Veikkausvihje

Vakioveikkaus on tänään poikkeuksellisen maistuva, sillä 13 voittoluokkaan on lisätty 200 000 euroa ja pelataan puolen miljoonan potista. Parhaat ideat löytyvät Championshipistä, jossa tarjolla on useampi ohipeli ja pari erittäin maistuvaa varmaa.

1. Tottenham – Swansea (Vakion peliprosentit: 78-14-6) Unibetin kertoimet: 1.36-5.35-9.75

Vakiorivi avataan selvällä suosikilla, kun Spurs isännöi Swanseata. Swansea pelasi viime viikolla kauden holtittomimman ottelun, jossa se kaivoi voiton oltueen 3-4 tappioasemassa vielä 89′ minuutilla. Vaihdosta tullut baskikärki Fernando Llorente käänsi kuitenkin yliajalla koko ottelun, ja Swansea sai pitkän kuivan kauden jälkeen voiton vyölleen. Tänään tehtävä vaikeutuu selvästi. Tottenham on tässä ylipelattu, mutta toki iso suosikki voittamaan. Näiden peliprosenttien valossa haemme kuitenkin isoa kalaa ja iskemme kohteen umpeen. 1×2.

2. Crystal Palace – Southampton (24-28-47) 3.50-3.35-2.27

Alan Pardew sai Palacen pitkän sairaslistan jatkeeksi vielä Connor Wickhamin, joja missaa loppukauden polvivamman takia. Myös keskikentän moottori Yohan Cabaye on tänään pelikiellon takia katsomossa. Palace on parhaimmillaan vastahyökkäyspelaamisessa, mutta tiiviisti puolustava Southampton ei jätä juuri tilaa edes laidoille. Vähämaalista luvassa. x2.

3. West Bromwich-Watford (49-30-20) 2.17-3.30-3.85

WBA on tässä pienen napsun ylipelattu, mutta joudumme ottamaan ykkösen kupongille. On arvoitus miten Watfordin puolustus pysyy kasassa, kun pelikielto kärsivät Miguel Britos ja Valon Behrami ovat varmsti sivussa. Myös Younes Kaboulin pelaaminen on epävarmaa, joten normaalista kolmen miehen linjasta vain Sebastian Prödl on varmasti rivissä. Watford on kuitenkin jäänyt alipelatuksi merkiksi, eikä Tony Pulisin joukkueet ole historiatietojen valossa parhaimmillaan kun he lähtevät lähtevät suosikkina peliin. 1 2.

4. Sunderland – Leicester (29-29-41) 3.40-3.40-2.30

Neloskohde on täsmälleen oikeun pelattu vakiokansalta. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina osoittaneet selvästi piristyneitä otteita, eikä näillä prosenteilla puolustavaa mestaria voi jättää lapulta. Claudio Ranierin miehistö on varsin terve, joskin siltä puuttuu ykkösvahti Kasper Schmeichel. Muilta osin joukkue on kuitenkin iskussa, mutta varmistamme Leicesterin tasurilla. Jermaine Defoen ruuti on edelleen kuivaa. x2.

5. Stoke-Burnley (68-20-11) 1.62-4.05-6.25

Viime aikoina piristynyt Stoke on selvä suosikki kotonaan, mutta reippaanlaisesti ylipelattu Burnleya vastaan. Tänäänkin Burnleyn parhaat tekopaikat syntyvät erikoistilanteista, ja Stoken luottotoppari Ryan Shawcrossin todennäköinen puuttuminen pelaa vieraiden käsiin. Myös ykkösvahti Jack Butland on vielä tämän pelin sivussa, mutta pian maajoukkueveskari on takaisin ruodussa. Näillä peliprosenteilla Stokea on vaikea ottaa lapulle. x2.

6. West Ham-Arsenal (15-23-60) 4.85-4.05-1.75

Lontoon paikallisessa peliprosentit ovat kokolailla kohdillaan. Meillä Arsenal on tässä vielä hieman suurempi suosikki kuin Unibetilla, joten 60% peliprosentti vieraille on siedettävä. Arsenal hävisi viikolla Southamptonille jopa odotetusti kotonaan, kun Arsene Wengeri kierrätti miehistöään reippaasti lauantain ottelu mielessään. Slaven Bilic päätti peluuttaa parhaitaan Liigacupissa ja maksoi siitä kovan hinnan, kun Michail Antonio ja Aaron Cresswell joutuvat todennäköisesti huilaamaan tämän ottelun. 2.

