalla. Yksi arvostaa yli kaiken asti parhaita kertoimia, toinen saattaa asettaa vedonlyöntibonuksen etusijalle, kolmas puolestaan käytettävyyden. Vedonlyöntisivustoja kokeillessa kannattaa hyödyntää erilaiset tervetuliaistarjoukset, kuten bonukset ja ilmaisvedot, joiden avulla pääset tutustumaan vedonlyöntisivustoon hyvin matalalla riskillä.

Ylhäältä löydät parhaiden vedonlyöntisivustojen listauksen, joista voit tutustua kunkin joista voit tutustua kunkin vedonlyöntisivun tarkemman arvostelun sekä löydät uuden pelaajan tarjoukset ja parhaat vedonlyöntibonukset.

Useampi tili takaa parhaat kertoimet

Vedonlyöntiin pätevät täysin samat lainalaisuudet kuin kaikkeen sijoitustoimintaan. Haluat tottakai lyödä pitkävetosi sekä muutkin vedot parhailla mahdollisilla kertoimilla. Pelkästään yhdellä sivustolla veikkaamalla tämä ei kuitenkaan onnistu. Ratkaisu on yksinkertainen. Avaa pari pelitiliä lisää.

“Shoppailemalla kertoimia” parannat vedonlyöntisi tulosta huomattavasti jo lyhyellä aikavälillä. Asiassa on myös toinen hieno puoli. Saat käyttöösi useamman vedonlyöntibonuksen! Pelikassa kiittää bonuksista, sillä pienellä vaivalla saat kierrätettyä itsellesi rutkasti lisää pelirahaa. Kun tähän yhdistää veikkausvinkkimme sekä parhaat kertoimet, olet jo ottanut ison askeleen kohti parempaa huomista.

Eri sivustot eri lajeihin

Vedonvälittäjiä harkitessasi kannattaa myös hetki uhrata siihen, että mietit omaa pelaamistasi. Jos pelaat lähinnä pitkävetoa tuttuihin kotimaisiin kohteisiin kuten SM-liigaan ja muihin kotimaisiin sarjoihin, pohjoismaiset sivustot kuten NordicBet ja Unibet ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Jos taas esimerkiksi eurooppalainen jalkapallo muodostaa valtaosan peleistäsi, kannattaa tsekata myös ainakin Betfair, Jetbull ja Mobilebet.

Veikkausvihjeet.com tarjoaa aina ilmaiset veikkausvinkit markkinoiden sen hetken korkeimmilla kertoimilla. Kannattaa siis ottaa haltuun ainakin muutama pelitili, jotta varmistat myös itsellesi parhaat kertoimet jokaisessa tilanteessa.

 


100% BONUS 200€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100€ BONUS JA 25€ ILMAISVETO
100% BONUS 200€ ASTI
10€ TALLETUKSELLA 50€
100€ ILMAISVETO
75€ ILMAISVETO
100€ TALLETUSBONUS
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 200€ ASTI
10€ ILMAISVETO
100% BONUS 50€ ASTI
50€ BONUS
100% BONUS 150€ ASTI
100 % BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 50€ ASTI
50€ RISKITÖN VETO
100% BONUS 100€ ASTI
200€ ILMAISVETO
100 % BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 25€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
100% BONUS 100€ ASTI
BONUS 100€ ASTI
100€ Bonus
Ei bonusta, ei kierrätystä
TALLETA 10€, PELAA 50€
100€ ILMAISVETO
100 % BONUS 100€ ASTI
150€ TALLETUSBONUS
SpeedyBet
10€ ILMAISVETO
50€ BONUS
100% BONUS 50€ ASTI
BONUKSIA
50% BONUS 75€ ASTI
100% BONUS 150€ ASTI
Uusimmat vihjeet

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.