Olybet – Pitkän linjan peliyhtiö nyt myös suomeksi!

Olybet ei välttämättä ole suomalaisille pelaajille niitä tutuimpia sivustoja, vaikka yhtiön taival on pitkä ja ansiokas. Baltiassa Olybet on yksi tunnetuimpia brändejä pelimaailmassa ja nyt tarjolla on vihdoin myös suomenkielinen sivusto.

Olybet bonus – tuplaa ensimmäinen talletuksesi

Olybet tarjoaa uusille asiakkaille varsin perinteistä ensitalletusbonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan 100€ asti.

  • Avaa uusi pelitili sivumme linkistä
  • Tee ensimmäinen talletus (10€-100€)
  • Käytä talletuksessa bonuskoodia TUPLA100
  • Nauti 100€ talletusbonuksesta!

Kierrätysvaatimus on Olybetilla hieman keskimääräistä korkeampi, 10x talletus sekä bonuksen määrä. Myös kierrätykseen kelpaavien kohteiden määrää on rajoitettu, esimerkiksi tasoitusvedot eivät pääosin kuulu kierrätyskelpoisiin kohteisiin. Varmimpia vaihtoehtoja ovat 1X2-kohteet, jotka kerryttävät aina kierrätystä. Toisaalta minimikerroin on vain 1.60, mikä helpottaa kierrätystä huomattavasti. Aikaa kierrätykseen on 14 vuorokautta.

OTA TÄSTÄ 100€ BONUS!

Hyvä kohdevalikoima korkeilla kertoimilla

Olybet tarjoaa varsin mukavan kohdevalikoiman ja kertoimetkin ovat pääosin kelpo tasoa. Tuttuun tapaan parhaiten ovat edustettuna isot lajit ja liigat kuten Valioliiga, Mestarien Liiga, NHL ja NBA. Kuitenkin vaikkapa juuri kotimainen Liiga löytyy myös vahvasti Olybetin listoilta.

Kaikki kohteet ovat pelattavissa myös mobiililaitteilla. Erillistä ohjelmistoakaan ei tarvitse ladata, sen kun vain surffaa Olybetin kotisivulle ja kirjautuu sisään. Mobiilioptimoitu sivusto ei vaikuta olevan ihan yhtä jouheva kuin muutamalla muulla pidempään mobiilissa toimineella sivulla. Kaikki perusasiat hoituvat kuitenkin ihan kätevästi, vaikkakin ehkä muutaman sekunnin kilpailijoita hitaammin.

Rahansiirrot Olybetille

EU-lisenssillä toimiva Olybet tarjoaa suomalaisille pelaajille verottomat voitot sekä lukuisia käteviä talletustapoja. Verkkopankki, yleisimmät luottokortit Visa ja Mastercard, nettilompakot ja vaikkapa ihan perinteinen tilisiirto ovat käytössä. Talletukset ovat pääosin välittömästi näkyvissä pelitilillä.

Kotiutuksiin käytetään pääosin samaa tapaa, kuin millä alkuperäinen talletus on tehty. Myös kotiutukset toimivat ripeästi, lähes joka kerta kotiutus hoidetaan viimeistään nostopyyntöä seuraavana arkipäivänä.