Coolbet – Viileää vedonlyöntiä ja hienoja bonuksia

Coolbet on nimensä mukaisesti yksi viileimmistä vedonlyöntisivustoista, mitä netistä löytyy. Tyylikkyys itsessään ei kuitenkaan vielä riitä, jos muu toiminta sakkaa. Coolbetin kohdalla tilanne ei todellakaan ole tämä, sillä sivusto tarjoaa myös markkinoiden parhaisiin lukeutuvat kertoimet sekä ehdottoman hyvät bonukset. Varsinkin uusien pelaajien tervetulotarjous on erittäin houkutteleva.

Coolbet on bonusten lisäksi muutenkin virkistävä poikkeus vedonlyöntisivustojen joukossa. Pohjoismaisena sivustona Coolbet tarjoaa kertoimia (hyviä sellaisia) myös moniin pienempiin tapahtumiin. Esimerkiksi talviurheiluun löytyy enemmän pelattavaa kuin todennäköisesti miltään muulta sivustolta. Coolbet on ottanut myös monenlaisia hauskoja ja rahanarvoisia kilpailuja mukaan viikottaiseen ohjelmaansa. Tunnetuin näistä lienee Viikonlopun Triplaus. Collbetilla voit myös rakentaa oman vetosi, jos valmiista valikoimasta ei sopivaa kohdetta löydy!

Pelaat sitten vakavissasi tai viihdemielessä, Coolbet on lähes täydellinen sivusto. Ainoa pieni miinus tulee live streamien puuttumisesta, mutta kovin pahana puutteena tätä ei voi pitää kun kaikki muu toimii niin hienosti.

Coolbet ja jääkiekon MM-kisat 2019

Coolbet on tänäkin vuonna aktiivisesti mukana lätkän MM-huumassa. Saat kisoihin asti joka viikko ilmaisvedon ja samalla voit voittaa matkan paikan päälle jääkiekon MM-kisoihin 2019! Lisätietoja kampanjasta löydät alla olevasta linkistä:

NAPPAA COOLBETILTA ILMAISVETO JOKA VIIKKO + VOITA MATKA MM-KISOIHIN!

Kaksi bonusvaihtoehtoa uusille asiakkaille

100% Talletusbonus 150€ asti

Vaihtoehto 1 on ensimmäisen talletuksen tuplaus aina 150€ asti. Tämän bonuksen saat käyttöösi käyttämällä talletuksen yhteydessä bonuskoodia COOL150. Tämä tarkoittaa, että vaikkapa 100€ talletuksella sinulla on välittömästi käytössäsi 200€ pelirahaa.

Bonuksella on kuusinkertainen (6x) kierrätysvaatimus, jossa minimikerroin on ainoastaan 1.50. Tämä on selvästi keskimääräistä helpompi kierrätys.

Talleta 10€ – Pelaa 50€

Toisena vaihtoehtona on hurja 400% bonus, jossa 10€ talletuksella saat 50€ pelirahaa! Tämän bonuksen valitsemiseen tarvitset koodin 4XBONUS. Myös toiseen bonukseen pätevät samat 6x kierrätysehdot, kuin ensimmäiseenkin vaihtoehtoon.

AVAA TILI COOLBETILLE

Paljon kohteita hyvillä kertoimilla

Coolbet on noussut melko lyhyessä ajassa suomalaisten vedonlyöjien suosikiksi. Suomalaiset ovat varsin hinta- ja laatutietoista kansaa myös vedonlyönnissä, joten siitäkin voi päätellä jotain sivuston tasosta. Coolbet tarjoaakin erittäin korkeita kertoimia lähes lajista riippumatta. Ilahduttavasti kertoimissa otetaan myös kantaa ja ne kestävät varsin reilusti panostusta. Kun monella muulla sivustolla jo pienikin veto vähemmän vaihdettuun kohteeseen voi mennä erilaisiin manuaalitarkastuksiin tai suoraan hylätyksi, Coolbetilla tätä vaaraa ei ole.

Kohdevalikoima on laaja. Uskallamme väittää, että löydät jokaiseen etsimääsi pelikohteeseen kertoimet Coolbetin sivustolta. Ja mikä parasta, jos näin ei ole voit pyytää kertoimia! Harva sivusto suostuu avaamaan kohteita asiakkaiden toiveesta, mutta Coolbetilla tämäkin on nähty useaan otteeseen.

Coolbet mobiilissa

Coolbet on alunperin suunniteltu mobiilisivustoksi, joten kaikki on optimoitu myös pienemmille ruuduille. Jos haluat ottaa kaiken irti Coolbetin sivustosta, voit ladata myös vartavasten kehitetyn mobiilisovelluksen. Varsinkin live-vetoa harrastaville tätä voikin lämpimästi suositella.

Jos lyöt pääosan vedoista ennen ottelua tai vaikkapa erätauoilla, tulet mainiosti toimeen myös ilman sovellusta. Tällöin sinun tarvitsee ainoastaan surffata kännykälläsi tai muulla mobiililaitteella Coolbetin sivustolle, kirjautua sisään ja antaa palaa. Kaikki toimii täysin samalla tavalla kuin muutenkin, paitsi että homma on optimoitu juuri sinun Android tai iOS -laitteesi mukaan.

AVAA TILI COOLBETILLE MOBIILISSA TÄSTÄ

Rahansiirto Coolbetille

  • Visa
  • Mastercard
  • Trustly
  • Neteller
  • Skrill

Coolbetille tallettaminen on nopeaa ja helppoa. Löydät sivustolta kaikki käytetyimmät menetelmät, kuten yleisimmät luottokortit, verkkopankin tai nettilompakot. Talletukset ovat maksutavasta riippumatta välittömästi perillä ja kaiken lisäksi täysin ilmaisia.

Kotiutukset tulee pääsääntöisesti tehdä samalla tavalla kuin millä alkuperäinen talletus on tehty. Suomalaisittain on kuitenkin hyvä huomata, että Mastercard ei käsittele hyvityksiä suomalaisten korteille. Jos siis olet tallettanut Mastercardilla, kotiutus tulee tehdä jotain muuta maksutapaa käyttäen, yleisimmin suoraan pankkitilille.

Ennen ensimmäistä kotiutusta sinulta saatetaan kysyä myös henkilökohtaisia dokumentteja, kuten kopiota henkilötodistuksesta tai käytetystä luottokortista. Tämä on täysin normaali käytäntö ja tarkoitettu suojaamaan asiakkaita väärinkäytöksiltä. Homma hoituu parin dokumentin lataamisella muutamassa minuutissa ja tarvitsee tehdä vain kerran, joten isoa vaivaa tästä turvakäytännöstä ei ole.

Asiakaspalvelu

Coolbetin asiakaspalveluun saat yhteyden verkkosivustolta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla 24/7 palvelevaan puhelinnumeroon. Sivustolta löytyy myös kattava FAQ-osio, josta löydät suurella todennäköisyydellä vastaukset ainakin yleisiin käyttöehtoihin sekä usein vastaan tulleisiin pulmiin. Kaikki toimii suomeksi ja kokemuksiemme mukaan asiat myös hoituvat lähes aina muutamassa minuutissa.

AVAA TILI COOLBETILLE