7. Barcelona-Real Madrid (42-28-28) 1.82-4.10-4.00

Kertoimien valossa Barcelona on roimasti alipelattu, mutta me olemme vakiokansan kanssa miltei samoilla linjoilla ottelun voimasuhteista. Iskimme pesään jo maanantaina Viikon Vedon, johon ruksasimme Realin kovalla itseluottamuksella. Emme Vakiossa poikkea linjasta, vaan pidämme kantamme iskemällä Realille suoran kakkosen. 2.

8. Blackburn-Huddersfield (50-25-24) 2.65-3.20-2.75

Vakion paras pelimerkki on tässä! Huddersfield on niin alipelattu, että se on selvä ideakakkonen näillä peliprosenteilla. Vakioveikkaajat ovat selvästi ylireagoineet Blackburnin shokkkivoittoon Newcastlessa viime lauantaina, jonka saimme lapulle edellisessä vakiovihjeessämme. Tänään on kuitenkin syytä unohtaa Blackburn, ja ottaa lapulle pelkkä Huddersfield. 2.

9. Birmingham-Barnsley (68-18-13) 2.00-3.50-3.75

Myös seuraava kotijoukkue on valtavasti ylipelattu. Birmingham on otettu lapuille jopa 15% liikaa, mikä antaa helpon sauman ohitaa kotijoukkue kokonaan. Budjetista riippuen kakkosen kylkiäisiksi tasuria. Koska on bonuskierros, kasvatamme lapun hintaa ottamalla molemmat merkit mukaan. x2.

10. Sheffield Wednesday-Preston (61-23-14) 1.75-3.50-5.10

Wednesday on kymppikohteessa hieman ylipelattu, mutta on syytä ottaa lapulle mukaan. Pöllöt on osoittanut taistelevansa tosissaan tänä vuonna noususta Valioliigaan, ja odotamme näkevämme Wednesdayn pudotuspelikamppailuissa kauden päätteeksi. Prestonin odotamme suuntaavan toiseen suuntaan, eikä tänään Sheffieldistä ole odotettavissa tuliaisia. 1.

11. Norwich-Brentford (55-24-19) 1.85-3.70-4.20

Vakioveikkaajien luotto Norwichiin on ollut viime viikot koetuksella, ja syystä. Norwichilla ei tällä hetkellä kulje, ja manageri Alex Neilin palli heiluu. Brentford on kuitenkin sen luokan nippu, että Canaries hoitaa tänään homman kotiin ja varsin maltillisesti pelattu Norwich on maistuva ykkönen. 1.

12. Cardiff-Brighton (21-25-53) 3.05-3.20-2.45

Kohteessa 12 Cardiff on selvästi alipelattu, eikä vahvasti kauden aloittanutta Brightonia tarvitse näillä peliprosenteilla harkita kupongille. Cardiff on perinteisesti vahva kotijoukkue, jonka viime aikojen tuloksia on rokottanut vaikea otteluohjelma. Cardiff on valahtanut jo putoamistaistoon, mutta odotamme joukkueen skarppaavan ja tänään on hyvä hetki siihen. 1x.

13. Fulham-Reading (41-27-30) 1.92-3.55-4.00

Fulhan on kierroksen maistuvin suosikkivarma. Vain 41 prosenttisesti ruksattu Cottagers on loistava ykkönen kierroksen päätteeksi. Näin alipelatulla suosikilla päästään harvoin herkuttelemaan, sillä Fulhamin peliprosentin kuuluisi olla noin kymmenen prosenttia korkeampi kuin 41. Selvä 1.

1. 1×2
2. x2
3. 1 2
4. x2
5. x
6. 2
7. 2
8. 2
9. x2
10. 1
11. 1
12. 1x
13. 1

Kupongin arvo: 48€


Comments