Veikkausvinkit

Me tarjoamme sinulle parhaat veikkausvinkit parhaille vedonvälittäjille ilmaiseksi joka päivä! Veikkausvinkkejä tulee suomalaisittain kiinnostavimpiin lajeihin, sarjoihin ja tapahtumiin.

Mihin lajeihin tarjoamme veikkausvinkkejä?

Kesäisin sivuiltamme voit lukea veikkausvinkit pesäpalloon (miesten ja naisten Superpesis & Ykköspesis), jalkapallossa keskiössä on Veikkausliiga ja Ykkönen. Pääsarjojen lisäksi vihjeitä tulee eri lajien arvokisoihin, esimerkiksi Ranskan EM-kisoihin tarjosimme vihjeen jokaiseen pelattuun otteluun ja turnauksen päätteeksi palautusta pelatuille euroille saatiin 112.18 %.

Talvi on vedonlyöjän juhla-aikaa. Elokuussa käynnistyvät Euroopan suursarjat, Valioliiga ja La Liga etunenässä, ovat isossa osassa talven jalkapallokattausta. Luonnollisesti valioliigavihjeiden ohelle tarjoamme veikkausvinkit Mestarien liigaan, unohtamatta pikkuveli Eurooppa-liigaa.

Luonnollisesti tarjoamme myös runsaasti veikkausvinkkejä Suomen ykköslajiin, jääkiekkoon. SM-liiga, NHL ja KHL löytyvät repertuaaristamme, syksyn World Cupia ja kevään MM-kisoja unohtamatta.

Tilastoja ja asiantuntemusta veikkausvinkkien taustalla

Panostamme siihen, että tarjoamme vinkkejä niihin lajeihin ja sarjoihin, joissa meiltä löytyy asiantuntemusta ja joita pääsee seuraamaan muutenkin kuin pelkkien tilastojen kautta. Voitollinen vedonlyönti ei ole helppoa, joten vedonvälittäjien kepittämiseen pitkässä juoksussa tarvitaan tilastojen oheen ymmärrystä myös itse lajista ja aktiivista seuraamista.

Esimerkiksi Venäjän MM-kisojen aikana menneiden otteluiden tilastot ja joukkueiden keskinäinen historia olivat veikkausvinkkien kannalta lähes merkityksettömiä. Joukkueiden pelitapa sekä yhtenäisyys olivat valttia, kuten vaikkapa Belgia, Kroatia ja mestaruuten asti rynninyt Ranska osoittivat. Suurimmista MM-futiksen mestarisuosikeista Saksa ja Espanja jäivät nuolemaan näppejään.

Veikkausvinkit parhaille vedonvälittäjille

Vihjaamme vain ja ainoastaan niille vedonlyöntisivustoille, jotka olemme todenneet luotettaviksi omassa käytössämme. Muita vaatimuksia ovat muun muassa kilpailukykyiset kertoimet, toimiva asiakaspalvelu ja toimivat rahansiirrot. Meidän kauttamme saat myös rahanarvoisia tarjouksia avittamaan vedonlyönnin aloittamista. Katso parhaiden vedonvälittäjien ja vedonlyöntibonuksien lista täältä!

Kuinka hyödynnän veikkausvihjeitä?

Ilmaisia vinkkejämme voit käyttää monin eri tavoin. Helpoin tapa on tietysti kopioida ne sellaisenaan. Jos kuitenkin katsot omaavasi paremman näkemyksen kohteesta, voit käyttää analyysiamme oman päätöksenteon tukena.

Voit myös hyödyntää kohteita muissa pelimuodoissa. Jos suora pitkäveto-tyylinen kohde ei houkuta, voit hakea vihjeen perusteella kovempaa kerrointa vaikkapa tulos- tai jopa monivedosta. Osumia tulee harvemmin, mutta ne ovatkin sitten varsin reippaita.

Muista myös aina, että vedonlyöntiin kuuluu vahvasti satunnaisuus. Vaikka vihje olisi kuinka laadukas, se ei silti osu joka kerta. Ja toisaalta erittäin heikosti perusteltu vihje voi yhtä hyvin osua. Vasta kun vetoja on kasassa satoja tai jopa tuhansia, alkaa vihjeiden todellinen laatu näkyä. Pidä siis panokset pieninä ja kohteet hyvinä, niin menestystä ei voi välttää.

Uusimmat veikkausvinkit