Jalkapallo

Vihjaajamme ovat lyöneet vetoa jalkapallosta kymmeniä vuosia, ja tänä päivänä hyviä pelikohteita löytyy edelleen lähes päivittäin. Tarjonnastamme löytyy Valioliiga, Veikkausliiga, La Liga, Mestarien Liiga, maajoukkuejalkapalloilu ja paljon muuta. Toki panostamme vahvasti myös suuriin turnauksiin, kuten MM ja EM-kisoihin.

Pelivihjeet jalkapalloon

Tarjoamme lähes päivittäin parhaat veikkausvihjeet jalkapalloon. Vihjeet ovat aina perusteltuja sekä täysin ilmaisia. Voit pelata pelivihjeet suoraan sellaisinaan tai käyttää niitä oman pelaamisena tukena.

Kaikki pelivihjeet ovat markkinoiden senhetkisillä kärkikertoimilla. Jotta pääset varmasti mukaan huippukertoimiin, kannattaakin avata pelitili useammalle sivustolle. Tällöin varmistat itsellesi myös useamman vedonlyöntibonuksen. Kilpailu sivustojen välillä on kovaa, tämä kannattaa hyödyntää!

Vihjeitä Valioliigaan ja muihin suuriin sarjoihin

Valtaosa veikkausvinkeistämme kohdistuu suuriin sarjoihin. Jalkapallon puolelta tämä tarkoittaa Valioliigaa, Mestarien liigaa, La Ligaa, Bundesligaa sekä arvoturnauksia. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että näistä sarjoista on saatavilla mahdollisimman paljon tietoa analyysin tueksi. Nämä sarjat myös kiinnostavat pelaajia ylivoimaisesti eniten.

Varsinkin kesäisin seuraamme tarkalla silmällä myös kotimaista jalkapalloa. Veikkausliigan lisäksi otamme parhaita kohteita mukaan alasarjoista aina Kakkosta myöten. Näistä vähemmän seuratuista sarjoista on toisinaan tarjolla upeita pelikohteita, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan omiin jalkapallovetoihin.

Ei pelkästään pitkävetoa

Vedonlyönti jalkapallosta on nykypäivänä helppoa. Kohteita löytyy joka lähtöön niin ennen ottelua kuin pelin aikanakin. Kaukana ovat siis ajat, jolloin pitkävetokupongilta ruksittiin 1×2-markkinoista mieleinen merkki talteen.

Yksi tuottavimmista jalkapallomarkkinoista on maalimäärämarkkinat. Markkinoilla on yleensä varsin hyvä näkemys ottelun voimasuhteista. Maalimääriin tämä ei kuitenkaan läheskään aina päde. Varsinkin suurissa otteluissa virhekertoimia löytyy jatkuvasti ja näitä pyrimme tuomaan mahdollisimman kattavasti esiin myös vinkeissämme.

Live vedonlyönti ja live stream

Ottelunaikainen vedonlyönti on nostanut hurjasti suosiotaan viime vuosina. Nykyisin jo enemmän vetoja lyödään ottelun aikana kuin sitä ennen. Ja mikä ettei, live-vedoissa yhdistyvät niin viihde kuin tuotto-odotus. Seuraamalla matsia tarkasti voit muuttaa näkemyksesi rahaksi ja samalla saat lisäjännitystä.

Myös vedonlyöntisivustojen live streamit ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Nykyisin kaikki isot sivustot kuten Unibet, Nopeampi.com sekä Mobilebet tarjoavat laajan kattauksen huippufutista sivuillaan. Näiden live streamien katsominen on kaiken lisäksi täysin ilmaista! Sanomattakin on selvää, että live streamien lisääntyminen on lisännyt myös live-vedonlyöntiä rutkasti.

mestarien liiga karsinta veikkausvihje 23.7.2019

PSV – Basel

23. 7. 2019.

veikkausvihje 23.7.2019 harjoitusottelu

Barcelona – Chelsea

22. 7. 2019.

veikkausvihje 22.7.2019 ykkönen

KTP – MYPA

22. 7. 2019.

veikkausvihje allsvenskan 22.7.2019

Kalmar – Djurgården

21. 7. 2019.

veikkausliiga 21.7.2019 veikkausvihje

KuPS – MIFK

21. 7. 2019.

veikkausliiga 21.7.2019 veikkausvihje

HIFK – RoPS

19. 7. 2019.

veikkausliiga 20.7.2019 vihje

Ilves – HJK

19. 7. 2019.

veikkausvihje afrikan mestaruusturnaus 19.7.2019

Senegal – Algeria

18. 7. 2019.

veikkausvihje 22.7.2019 ykkönen

Vitebsk – KuPS

17. 7. 2019.

veikkausvihje eurooppa-liiga 18.7.2019

RoPS – Aberdeen

17. 7. 2019.