Vulkanbet – eSportsin uusi koti!

Vulkanbet on melko tuore vedonlyöntisivusto, joka on kuitenkin jo niittänyt mainetta erityisesti e-urheilun saralla. Toki Vulkanbet lähes kaikki muutkin lajit ja sarjat sivuillaan tarjoaa, mutta nimenomaan muodikkaan eSportsin ystäville Vulkanbet on ohittamaton pelipaikka. Vulkanbet on vahvasti profiloitunut eSportsin edelläkävijäksi. Laajan kohdevalikoiman, hyvien bonusten ja muiden tarjousten ja kilpailukykyisten kertoimien lisäksi sivusto myös näyttää valtavan määrän huippumatseja suorana sivustollaan!

E-urheilun puolella Vulkabetin kattaus on vertaansa vailla. CS:GO on eSportsin suosituin alalaji ainakin meillä Suomessa, mutta Vulkanbet tarjoaa myös pitkän listan muita lajeja ja tapahtumia. LoL, DOTA 2, Rainbow Six, Starcraft, FIFA eSports ja monet muut löytyvät Vulkanbetin listoilta ja useimmista on tarjolla myös enemmän tai vähemmän suoratoistettua live streamia.

Vulkanbet toimii Maltan pelilisenssin alla, joten pelivoitot ovat suomalaisille verottomia. Sivustolta löytyy myös kasino hyvällä kolmiportaisella bonuspaketilla sekä aktiivisille pelaajille oivallinen uskollisuusohjelma, jossa on mahdollisuus nousta nopeasti nauttimaan erinomaisista eduista.

Vulkanbet vedonlyöntibonus

  1. Avaa ilmainen pelitili
  2. Tee ensimmäisen talletuksesi bonuskoodilla ESWELCOME
  3. Saat 100% bonuksen 50€ saakka ensimmäisellä talletuksella
  4. Saat lisäksi 100% bonuksen 75€ saakka toiselle talletukselle
  5. Minimitalletus: 20€

Uusille pelaajille Vulkanbet tarjoaa 100% ensitalletusbonusta 50€ saakka. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan 50€ saakka, esimerkiksi 20€ talletuksella pelitilille kilahtaa siten välittömästi 40€ pelirahaa. Myös toisella talletukselle saa 100% bonuksen, summa nousee tässä 75€ saakka.

Kierrätysvaatimukset Vulkanbetilla ovat keskimääräistä korkeammat. Lunastettu bonus on kierrätettävä 20-kertaisesti ennen kotiutusta. Aikaa bonuskierrätykseen on 14 vuorokautta, joten bonus on tarkoitettu aktiivisille pelaajille. Suurin sallittu panos bonuskierrätyksen aikana on 100€.

Vulkanbet myös rajoittaa bonuksella ansaittavia voittoja. Maksimivoitto bonuksella on 10x talletus.

Vulkanbetin kohteet ja kertoimet

Vaikka Vulkanbet on tunnettu lähinnä eSportsin kotina, muutakin pelattavaa sivustolta löytyy. Kaikki suuret lajit ja sarjat ovat tarjolla ja pääosin ihan hyvillä kertoimilla. Vulkanbet toimii myös mainiosti mobiilissa, joten kaikki kohteet on helposti tarjolla myös kännykän tai muun kannettavan laitteen kautta.

eSports on kuitenkin se selvä ykkönen Vulkanbetilla. Kohdevalikoima on tällä osastolla valtava ja ilahduttavasti tarjolla on myös todella paljon live streameja. Normaalien pelistriimien lisäksi Vulkanbet näyttää sivustollaan paljon Twitch- sekä Youtube-lähetyksiä ja mikä parasta, näihin tarjotaan myös ottelunaikaista live-vedonlyöntiä. Tylsää hetkeä ei siis Vulkanbetilla tarvitse pelätä kellonajasta riippumatta.

Rahansiirrot Vulkanbetille

Suomalaisille pelaajille Vulkanbet tarjoaa kattavan valikoiman tuttuja talletusvaihtoehtoja. Luottokortit Visa ja Mastercard sekä suorat pankkisiirrot Trustlyn kautta ovat niitä käytetyimpiä. Myös verkkolompakot Neteller ja Skrill ovat käytössä, kuten myös Paysafecard.

Kaikki talletukset ovat välittömästi näkyvissä pelitilillä. Talletukset ovat myös täysin kuluttomia. Kotiutukset tulee pääsääntöisesti tehdä samaa maksutapaa käyttäen, kuin millä alkuperäinen talletus on tehty. Poikkeuksen muodostaa Mastercard, jonka kautta kotiuttaminen ei onnistu. Tällöin käytetään verkkopankkisiirtoa.

Yhteenveto

Vulkanbet on mainio pelipaikka varsinkin aktiiviselle eSports-betsarille. Pelikohteita on valtavasti ja kertoimet ovat hyviä. Useat kohteet myös näkyvät live streamien kautta sivustolla. Ei Vulkanbetissa muutenkaan mitään vikaa ole, mutta sivuston kampanjat ja promootiot ovat korostetusti eSports-painotteisia. Hyvän käytettävyyden ansiosta sivusto toimii mainiosti myös mobiilissa, mikä on nykypäivänä yksi tärkeimmistä kriteereistä.