Optibet – Baltian lahja suomalaisille vedonlyöjille

Optibet ei ole niitä tunnetuimpia vedonlyöntisivustoja suomalaisten keskuudessa, ainakaan vielä. Sivustolla on kuitenkin vankka jalansija itäisessä Euroopassa ja nyt jalansijaa haetaan vahvasti myös pohjolasta. Optibetilla on jo yli kymmenen vuoden kokemus alalta, joten kyseessä on varsin kokenut ja vakiintunut sivusto.

Sitten siihen tärkeimpään, eli kohteisiin ja kertoimiin. Kohdevalikoimassa Optibet ei häviä kenellekään. Tarjolla on valtava määrä pelattavaa kaikista maailman kolkista. Myös kotimaiset sarjat ovat yllättävänkin vahvasti esillä, sillä pelejä saa sisään niin jalkapallon kuin jääkiekonkin alasarjoihin, Korisliigaan, Superpesikseen ja moniin muihin hieman pienemmän profiilin pääsarjoihin.

Kertoimet Optibetilla ovat perushyvää tasoa, joskaan hieman pienemmissä sarjoissa sivusto ei pärjää esimerkiksi 888sportin tai Mr Greenin kaltaisille jäteille. Isoissa sarjoissa Optibet on vahvimmillaan, eli jos pääosa vedoista menee esimerkiksi Valioliigaan, NHL:ään, NBA:han, tennikseen tai muihin seurattuihin ja paljon pelattuihin sarjoihin, Optibet on takuuvarma valinta. Vähintään bonuksen verran sivustolla kannattaa pelata kaikkien muidenkin ja muodostaa sinä aikana oma mielipide Optibetistä.

Optibet omaa Maltan lisenssin ja tarjoaa näin verovapaat voitot kaikille suomalaisille! 

100% bonus 50€ asti uusille asiakkaille

  • Avaa ilmainen pelitili kauttamme
  • Talleta vähintään 10€ koodilla SPORTS50
  • Nauti 100% bonuksesta, maksimi 50€

Optibet tarjoaa uusille suomalaisasiakkaille ihan maistuvan 100%/50€ ensitalletusbonuksen. Bonus ei suuruudeltaan ole markkinoiden kärkiluokkaa, mutta ehdottomasti hankkimisen arvoinen. Bonuksen saat automaattisesti tilillesi käyttäessäsi ensimmäisen talletuksen yhteydessä koodia SPORTS50. Käytännössä siis 50€ talletus antaa sinulle välittömästi 100€ pelirahaa.

Bonuksen kierrätysehdot ovat markkinoiden keskiluokkaa. Talletus ja bonus tulee kierrättää 4x vedonlyönnissä vähintään 1.80 suuruisilla kertoimilla. Aikaa tähän on täydet 30 päivää, joten kiirettä ei varmasti tule harrastepelaajillakaan. Ja pienemmilläkin kertoimilla voi toki vetoja lyödä, mutta ainoastaan 1.80-tasoiset vedot kasvattavat kierrätystä.

AVAA TILI OPTIBETILLE TÄSTÄ

Mukavasti live-kohteita hyvillä kertoimilla

Live-vedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan. Optibet on erinomaisesti ajan hermolla, sillä sivuston live-osio on yksi markkinoiden kattavimpia. Live-kohteisiin pätee sama edellämainittu teema, jossa isoihin sarjoihin ja otteluihin on tarjolla mahtava määrä kohteita huippukertoimilla, mutta pienempiin sarjoihin tarjonta on vaatimatonta. Näihinkin kuitenkin kohteita löytyy, mutta kertoimet eivät ole aivan huipputasoa.

Maininnan arvoinen seikka on e-urheilukohteiden suuri määrä myös live-vedoissa. Jos hurjasti suosiotaan nostava elektroninen urheilu on lähellä sydäntä, niin Optibet tarjoaa mainion tilaisuuden muuttaa näkemykset rahaksi.

Optibet ja mobiilivedot

Kännykällä tai muulla mobiililaitteella lyötävät vedot ovat jo ohittaneet suosiossa kaikki muut tavat asettaa vetoja. Nykypäivänä onkin itsestään selvää, että jokainen itseään kunnioittava vedonvälittäjä tarjoaa toimivan mobiilialustan. Optibetilla voit lyödä vetoa iOS, Android kuin muillakin suosituimmilla käyttöjärjestelmillä varustetuilla älylaitteilla. Mobiilivetojen lyöminen ei edes vaadi mitään ulkoisen sovelluksen lataamista vaan voit surffata Optibetin sivulle mobiiliselaimellasi ja kirjautua sisään. Tämän jälkeen kaikki on helppoa kuin heinänteko, sillä sivusto on optimoitu tädellisesti myös pienemmille näytöille.

AVAA TILI OPTIBETILLE MOBIILISSA TÄSTÄ

Suomalaisten rahansiirtomahdollisuudet

Optibet ei talletus- ja kotiutusmahdollisuuksiltaan poikkea muista saman kaliiberin sivustoista. Voit tallettaa Optibetille helposti useammallakin tutulla vaihtoehdolla. Visa ja Mastercard, kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkisiirrot sekä tunnetuimmat nettilompakot ovat käytössä. Kotiutuksissa tulee pääsääntöisesti käyttää samaa maksutapaa, millä alkuperäinen talletus on tehty.

Maksujen käsittely hoituu Optibetilla markkinoiden keskivertoa nopeammin. Talletukset ovat välittömästi pelitilillä käytössä ja myös kotiutuksissa Optibet yllättää positiivisesti. Kaikilla kotiutustavoilla rahat siirtyvät korkeintaan parissa päivässä takaisin pelaajan vastatilille, usein paljon nopeamminkin.

Asiakaspalvelu

Optibet saa oikeastaan arvostelun ainoat pyyhkeen hieman pienen bonuksen lisäksi asiakaspalvelustaan. Suomalaista tukea ei löydy, joten kaikki asiointi tulee tehdä englanniksi. Asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa, mutta paikalla ainoastaan aamusta iltaan. Nykypäivänä 24/7 asiakaspalvelu alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, joten tästä on pakko pieni miinus muuten erinomaisen sivuston papereihin merkitä.

Asiakaspalvelun tavoitat aukioloaikoina niin kotisivulta löytyvällä live chat-palvelulla, sähköpostilla tai perinteisesti puhelimitse. Kaikki tavat ovat toimivia ja yhteyden saat korkeintaan parissa minuutissa.

AVAA TILI OPTIBETILLE TÄSTÄ