Vedonlyöntivihjeet

Vedonlyöntivihjeet parhailla kertoimilla ilmaiseksi joka päivä! Suurennuslasimme alla ovat mm. jalkapallo, koripallo, jääkiekko, pesäpallo ja amerikkalainen jalkapallo. Pyrimme tuottamaan tuottavia vihjeitä kaikista suurimmista urheilutapahtumista. Lisää Veikkausvihjeet.com kirjanmerkkeihisi ja seuraa sivustoa myös sosiaalisen median kautta, niin et missaa ilmaisia vedonlyöntivihjeitä.

Vetovihjeet tuttuihin lajeihin

Veikkausvihjeet.comilla keskiössä ovat pääosin tutut lajit ja sarjat, kuten jääkiekon SM-liiga ja NHL, jalkapallon Valioliiga sekä Mestarien liiga, Formula 1, amerikkalaisen jalkapallon NFL ja niin edespäin. Miksi näin? Vastaus on yksinkertainen. Näitä lajeja ja sarjoja valtaosa pelaajista seuraa. Niistä on myös saatavilla valtavasti dataa, mikä mahdollistaa voitollisen analyysin. Pelaamme kaikki vihjeemme myös itse.

Veikkausvinkkien idea on haravoida ylikertoimisia kohteita markkinoilta. Ylikerroin tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että osuman todennäköisyys on suurempi kuin tarjottu kerroin. Yksinkertainen esimerkki: kolikonheitossa sekä kruunan että klaavan todennäköisyys on 50%. Jos siis joku tarjoaa klaavalle kertoimen 2.10, otamme sen peleihin. Urheilussa toki muuttujia on “hieman” enemmän kuin vain kolikon kaksi eri puolta.

Pitkävetovinkit päivittäin ilmaiseksi

Iso osa vihjeistämme on nimenomaan pitkäveto-tyylisiin kohteisiin. Veikkauksen alunperin lanseeraama termi on yleiskäytössä muodostunut kuvaamaan lähinnä 1×2-markkinoita. Siinä rinnalla tulee sitten monta muutakin pelimuotoa, kuten aasialaiset tasoitukset, yli/alle -vedot sekä vaikkapa tulosvedot.

Tarjoamme parhaat pelikohteet lukijoillemme ilmaiseksi ja päivittäin. Tässä kohdin on kuitenkin hyvä muistaa, että joka päivä ei ole valtavasti laatukohteita tarjolla. Siinä missä viikonloppuisin on helppo löytää paljonkin pelattavaa, esimerkiksi kesäisenä maanantaina voi olla tiukassa saada esille yksikin pitkässä juoksussa voittava pelikohde. Tämän takia emme halua pakottaa kohteita vihjeisiimme, vaan vihjaamme vain silloin kun hyvää pelattavaa on tarjolla.

Veikkausvihjeet eri toimistoille

Internet-aika on tehnyt tilanteen herkulliseksi aktiiviselle “betsarille”. Toimistoja on moneen lähtöön ja erilaisia uuden asiakkaan tarjouksia ja bonuksia vähintään yhtä paljon. Tässä kohdin on kuitenkin hyvä olla tarkkana. Kaikki vedonlyöntisivustot nimittäin eivät ole samantasoisia. Me otamme listoillemme vain sivustoja, jotka ovat vuosien saatossa osoittaneet toimivansa a) rehellisesti, b) kilpailukykyisillä kertoimilla ja c) suomalaisille talletustavoille sopivasti.

Useamman sivuston hyödyntäminen sataa pelaajan laariin useammallakin tavalla. Ensinnäkin avaamalla vaikkapa 3-4 pelitiliä eri välittäjille, varmistat lähes joka tilanteessa kilpailukykyiset kertoimet useimpiin urheilutapahtumiin. Tämän lisäksi voit hyödyntää jokaisen sivun tarjoaman uuden asiakkaan bonuksen. Tällä tavoin on mahdollista hyvin nopeaan tahtiin ruuvata pelikassaa aivan uuteen asentoon.

Me valikoimme vihjeemme tasapuolisesti eri sivustoilta aina korkeimman kertoimen mukaan. Kertoimia kannattaakin aina “shoppailla”, pitkässä juoksussa vaikutus tulokseen on valtava. Löydät kaikki parhaat toimistot tarjouksineen sivustomme osasta vedonlyöntibonukset. Klikkaamalla sivuston nimeä voit myös lukea kattavan esittelyn jokaisesta sivustosta ja ehdoista, joilla vaikkapa juuri ensitalletusbonuksen kultakin sivustolta saa.

Uusimmat vihjeet

Bournemouth – Arsenal

Alkaa 27.1. klo 22:00

Napoli – Juventus

Alkaa 26.1. klo 21:45

Shrewsbury – Liverpool

Alkaa 26.1. klo 19:00

Pelicans – Lukko

Alkaa 25.1. klo 20:00

Burnley – Norwich

Alkaa 25.1. klo 17:00

Vedonlyöntibonukset

Kaikki bonukset

100% BONUS 100€ ASTI
50€ BONUS
100€ ILMAISVETO
50€ RISKITÖN ENSIVETO
100% BONUS 200€ ASTI
    Uusimmat vihjeet

    Älä missaa huippuvihjeitä!

    Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.