Veikkausvinkit

Me tarjoamme sinulle parhaat veikkausvinkit parhaille vedonvälittäjille ilmaiseksi joka päivä! Veikkausvinkkejä tulee suomalaisittain kiinnostavimpiin lajeihin, sarjoihin ja tapahtumiin.

Mihin lajeihin tarjoamme veikkausvinkkejä?

Kesäisin sivuiltamme voit lukea veikkausvinkit pesäpalloon (miesten ja naisten Superpesis & Ykköspesis), jalkapallossa keskiössä on Veikkausliiga ja Ykkönen. Pääsarjojen lisäksi vihjeitä tulee eri lajien arvokisoihin, esimerkiksi Ranskan EM-kisoihin tarjosimme vihjeen jokaiseen pelattuun otteluun ja turnauksen päätteeksi palautusta pelatuille euroille saatiin 112.18 %.

Näytä koko teksti

Talvi on vedonlyöjän juhla-aikaa. Elokuussa käynnistyvät Euroopan suursarjat, Valioliiga ja La Liga etunenässä, ovat isossa osassa talven jalkapallokattausta. Luonnollisesti valioliigavihjeiden ohelle tarjoamme veikkausvinkit Mestarien liigaan, unohtamatta pikkuveli Eurooppa-liigaa.

Luonnollisesti tarjoamme myös runsaasti veikkausvinkkejä Suomen ykköslajiin, jääkiekkoon. SM-liiga, NHL ja KHL löytyvät repertuaaristamme, syksyn World Cupia ja kevään MM-kisoja unohtamatta.

Tilastoja ja asiantuntemusta veikkausvinkkien taustalla

Panostamme siihen, että tarjoamme vinkkejä niihin lajeihin ja sarjoihin, joissa meiltä löytyy asiantuntemusta ja joita pääsee seuraamaan muutenkin kuin pelkkien tilastojen kautta. Voitollinen vedonlyönti ei ole helppoa, joten vedonvälittäjien kepittämiseen pitkässä juoksussa tarvitaan tilastojen oheen ymmärrystä myös itse lajista ja aktiivista seuraamista. Esimerkiksi Ranskan EM-kisojen aikana menneiden otteluiden tilastot ja joukkueiden keskinäinen historia olivat veikkausvinkkien kannalta lähes merkityksettömiä. Joukkueiden pelitapa sekä yhtenäisyys olivat valttia, kuten vaikkapa Wales, Islanti ja mestaruuten asti rynninyt Portugali osoittivat. Suurimmista EM-futiksen mestarisuosikeista Saksa, Espanja ja Italia jäivät nuolemaan näppejään.

Siksi hyödynnämme asiantuntijoiden ja työnsäkin puolesta eri urheilulajeja seuraavien henkilöiden panosta veikkausvinkeissämme. Esimerkiksi Viki Savonen tarjoaa panostaan Veikkausliigaan, keväällä koripallossa NBA-vihjeitä tarjosivat Michael Pounds ja Sami Ikävalko – joskin kaksikon saldo jäi puhtaaksi nollaksi ja heidät korvattiin Herra Konnalla.

Veikkausvinkit parhaille vedonvälittäjille

Vihjaamme vain ja ainoastaan niille vedonlyöntisivustoille, jotka olemme todenneet luotettaviksi omassa käytössämme. Muita vaatimuksia ovat muun muassa kilpailukykyiset kertoimet, toimiva asiakaspalvelu ja toimivat rahansiirrot. Meidän kauttamme saat myös rahanarvoisia tarjouksia avittamaan vedonlyönnin aloittamista. Katso parhaiden vedonvälittäjien ja vedonlyöntibonuksien lista täältä!

Uusimmat veikkausvinkit

eurooppa-liiga karsinnat 20.7.2018

Slavia Sofia – Ilves

18. 7. 2018.

ucl karsinta 18.7.2018 rosenborg

Rosenborg – Valur

17. 7. 2018.

ucl karsinta 17.7.2018 kypros

APOEL – Suduva

17. 7. 2018.

ucl karsinta helsinki 17.7.2018

HJK – Vikingur Gøta

16. 7. 2018.

allsvenskan 16.7.2018 elfsborg hammarby

Elfsborg – Hammarby

16. 7. 2018.

allsvenskan 15.7.2018 sundsvall aik

GIF Sundsvall – AIK

15. 7. 2018.

mm-jalkapallo ranska kroatia finaali

Ranska – Kroatia

13. 7. 2018.

veikkausliiga 14.7.2018 kemi honka

PS Kemi – FC Honka

12. 7. 2018.

mm-jalkapallo 2018 belgia englanti pronssiottelu

Belgia – Englanti

12. 7. 2018.

veikkausliiga 14.7.2018 inter sjk turku

FC Inter – SJK

12. 7. 2018.