Jääkiekko

Vihjaajamme löytävät viikoittain useita loistavia pelikohteita MM-kisoista, kotimaisesta Liigasta sekä rapakon takaa NHL:stä. Tarkista parhaat peli-ideat jääkiekkoon päivittäin Veikkausvihjeet.com:ista!

Pelivihjeet jääkiekkoon

Jääkiekko on suomessa kansallislajin asemassa, vaikka virallisesti titteli kuuluukin pesäpallolle. Tämä näkyy myös vedonlyönnissä, jossa jääkiekon pelivaihdot ovat aivan toisella tasolla verrattuna mihin tahansa muuhun lajiin. Varsinkin keväisin ratkaisuotteluiden lähestyessä kiinnostus jääkiekkoa kohtaan on huimaa.

Veikkausvihjeet.com tarjoaa ilmaiset veikkausvinkit kaikkiin jääkiekon kiinnostavimpiin sarjoihin sekä tapahtumiin päivittäin. Vihjeisiin on poimittu markkinoiden korkeimmat kertoimet usealta eri vedonvälittäjältä. Näin saat aina parhaan vastineen rahallesi.

Pitkävetovihjeet SM liiga

SM-liiga, tai markkinointinimeltään vain Liiga, on suomalaisen jääkiekon kruununjalokivi. Kotimainen pääsarja tarjoaa huippuluokan lätkää syksystä kevääseen. SM-liiga on jo pitkään ollut suomalaisittain se ylivoimainen ykkönen, mitä kiinnostavuuteen tulee. Sarja herättää vuodesta toiseen suuria tunteita.

NHL Vihjeet

NHL on koko ajan entistä enemmän suomalaisten huulilla. Nuorten suomalaispelaajien vahva esiinmarssi rapakon takana on saanut kiekkokansan myös Suomessa ottamaan “änärin” tarkkaan seurantaan. Jos yövalvomiseen ei ole mahdollisuuksia tai halua, otteluita on nykyisin mahdollisuus seurata kattavasti myös jälkilähetyksinä. Sekä tottakai legendaarisen Ylen teksti-tv:n sivulta 235.

Me tarjoamme kattavasti pelivihjeitä molempiin näistä sarjoista. Keväisin pääpaino on Liigan pudotuspeleissä ja isoimman roolin valtaavat liiga vihjeet. Kun Kanada-maljan kohtalo on selvitetty ja sm liiga vetovihjeet loppuneet, suuntaamme katseemme vahvasti NHL:n suuntaan. Molemmista sarjoista on kovalla työllä löydettävissä myös hienoja pelikohteita, joten kannattaakin tarkastaa lätkävihjeemme päivittäin.

MM-kisavihjeet kruunaavat kevään

Jääkiekon MM-kisat keräävät joka kevät miljoonayleisön niin ruutujen ääreen kuin “peliluukuille”. Leijonat puhuttavat vuodesta toiseen ja mielipide vuotuisesta kokoonpanosta löytyy lähes jokaiselta urheilua seuraavalta.

MM-jääkiekko on myös vedonlyöjän kulta-aikaa. Sivustot tarjoavat toinen toistaan parempia kampanjoita ja tarjouksia. Myös Veikkausvihjeet.com on vahvasti mukana MM-huumassa. Tarjoamme pelivihjeitä jokaiseen Suomen otteluun, ennakkovetoa sekä tärppejä myös muihin kiinnostaviin matseihin.

Pitkäveto, tulosveto, erikoisvedot

Jääkiekossa vedonlyönti ei rajoitu pelkästään perinteiseen pitkävetoon. Vetoa voi nykypäivänä lyödä lähes mistä tahansa peleihin liittyvästä asiasta, varsinkin kevään isoissa otteluissa.

Meidän jääkiekkovihjeemme ovat pääosin suunnattu perinteisille pitkävetomarkkinoille. Syy siihen on yksinkertainen, kertoimet ovat kiinteitä ja kestävät myös melko paljon pelivaihtoa. Voit kuitenkin ottaa vinkeistämme suuntaa myös vaikkapa tulosvetoon tai maalintekijävetoihin.

Jääkiekon live stream

Jääkiekon suuren suosion vuoksi myös suorat nettilähetykset, live streamit, ovat erittäin suosittuja. Monet sivustot näyttävätkin päivittäin otteluita suorana sivustoillaan Euroopan suurista sarjoista kuten KHL ja SHL.

Erikoishuomion ansaitsee NordicBet, joka on ottanut tehtäväkseen näyttää ilmaiseksi sivuillaan kaikki MM-kisojen ottelut! Mistään muualta ei ole mahdollista nähdä jokaista kisojen ottelua suorana ja ilmaiseksi. Kannattaakin tsekata NordicBetin huima tarjous tästä linkistä.