888sport – Legendaarinen pelisivusto nyt myös suomeksi

888sport on jo pitkään mainetta niittäneen “kolmen kasin” pelitalon vedonlyöntisivusto. Saman sateenvarjon alla toimivat suomalaisillekin varsin tutut 888poker sekä 888casino. Alunperin historia ulottuu jo pitkälle edelliselle vuosituhannelle, joten kokeneesta pelitalosta on kyse. Nyt 888sport tarjoaa palveluitaan myös suomenkielellä.

Suomalaisille pelaajille tärkeää on toimivan sivuston lisäksi myös yhtiön lisenssin kotipaikka. 888sport operoi Gibraltarin lisenssille, mikä tekee pelaamisesta paitsi äärimmäisen turvallista ja luotettavaa, myös täysin verovapaata. Tästä annamme ison plussan muutenkin erinomaiselle peliyhtiölle.

100% bonus 100€ asti uusille asiakkaille

  • Avaa ilmainen pelitili kauttamme
  • Talleta vähintään 10€
  • Kierrätä bonussumma kerran haluamaasi kohteeseen minimikertoimella 1.50
  • Nauti 100% bonuksesta, maksimi 100€

888sport uudisti tarjoustaan suomalaisille asiakkaille. Nyt käsillä onkin aivan erinomainen bonus uusille asiakkaille. 100% bonus ensimmäiselle talletukselle varsin helpolla kierrätyksellä on markkinoiden parhaita tarjouksia.

Et tarvitse bonuskoodeja. Ainoa vaatimus bonuksen saamiselle on yhdenkertainen kierrätys minimikertoimella 1.50. Eli jos talletat esimerkiksi 50€, saat saman 50€ bonusrahaa tilillesi kun olet pelannut ensimmäisen viisikymppisen kerran läpi minimikertoimella 1.50. Bonusrahalle kierrätysvaatimus on 6x ja jälleen minimikertoimella 1.50, mikä on selvästi markkinoiden keskiarvoa matalampi raja.

Bonuskierrätykseen on aikaa huimat 60 päivää, joten bonus sopii aktiivisen betsarin lisäksi mainiosti myös satunnaisesti vetoa lyövälle.

AVAA TILI 888SPORTILLE

Valtava kohdevalikoima huippukertoimilla

888sport on valinnut helpomman tien kohteidensa sekä kertoimien tarjoamisessa. Se ei julkaise tai laske lainkaan kertoimia, vaan ostaa kaiken ulkopuolelta. Kertoimet ja kohdevalikoima ovat samat kuin suomalaisille kovin tutuilla Unibetilla, LeoVegasilla tai Mr Greenillä. Tämä tarkoittaa valtavaa kohdevalikoimaa sekä aivan markkinoiden kärkipään kertoimia.

On hyvin vaikeaa löytää laji, josta 888sportilla et voi lyödä vetoa. Isoista sarjoista kaikki ovat tarjolla myös live-vedonlyöntiin, joten alkuun pääset jouhevasti. Suomalaisille rakkaimmista lajeista jääkiekko, jalkapallo, koripallo, tennis, moottoriurheilu yms. on katettu joka maailman kolkkaa myöden. Ilahduttavaa on myös runsas kohdetarjonta kotimaisiin vähemmän pelattuihin sarjoihin.

888sport mobiilissa

Lyötkö jo suurimman osan vedoistasi mobiililaitteella? Näin tekee jatkuvasti kasvava osa pelikansasta ja tähän kehitykseen 888sport on hypännyt vahvasti mukaan. Kuten jo viimeisen ilmaisvedon ohjaamisesta kännykälle tai muulle kannettavalle laitteelle voi päätellä, 888sport uskoo mobiilisivustoonsa täysin. Ja miksipä ei. Kaikki toimii mutkattomasti myös pieneltä ruudulta, olet sitten lyömässä kiireellä vetoa sisään kesken lätkämatsin tai availemassa rauhassa uutta tiliä kotisohvalla. Asian voit todeta alta omin käsin.

AVAA TILI 888SPORTILLE MOBIILISSA TÄSTÄ

Rahansiirto sivustolle

888sport on tehnyt suomalaisille rahansiirrot helpoksi molempiin suuntiin. Talletukset ovat aina välittömiä ja käytössä on normaalien luottokortti- ja verkkopankkisiirtojen lisäksi myös tunnetuimmat nettilompakot kuten Neteller ja Skrill.

Kotiutukset eivät näy tilillä samantien, mutta markkinoiden keskimääräiseen käsittelyaikaan verrattuna 888sport pärjää hyvin. Kotiutukset tulee tehdä samalla tavalla kuin alkuperäinen talletuskin. Poikkeus suomalaisten kohdalla on kuitenkin Mastecard, joka ei anna kotiuttaa kortille. Tällöin tulee käyttää normaalia tilisiirtoa voittoja kotiuttaessa.

Asiakaspalvelu

888sportin asiakaspalveluun saat yhteyden verkkosivustolta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla 24/7 palvelevaan puhelinnumeroon. Valitettavasti palvelua ei vielä ole tarjolla suomeksi, mutta jos edes englannin alkeet ovat hallussa ongelmia tuskin tulee. Sivustolta löytyy myös kattava FAQ-osio, josta löydät suurella todennäköisyydellä vastaukset ainakin yleisiin käyttöehtoihin sekä usein vastaan tulleisiin pulmiin.

AVAA TILI 888SPORTILLE