Veikkausvihje

Lauantaivakiossa maistuvia varmoja löytyy useampi. Paras näistä on Crystal Palacen kakkonen Turf Moorilla. Isoja yllätyksiä kannattaa peliprosenttien valossa hakea Cardiffista ja Blackburnin kyydistä.

Manchester City-Middlesbrough (84-10-5)

Viikolla Barcelonan murskannut City on henkisesti vaarallisessa paikassa, jossa sillä on vaarana ”let down” -ottelu ison voiton jälkeen. Vakiossa tämä on jo kuitenkin otettu huomioon, sillä City ei ole juurikaan ylipelattu. 1.

Bournemouth-Sunderland (68-18-13)

Hännänhuippu Sunderland on selvä altavastaaja Bournemouthissa. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen ei kuitenkaan vakuuta, ja Jermaine Defoe saa tänään laatupaikkoja. Ykkönen on syytä varmistaa tasurilla, ja ehkä kakkosellakin. 1×2.

West Ham-Stoke (43-31-25)

Alkukaudella kontanneet West Ham ja Stoke ovat piristyneet viime kierroksilla. Vakioveikkaajat ovat ylireagoineet selkeästi Stoken viime aikojen vireeseen, sillä Unibetilta 2.00 kertoimen saava West Ham on vain 43 prosenttia pelattu. Tämä pakottaa lapulle varman ykkösen. Stoken sveitsiläistykki Xherdan Shaqirinkin pelaaminen on hyvin epävarmaa. 1.

Burnley-Crystal Palace (41-29-28)

Tässä on vakiokierroksen maistuvin varma! Vain 28% prosenttia pelattu Palace on vedonlyöntimarkkinassa noin 40% suosikki, joten kakkonen on tässä päivänselvä tapaus. 2.

Chelsea-Everton (65-23-11)

Kello 19.30 huipennuksessa Chelsea on jäänyt jopa aavistuksen alipelatuksi. Romelu Lukakun huippuvire saattaa vieraille tuoda yhden täpän tauluun, mutta Eden Hazardin johtama Blueskin on löytänyt jälleen yhteisen sävelen hyökkäspelissä. 1.

Huddersfield-Birmingham (46-28-24)

Huddersfieldin ja Birminghamin välinen kamppailu on Vakiossa täysin oikein pelattu. Pelaajat ovat tässä hereillä, ja pientä etua on löydettävissä tasurista. Todennäköisesti hyvin vähämaalisessa kamppailussa tasurivarmakin on harkinnanarvoinen peli, mutta varmistamme tasurin Huddersfieldin ykkösellä. 1x.

Norwich-Leeds (51-25-23)

Norwichin viime aikojen heikko vire on johtanut Norwichin aliarvostamiseen Vakiossa. Unibetilla 1.87 tason kertoimia noutava Norwich on laadukas joukkue Championshipiin ja palaa tänään kartalle. 51% peliprosentilla Canaries on maistuva merkki. 1.

Aston Villa-Blackburn (68-20-11)

Todella heikosti Championship-kautensa aloittanut Aston Villa on yksi vakiolauantain yliarvostetuimpia joukkueita. Blackburnillakaan ei ole alkanut vahvasti, mutta se on niin raskaasti alipelattu, että lapulle on otettava x2. Nippelitietona mainittakoon, että 15 ottelusta Villa on pelannut peräti yhdeksän tasan.

Burton-Barnsley (41-28-30)

Burtonilla ei ole yhtä paljoa nimeä kuin Aston Villalla, ja se näkyy kohteessa 9. Vain 41% pelattu Burton on hyvä varma näillä peliprosenteilla. 1.

Wigan-Reading (34-29-36)

Vakiopelaajat ovat arvostaneet Readingin pieneksi suosikiksi, mutta vedonlyöntimarkkina on toista mieltä. Kotijoukkue Wigan on hivenen alle 40% suosikki kotonaan kertoimien valossa, joten Readingia ei tässä tarvitse ottaa lapulle. Budjetista riippuen tasurivarmistusta mukaan. Meille riittää tässä varma ykkönen. 1.

Nottingham-QPR (37-30-31)

Nottingham-QPR on täsmälleen oikein pelattu, eikä meiltäkään tähän löydy kristallinkirkasta näkemystä. Forestin vierasvire on tällä kaudella ollut todella heikko, mutta kotona menestys on ollut parempaa. Tähän 1x.

Sheffield Wednesday-Ipswich (65-21-12)

Sheffield Wednesday on tässä pakko ottaa lapulle, vaikka se on hieman ylipelattu. Ipswichin kakkosesta saa selvää arvoa lapulle, ja myös tasuri on hyvä ottaa mukaan. 1×2.

Newcastle-Cardiff (80-11-7)

Viimeisessä kohteessa kovassa vireessä oleva Newcastle on raskaasti ylipelattu. Emme voi syyttää jos isket lapulle myös Newcastlen, mutta näillä peliprosenteilla näemme ohipelaamisen kotijoukkueesta ainoaksi vaihtoehdoksemme. Tähän x2 ja ison kalan perään.

1. 1
2. 1×2
3. 1
4. 2
5. 1
6. 1
7. 1
8. x2
9. 1
10. 1
11. 1x
12. 1×2
13. x2

Kupongin arvo: 36€


Comments