Veikkausvihje

Lauantain NHL-vihjeemme löytyy tasaisen Atlantic-divisioonan playoff-taistelusta, kun Florida Panthers isännöi Boston Bruinsia.  Monien suosikkijoukkueeksi vahvan suomalaispanoksen ansiosta noussut Florida ei tänään lapullemma mahdu, vaan valintamme kohdistuu Bostonin vierasvoitolle NordicBetin laatukertoimella 2,50.

Veikkaa lauantain NHL-pelejä ja voita kahden hengen matka Torontoon! Osallistu Kiekkoguru-kisaan tästä.

Lauantain NHL-idea löytyy yöltä. Boston vierailee back-to-back -tilanteessa olevan Florida Panthersin vieraana klo 02.00 alkavassa ottelussa.

Sekä kaksi ottelua putkeen hävinnyt Boston että viime yönä Nashvillen kaatanut Florida taistelevat tiukasti playoff-paikoista supertasaisessa Atlantic- divisioonassa. Bostonin parista tappiosta huolimatta joukkueen perustaso on pykälän Panthersia korkeampi ja varsinkin ykkösketju MarchandBergeronPastrnak kuuluu sarjan laadukkaimpiin.  Maalia vartioi Tuukka Rask, joka antaa myös Bostonille askeleen eteen verrattuna Floridan maalilla oletuksena aloittavaan James Reimeriin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
3.85
2.45

Valmentajaa marraskuussa vaihtanut Panthers on tuloksellisesti hieman parantanut, joskin peliesitykset eivät vieläkään ole nousseet viime kauden tasolla. Tilannetta ei ainakaan helpota useiden kärkipelaajien loukkaantumiset. Lauantaina kokoonpanosta puuttunee pitkäaikaispotilas Jonathan Huberdeaun lisäksi ainakin ykkösmaalivahti Roberto Luongo sekä tärkeät keskushyökkääjät Aleksander Barkov sekä Nick Bjugstad.  Eilen pelannut Panthers joutuu antamaan Bostonille myös lepoetua, joten Bruins maistuu lapulla erittäin hyvältä.

NordicBet tarjoaa kertoimen 2.50, mikä kelpaa peleihin. Muista myös NordicBetin Kiekkoguru-kisa, jossa viikkokisan paras veikkaaja voittaa NHL-matkan kahdelle. Osallistumaan pääset tästä.


Comments